|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koje pelene koristite?
17.2.2011 21:47:53   
malena.
meni se nosu svidjale pampers new baby,one jesu mekane i sve to samo sto su mi cesto propustale...pa sam probala molfix,violetu,baby love,al iskreno sve su mi nekako krute i debele.pa sam koristila premium care dok bebica nije dobila dovoljno kg kg da predje na 3 onda smo kupili pampers active baby i super su...ne propustaju...mirisu...mekane...definitivno ostajem na njima

mamina princeza stigla na svijet 24.8...i od tada mami uljepsava dane...
:-)))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1301
18.2.2011 11:18:53   
salmy
Ako moze neka mamica da stavi sliku tih pelena iz Dm,jer sam kupila jedanput (a garant fulila) da su bile katastrofa! Zeleno pakovanje user posted image user posted image ali me zanimaju te u kartonskom pakovanju?

hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena.)
Neposredna veza do poruke: 1302
18.2.2011 11:22:07   
sheri
IZVORNA PORUKA: salmy

Ako moze neka mamica da stavi sliku tih pelena iz Dm,jer sam kupila jedanput (a garant fulila) da su bile katastrofa! Zeleno pakovanje user posted image user posted image ali me zanimaju te u kartonskom pakovanju?

hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

e ja bih vrlo rado, ali neJmam Haparatauser posted image user posted image user posted image
ali, imaju neke zelene, neke kao eko, cini mi je od one alnatura ili??i one su u zelenoj kesi.
a ove babylove, su u kutiji iste kao i u kesi, samo sto dodju dvije kese. i ja sad da me ubijes ne znam imaju li zelene babylove

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1303
18.2.2011 11:57:43   
Anoniman
Evo slike. One su vece od pampersa, kad kupujem pampers onda koristimo 5, a dm-ove 4+.

http://imageshack.us/photo/my-images/38/dsc01117ed.jpg/

< Poruku je uredio jelenaT -- 18.2.2011 11:59:13 >

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 1304
18.2.2011 12:10:09   
salmy
Hvala Vam zenice,ali ne mogu da otvorim stranicuuser posted image user posted image user posted image
skontala sam otprilike koje su touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1305
24.2.2011 8:43:02   
Emica_sa
A  koliko kostaju ove babylove jumbo pakovanje?Vidila sam da u 4+ dode 76 komada,a zanima me koliko dode komada u 1 i jeli ista cijena?JelenaT pomozi ti to znas sigurnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1306
24.2.2011 8:46:05   
sheri
malo pakovanje, odnosno ona jedna kesa je 18 i jos nesto km.

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1307
24.2.2011 12:03:04   
Emica_sa
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

A  koliko kostaju ove babylove jumbo pakovanje?Vidila sam da u 4+ dode 76 komada,a zanima me koliko dode komada u 1 i jeli ista cijena?JelenaT pomozi ti to znas sigurnouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1308
24.2.2011 12:25:51   
Anoniman
Oko 90 dodje u ovom paketu i oko 25-26km su ja mislim, nisam vise sigurna, ali uglavnom dodje ih vise i jeftinije su. Ove 4+ dodje 76, a kostaju oko 31KM. Nisu nesto sad bas, bas jeftinije od pampersa, ali jesu par maraka kad se preracuna, jer su veca pakovanja, a manje kostaju. Nadam se da sam pomogla user posted image

Da i ja ti predlazem da jedinicu ne uzimas ovo veliko pakovanje u paketu, vec onu kesu, jer se brzo preraste, a znas i sama. Uglavnom njihova jedinica je veca od pampersa, evo npr mi pampers 5 koristimo a ove babylove 4+

< Poruku je uredio jelenaT -- 24.2.2011 12:27:19 >

(odgovor članu Emica_sa)
  Neposredna veza do poruke: 1309
28.2.2011 10:53:30   
lamkovici
ja koristim molfix pelene...nisu skupe a i ne propustaju. sad su na akciji u mercatoru pa sam kupila paket jumbo za cca 23km. mislim da su inace vise?? cesto bude i akcija sa maramicama gratis pa mi to super dodje user posted image

