salmy
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Ooo frenky,baš sam se pronašla u tvom postu ali baš,kao da si pisala o meni,samo jedina razlika što si bila u vezi a ja u braku mogu razumjeti da ti se svidi neki muskarac, pa svi smo mi od krvi i mesa... ali po ovome sto si ti napisala da se zakljuciti da ti i TM vise nemate brak.. ali dodala bih ovdje da nisam baš sigurna i ne znam dal se slažem s tim da to govori o našem braku,mada istina postioje neki problemčići,nije sve sjajno i bajno,ali korijen problema leži ja mislim u mojoj prirodi,kada sam se zabavjala sa mm,desilomi se isto,bili smo tad već godinu u vezi,i tad je sve bilo bajno i sjajno,voljeli se,uživala u svakom trenutku s njim,ali desilo, polagala sam za vozački,i zaljubila se u instrutora,e ne znam dal je za plakati ili smijati,tad mi ničeg od strane mm nije falilo,sve je bilo u najboljem redu,sve,za poželiti,ali nađe se taj instruktor s kojim sam svaki dan provodila 1h i nakon 3-4 h ja se zaljubila,on sigurno i primjetio,pa se malo i nabacivao a ja se topim,e tad sam ispalakal more suza,baš mi težak period bio,volim mm do neba,a ne mogu da prestanem misliti o instr.(jeli možda postoji ovakav neki sindrom??) svaki dan uživaaaam tih 1h,a onda kod kuće 3h otplačem bog toga,još kad mm nazove, na kraju uspjela sam položiti i kutarisati se instr.a da mm nije ništa primjetio,ali mi je dugooo trebalo da ga baš zaboravim eto a tad sam bila u potpunosti sretna s mm A da ne govorim o tome da je prošlo 7 godina otkad sam položila,anisam svega par puta sjela za volan,jer ne znamvoziti,jer ništa naučila nisam nego samo mislila o laskanju i doacivanju instr. ovo govorim najozbiljnije,da se i nasmjem na svu tu muku Joj draga anonimna bas si zaljubljive prirode sad tek skontah sto je meni MM naso starog instruktora voznje doduse to je bilo poodavno,ali se ne zaljubih,osim sto smo jedno drugom redovno kupovali cokoladice kad smo se vozili
|