|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ODNOS - koliko često
20.2.2011 0:22:50   
Natty
Hihihi, ja sam onda luda milojkA haahahahaha....

možeš biti i djurdjica ako hoćeš user posted image

...ko ne valja sebi,neće nikome...

(odgovor članu Natty)
Neposredna veza do poruke: 226
20.2.2011 0:22:58   
veeseelaa
slažem se s tobom Galicia, sve moje jaranice se redovno sexaju, šta ću kad stalno tražim raport, nema tu trte vrte user posted image user posted image user posted image user posted image rekoh nemojte mi takve depresivne dolaziti, ajmo prvo sex pa ćemo piti kafu user posted image
okolina je jako bitna, nikako se ne treba družiti sa ženama koje se ne sexaju, ja izgubim s njima volju za životom, Bože mi oprosti user posted image
al vidi se to od oka user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 227
20.2.2011 0:22:59   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: Galicia

Natty duso, dodji kod mene da se druzimo malo. Ja bih ti bila terapija. Dosta pomaze ako imas okej ljude oko sebe. Nema tad ni depresije ni anksioznosti. Nije zeza.
Mozda da promjenis krug ljudi oko sebe, pa mozda da kupis igrackicu samo za sebe.

Meni kad dragog nema kuci, ja ga zamjenim sa didijem. Didi je moj najbolji jaran kad njega nema. Jest da nije to ko sa zivim insanom, al jebiga, rupa je rupa. :)

Jesam bezobrazna.

HAHAHAHAHAHAHAHA joj legendee covjece pa probudit cu narod koliko me nasmija!!

E moj poklon MM kad smo se uzeli je bio komplet iz sex shopa hahahahaa. Komplet atributa i kremica, dobro isprobanih hahahahahaha.

Sada kad ostavlja zenu hiljadama kilometara iza sebe zna da sam snabdjevena te da mi ne mora komsija odrzavati aparaturu hahaahahahahahahaahaha...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 228
20.2.2011 0:23:20   
Amani12
IZVORNA PORUKA: Natty

"NIKAD NE ODBIJAJ MUŽA KAD IŠČE..." drugo pravilo "ZAIŠĆI PRIJE NJEGA"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Natty)
Neposredna veza do poruke: 229
20.2.2011 0:24:14   
Lulu_08

Hihihi, ja sam onda luda milojkA haahahahaha....

možeš biti i djurdjica ako hoćeš user posted image

hehehe ma ne mogu bona moram ja biti gore HAHHAHAH..zato sam milojka a neg on bude djurdjo hahahahahaha.....

Nego cujes Galiciju, zena se zeza, al de ti mila moja probaj sebi malo "zelju" povratiti, pa taman ako to znaci da ces pomoci sama sebi, a MM ce doci naknadno hehehe...

(odgovor članu Natty)
Neposredna veza do poruke: 230
20.2.2011 0:25:18   
SailorMoon
Haha i meni je muz kupio didija da se malo obadvoje igramo.
Mi smo u toku trudnice skroz rjetko. Doslo mi ko da imam brata a ne muza hebote.
Kad sam se porodila, 26. dan je pao keks. Hebote reko ja nasla muza a brat nesto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Nekoliko puta sedmicno je obaveza

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu Natty)
Neposredna veza do poruke: 231
20.2.2011 0:25:21   
Natty
Meni kad dragog nema kuci, ja ga zamjenim sa didijem. Didi je moj najbolji jaran kad njega nema. Jest da nije to ko sa zivim insanom, al jebiga, rupa je rupa. :)

još da me struja udari user posted image salim se ,nisam ja u tom fazonu user posted image
a sto se drustva tice tu si u prvu,dosta sam se nepozeljnih ljudi rijesila,neki su jos ostali da zive u mom okruzenju,ali njih sam primorana da trpim

(odgovor članu Natty)
Neposredna veza do poruke: 232
20.2.2011 0:27:48   
Lulu_08

još da me struja udari user posted image salim se ,nisam ja u tom fazonu user posted image
a sto se drustva tice tu si u prvu,dosta sam se nepozeljnih ljudi rijesila,neki su jos ostali da zive u mom okruzenju,ali njih sam primorana da trpim

E mila nisi ti poremecena kako si rekla malo prije (i nemoj da to cujemo vise!) nego ti treba sex trener! Nauci voliti sebe i svoje tijelo i biti privlacna sama sebi, vidjeces koja cuda to cini!!!!!