Kaplje kisa kapljicama, kap, kap, kap
Gazi gusak baricama sljap, sljap, sljap... :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1310
28.2.2011 11:15:29   
tekja
Pampers active baby od rodjenja, s tim da smo probali molfix - nije los, violeta - da te Bog mili sacuva (nazalostuser posted image ), baby love - samo jednom i propustile kaku do vratauser posted image  i isto jednom jednom sleep & play - smrdeuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu lamkovici)
Neposredna veza do poruke: 1311
28.2.2011 11:17:32   
bebacha
mi koristimo baby love i super smo zadovoljni al evo par noci problemo.posto on spava na strani,svako jutro kad se probudi ta strana je komplet mokrauser posted image
kaku nikad ne propuste,i nigdje drugo ne propustaju osim na strani gdje spava

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 1312
28.2.2011 11:46:13   
Anoniman
Bebacha da probas nocu veci broj? tako nama kad omanja pelena.

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 1313
28.2.2011 11:48:44   
bebacha
kud cu vece.sad je br 4,od 7-18kg a on ima 9500gruser posted image
al sve mi se cino da su mu ove trakice kratke i da se nemoze fino upakovatuser posted image jer ima jake bokove i veliku guzu

< Poruku je uredio bebacha -- 28.2.2011 11:49:43 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1314
28.2.2011 11:56:54   
Anoniman
ta kilaza na pelenama meni se nije tacna nikad pokazala, ja sam Ani sa 10kg pocela 4+ nositi nocu, pa postepeno i danju.

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 1315
28.2.2011 12:02:47   
bebacha
aha.onda cu kupit 4+ u kesi,da probam.neki dan kupila 4 u kutij.da probam bar navece,valjda mu nece biti velike.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1316
28.2.2011 13:32:11   
aida.
i nama su pameprs active baby s kojim smo stvarno preeezadovoljni bili poceo propustat a 4+ i uzem 5-icu premium care i super nam vazda suh... znas li ti jelena jel premium care i active baby 5-ica ista velicina? jel vi koristite active babi 5 za navece jelde??

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1317
28.2.2011 13:33:41   
Anoniman
Mi koristimo sad opet babylove, jer mi kako god okrenem pampers propusti, par noci suva par mokra i ja se vratim na babylove. Koristila sam po danu pampers, sad sam se opet vratila na babylove non stop.

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 1318
28.2.2011 14:43:53   
mala mu
mi se namjenjali svega i svačeg i vratili se dobrom starom pampersu...standardna 4 active baby.... ja zadovoljna

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1319
28.2.2011 15:15:23   
leona81
mi smo kupili babylove pelene gacice, zasad su super, ne propustaju...br 4 je od 8 do 15 kg:)

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 1320
28.2.2011 15:17:41   
bebacha
br 4 a gaciceuser posted image kakvo je pakovanje,koliko komada,koliko KMuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1321
1.3.2011 15:59:12   
rose
IZVORNA PORUKA: leona81

mi smo kupili babylove pelene gacice, zasad su super, ne propustaju...br 4 je od 8 do 15 kg:)

jel ta 4-ka inace u fazonu gacica ili su to neke posebne?

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1322
1.3.2011 16:04:09   
leona81
pakovanje je roze standardno kao ono manje od babylove pelena dakle nema jumbo pakovanja u kutiji, 22 kom dodju 13 km je cijena...jako lijepo izgledaju, navlace se kao gacice, kad su pune sa strane se mogu samo iskidati i skinuti, tanje su i mekanije od babylove pelena i sluze da bi se dijete navikavalo na tutu jer ne upijaju kao standardne pelene vec dijete osjeti da je mokro....mi smo ovo samo uzeli za probu jos nismo krenuli s tutom...ja sam zadovoljna nijednom nisu propustile... nase su ilustrirane zirafama...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1323
1.3.2011 16:32:38   
rose
evo sad sam gledala na njihovoj stranici sve babylove proizvode...ima svasta...valjda ce ovih biti jos kad nama bude trebalo user posted image mi sada koristimo 3cu i jos nismo ni blizu tuti user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1324
1.3.2011 23:58:24   
lila25
evo samo da vas obavjestim da u DP-ovim marketima imaju pravo povoljne pampers junior + maramice, 26,95 km.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *