Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Naša draga IVONA rodila svog SERGEJA! :) 7.3.2011 12:52:25
Adana
Drage moje, imam tu cas_t i zadovoljstvo da objavim da je Ivona rodila svog princa jutros u 9.35h! Sergej je dug 49cm, a tezak 3400g. I kako ponosna mama kaze: rodio se Sergej, najljepsi djecak na svijetu , isti je seka, samo ima tamniju kosicu.
Draga moja drugarice od srca ti CESTITAMO rodjenje malog princa i zelimo vam svima sve najbolje!!! Ljubim vas puuuuuuuno, najvise i jedva cekam da vidim slikice!!!
< Poruku je uredio Adana -- 7.3.2011 13:01:37 >
RE: Naša draga IVONA rodila svog SERGEJA! :) 7.3.2011 12:55:42
henna ze
ooo super.. malom bebaču želim dug i lijep život...samo osmijeh na licu...i puno zdravlja... Ivoni brz oporavak i da što prije dodje svojoj kućici.. želim vam puno puno ljubavi i zdravlja..ništa više
RE: Naša draga IVONA rodila svog SERGEJA! :) 7.3.2011 12:58:16
ziki
Čestitam roditeljima i maloj-velikoj seki. Malenom Sergeju dug i sretan život.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Naša draga IVONA rodila svog SERGEJA! :) 7.3.2011 12:58:27
Blue rose RR
Ljubimo malog bracu, neka mu Bog podari sve ono što mu majka poželjela, našoj Selenici neka je sretno rođenje brace, a presretnim roditeljima puno zagrljaja podrške mamici topli poljupci .:*
RE: Naša draga IVONA rodila svog SERGEJA! :) 7.3.2011 13:18:33
mamina princeza
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Pa kako je meni mahalusi promakla ova vjest o mojoj dragoj prijateljici:))))) Draga moja Ivona puno srece ti zelim da ti bude ziv i zdra, veseo zajedno sa svojom sestricom........
RE: Naša draga IVONA rodila svog SERGEJA! :) 7.3.2011 13:33:26
mala86
ivonce evo i ovdje cestitam od srca
puno srece ponosim roditeljima i naravno velikoj seki