(odgovor članu Natty)
Neposredna veza do poruke: 233
20.2.2011 0:28:05   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: SailorMoon

Haha i meni je muz kupio didija da se malo obadvoje igramo.
Mi smo u toku trudnice skroz rjetko. Doslo mi ko da imam brata a ne muza hebote.
Kad sam se porodila, 26. dan je pao keks. Hebote reko ja nasla muza a brat nesto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Nekoliko puta sedmicno je obaveza

user posted image user posted image  tak' i treba!

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 234
20.2.2011 0:30:41   
Natty

IZVORNA PORUKA: Djana

E mila nisi ti poremecena kako si rekla malo prije (i nemoj da to cujemo vise!) nego ti treba sex trener! Nauci voliti sebe i svoje tijelo i biti privlacna sama sebi, vidjeces koja cuda to cini!!!!!

ma nije meni problem tijelo nego glava,tu nesto šteka user posted image nemam nikakve komplakse sto se tjela tice pa da me sad to malo sputava u sexu,nego jednostavno valjda ovo drugo je u pitanju

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 235
20.2.2011 0:31:14   
Galicia
Ziva istina. Tacno mozes vidjeti oko sebe ko ima zdrav sexualan zivot. Ne mislim sad na parove koje su silom prilika razdvojeni ovako kao Djana i njen suprug, ali ove svakodnevne ljude oko sebe. Pa to se tacno vidi, kad dodju na posao, namrgodjeni, svi im krivi za sve. Tacno me zivo interesuje kako nisam dobila otkaz sa posla koliko laprdam, jer svakom kazem onako kako mislim pa im i to izmedju ostalog nabijem na nos, da bi se trebali cesce sexati kako bi im ljepsi dan bio.
Ja sam svojoj staroj sefici rekla jednom prilikom da ode da se zadovolji a nas da pusti na miru. Ona se odvalila smijati. Reko nije smijesno, nego je zalosno da  jedan obicni radnik primjeti da nemas sexa.

Zivio Sex Cokolada i RockenRoll.

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

slažem se s tobom Galicia, sve moje jaranice se redovno sexaju, šta ću kad stalno tražim raport, nema tu trte vrte user posted image user posted image user posted image user posted image rekoh nemojte mi takve depresivne dolaziti, ajmo prvo sex pa ćemo piti kafu user posted image
okolina je jako bitna, nikako se ne treba družiti sa ženama koje se ne sexaju, ja izgubim s njima volju za životom, Bože mi oprosti user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 236
20.2.2011 0:32:04   
Lulu_08

ma nije meni problem tijelo nego glava,tu nesto šteka user posted image nemam nikakve komplakse sto se tjela tice pa da me sad to malo sputava u sexu,nego jednostavno valjda ovo drugo je u pitanju

Ma i sex ide iz glave. Pokusaj malo zamisljati neke situacije, sjeti se nekih situacija koje si dozivjela ili fantaziraj, probaj sebe malo oraspoloziti i slicno...user posted image

(odgovor članu Natty)
Neposredna veza do poruke: 237
20.2.2011 0:33:01   
Natty

Ziva istina. Tacno mozes vidjeti oko sebe ko ima zdrav sexualan zivot. Ne mislim sad na parove koje su silom prilika razdvojeni ovako kao Djana i njen suprug, ali ove svakodnevne ljude oko sebe. Pa to se tacno vidi, kad dodju na posao, namrgodjeni, svi im krivi za sve. Tacno me zivo interesuje kako nisam dobila otkaz sa posla koliko laprdam, jer svakom kazem onako kako mislim pa im i to izmedju ostalog nabijem na nos, da bi se trebali cesce sexati kako bi im ljepsi dan bio.
Ja sam svojoj staroj sefici rekla jednom prilikom da ode da se zadovolji a nas da pusti na miru. Ona se odvalila smijati. Reko nije smijesno, nego je zalosno da  jedan obicni radnik primjeti da nemas sexa.

Zivio Sex Cokolada i RockenRoll.

ima i toga,u pravu si user posted image

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 238
20.2.2011 0:35:35   
Natty
Ma i sex ide iz glave. Pokusaj malo zamisljati neke situacije, sjeti se nekih situacija koje si dozivjela ili fantaziraj, probaj sebe malo oraspoloziti i slicno...

al kad me mrziiiiii cupkati gore -dole il da on testeriše tamo-vamo user posted image stvarno nemam volje,ali evo svecano obecavam i sebi i vama da cu se potruditi oko sebe inače će me muž zamjeniti sa nekom drugom ako se ovo nastavi ovako user posted image

(odgovor članu Natty)
Neposredna veza do poruke: 239
20.2.2011 0:39:13   
Lulu_08

Ma i sex ide iz glave. Pokusaj malo zamisljati neke situacije, sjeti se nekih situacija koje si dozivjela ili fantaziraj, probaj sebe malo oraspoloziti i slicno...

al kad me mrziiiiii cupkati gore -dole il da on testeriše tamo-vamo user posted image stvarno nemam volje,ali evo svecano obecavam i sebi i vama da cu se potruditi oko sebe inače će me muž zamjeniti sa nekom drugom ako se ovo nastavi ovako user posted image

Pa nemoj cupkati i testerisati. Reci mu iskreno i otvoreno, on je tvoj muz i ako mu je u cilju da imate dobre odnose poslusat ce. Objasni mu da ti nije do cupkanja i testerisanja. Trazi ono sto ti zelis i hoces, i sigurno ce se potruditi da ti udovolji.

Meni recimo kada nas nesto "omete" i izbaci iz zelje godi promjena. Mi "pobjegnemo" i sakrijemo se u sumici u autu hahahaha. Ili kazem e sad hocu samo platonski, bez pravog cina, vec se medjusobno zadovoljimo. U nekom trenutku mi godi da pravim pravi teatar, i tako se osjecam sexy heheeh...Ma masta radi svasta!

(odgovor članu Natty)
Neposredna veza do poruke: 240
20.2.2011 0:44:11   
Natty
Pa nemoj cupkati i testerisati. Reci mu iskreno i otvoreno, on je tvoj muz i ako mu je u cilju da imate dobre odnose poslusat ce. Objasni mu da ti nije do cupkanja i testerisanja. Trazi ono sto ti zelis i hoces, i sigurno ce se potruditi da ti udovolji.

Meni recimo kada nas nesto "omete" i izbaci iz zelje godi promjena. Mi "pobjegnemo" i sakrijemo se u sumici u autu hahahaha. Ili kazem e sad hocu samo platonski, bez pravog cina, vec se medjusobno zadovoljimo. U nekom trenutku mi godi da pravim pravi teatar, i tako se osjecam sexy heheeh...Ma masta radi svasta!

tako je bilo prije ovoga svega ,kad sam ga ja vukla za rukav svaki dan i noć ,a on molio da ga pustom da malo odspava user posted image eh dje su ti dani user posted image
al bice toga opet samo mi treba jos malo vremena da se saberem user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 241
20.2.2011 0:44:44   
Galicia
Natty, ja imam obicaj reci da je i Titanik potonuo zbog p....
Sex je mala kratka rijec, ali nosi u sebi toliko toga. Zbog te stvari su i brakovi se raspadali, biznisi propadali, ljudi ubijali. Daj malo vise od sebe, nekad i zagrizi jezik, i pokusaj. Mozda ce ti biti protiv tvoje volje prvih par puta, ali posle ces zavoliti i naci ces sebe opet u tom starom zivotu.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Natty)
Neposredna veza do poruke: 242
20.2.2011 0:45:41   
Natty

Sex je mala kratka rijec, ali nosi u sebi toliko toga. Zbog te stvari su i brakovi se raspadali, biznisi propadali, ljudi ubijali. Daj malo vise od sebe, nekad i zagrizi jezik, i pokusaj. Mozda ce ti biti protiv tvoje volje prvih par puta, ali posle ces zavoliti i naci ces sebe opet u tom starom zivotu.

u pravu si user posted image

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 243
20.2.2011 9:33:52   
teacher75

IZVORNA PORUKA: teacher75

daj ba tiki čuj nekoliko puta mjesečnouser posted image
pa i ja radim svaki dan po 8 sati, vozim dva sata, malena je zvrk al čim zaspe hehheh
zezaš ti
odoh ja s ove teme bacate me u depresiju user posted image

ne zezeam bogami, a nije samo do mene, ima i do mm, navela sam fino razlogeuser posted image

E dobra ideja, budi njegova "bolnicarka" hehhe. Izlijecis ga od problema i zadovoljan on, zadovoljna ti user posted image .

Pocinjem zvuciti kao sex manijak, ocito je da nisam dugo HAHAHA....

nema opcija anoniman da ti napišem šta bi ja user posted image user posted image user posted image
i mm dodje umoran, i ja sam nekad umorna al prvo pravila "NIKAD NE ODBIJAJ MUŽA KAD IŠČE..." drugo pravilo "ZAIŠĆI PRIJE NJEGA" user posted image

zaiscem ja al on neceuser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 244
20.2.2011 9:52:09   
Lulu_08

u pravu si user posted image

Kazem ja tebi, sex terapeut je zakon hehe. Samo se baci na posao i sigurno ce da bude bolje bolje bolje...

(odgovor članu Natty)
Neposredna veza do poruke: 245
20.2.2011 14:15:23   
Ninushka
Jojjjjj žene drage al me nasmijaste user posted image user posted image user posted image  user posted image  Mogla bih se ovdje raspisati, ali prvo bih morala otići u anonimne user posted image  Uhhhhhhhh........ Nego potvrđujem ono što je vesela tamo negdje navela (dobro sam vas iščitala i utješila se, nisam jedina manijakušauser posted image ) od sada pa nadalje i ubuduće se ne družim s ljudima koji se redovno ne seksaju....joj ti si to tako dobro rekla nikad se toga ne bih sjetila....a vidim ja nešto fali ljudima oko mene aaaaaaaaahahahahaha to je to.....miša im pih bježte od meneuser posted image  

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 246
20.2.2011 23:36:03   
malena.
sex je osnov za opstanak svakog braka...pa sta bi bilo samnom da se u 20-tim ne seksam....sta bi onda radila sa 40...cesto imamo odnose...pa moglo bi se rec skoro svaku vece...naravno preskocimo kada je jedno od nas previse umorno...ranije zaspe,ili kad ja imam ispit pa ucim po citave noci onda sama sebi kazem da necu. svjedok sam da brak ne funkcionira kada nema sex-a prijateljica mi se puno udebljala u trudnoci...i sama je sebi stvorila fobiju od toga pa se ono bas pustila i priznaje da rijetko imaju sex...samo se svadjaju ma na rubu su razvoda.i sto vecina kaze bas se na osobi vidi fali li joj sex-a. pa mislim da me mm ne bi ovoliko volio da mu ne dajem koliko njemu treba user posted image user posted image user posted image

mamina princeza stigla na svijet 24.8...i od tada mami uljepsava dane...
:-)))))

(odgovor članu Ninushka)
Neposredna veza do poruke: 247
20.2.2011 23:42:40   
teacher75

IZVORNA PORUKA: malena.

sex je osnov za opstanak svakog braka...pa sta bi bilo samnom da se u 20-tim ne seksam....sta bi onda radila sa 40...cesto imamo odnose...pa moglo bi se rec skoro svaku vece...naravno preskocimo kada je jedno od nas previse umorno...ranije zaspe,ili kad ja imam ispit pa ucim po citave noci onda sama sebi kazem da necu. svjedok sam da brak ne funkcionira kada nema sex-a prijateljica mi se puno udebljala u trudnoci...i sama je sebi stvorila fobiju od toga pa se ono bas pustila i priznaje da rijetko imaju sex...samo se svadjaju ma na rubu su razvoda.i sto vecina kaze bas se na osobi vidi fali li joj sex-a. pa mislim da me mm ne bi ovoliko volio da mu ne dajem koliko njemu treba user posted image user posted image user posted image

a meni i mm jos malo pa 40user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu malena.)
Neposredna veza do poruke: 248
21.2.2011 0:05:53   
malena.

IZVORNA PORUKA: teacher75

user posted image user posted image user posted image a jooooj nisam mislila na to da sa 40 ljudi ne sex-aju.mislim sigurna sam da sex tada ima puno jace znacenje i mislim da moze biti puno kvalitetniji....iskustvo je to. a sta cemo mi sa 20g pa tek par godina imamo odnose...jos se ucimo user posted image . pa mislim zbog toga sto smo mladi da trebamo ovu energiju izbacivat iz sebe.i jos nismo prosli te zivotne probleme pa nam je mozak jos na pasi....

a meni i mm jos malo pa 40user posted image user posted image user posted image

mamina princeza stigla na svijet 24.8...i od tada mami uljepsava dane...
:-)))))

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 249
21.2.2011 8:46:02   
AAvalon

pa mislim da me mm ne bi ovoliko volio da mu ne dajem koliko njemu treba  user posted image user posted image user posted image

nadam se da se salis, ovo je zalosno

Dum spiro spero

(odgovor članu malena.)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *