|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: šminka na porodu:)
16.2.2011 23:15:05   
ema_28
meni uopste nije bilo do sminkanjauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 276
16.2.2011 23:16:16   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Banana

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: malena.

mislim da je prosto nemoguce biti nasminkan na porodu...koliko zbog znoja...cupanja kose...zabijanja glave u jastuk,suza...jos nesto? a poslije poroda nije mi palo na pamet zbog bolova...a vala nisam ni nosila sminku u bolnicu...samo labelo i kremu za lice...i pribor za licnu higijenu

niti sam čupala kosu, niti zabijala glavu u jastuk a niti sam se znojila
Za druge neznam

ah draga, šta ti to imaš među nogama user posted image

ono što imam ja
samo je jakost i snaga
kada me nešto boli
ne tjeram druge do vraga
Stoički, onako muški
izdržim svakakve boli
kažu da imam mu*a
zato me raja voli user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Banana)
Neposredna veza do poruke: 277
16.2.2011 23:19:08   
Banana
ženo, tebe trebaju metnut u novine da im stihove klepaš user posted image toplo preporučujem dane i preporod.

Ja Hadi, Ja Mudžibu...

3 IUI -

user posted image došlo samo

i drugo user posted image došlo samo

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 278
16.2.2011 23:19:48   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: malena.

mislim da je prosto nemoguce biti nasminkan na porodu...koliko zbog znoja...cupanja kose...zabijanja glave u jastuk,suza...jos nesto? a poslije poroda nije mi palo na pamet zbog bolova...a vala nisam ni nosila sminku u bolnicu...samo labelo i kremu za lice...i pribor za licnu higijenu

niti sam čupala kosu, niti zabijala glavu u jastuk a niti sam se znojila
Za druge neznam

ah draga, šta ti to imaš među nogama user posted image

ono što imam ja
samo je jakost i snaga
kada me nešto boli
ne tjeram druge do vraga
Stoički, onako muški
izdržim svakakve boli
kažu da imam mu*a
zato me raja voli user posted image

Nevezano za ovu temu(a moze da bude itekak povezano, ali eto ti opet polemike i mogu zavrsiti ko pumauser posted image )helem njse...Mene su roditelji otkako znam za sebe ucili da budem jaka i da ja sve mogu jer to hocu. I tako ja to nekako i deveram. Nema mi nista odvranije nego vidjeti kako se neko prenemaze...a s njim brdo razbit'.
Mene je sramota biti jadava....

Neposredna veza do poruke: 279
16.2.2011 23:24:09   
veeseelaa

ženo, tebe trebaju metnut u novine da im stihove klepaš user posted image toplo preporučujem dane i preporod.

hvala, hvala user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Banana)
Neposredna veza do poruke: 280
16.2.2011 23:28:51   
mila81
Ja prvi put se nisam šminkala ni prije ni poslije poroda, ko ono nisam imala pojma o niočemulllli pošto sam odmah sljedeće godine oamdh na porodilištu bila gost, levim red je da se doćeram, pa ok hanuma, i prije i poslije sređena, našminkana, a svašta se nešto izdešavao. Doktor mi na kru j rekao da mu je drago vidjeti ovako "lijepu i hrabru", a možda je time htio mmso podići mi moral da sve to izguram lakšeuser posted image

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

Neposredna veza do poruke: 281
16.2.2011 23:29:05   
Anoniman
Pahuljice moja prijateljiceuser posted image user posted image user posted image user posted image ja ne zelim polemike i rasprave al da cujes moju stranu poroda gluho bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jos kad uzviknuse ''ne cujemo otkucaje'' e ne da sam bila pi---ka i krivila se nego se derala ko vouser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 282
16.2.2011 23:30:37   
mila81
Ja nemam pojma šta se dešava sa ovim slovima, poludjeli, pišmem ko kinezuser posted image user posted image

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

(odgovor članu mila81)
Neposredna veza do poruke: 283
16.2.2011 23:32:59   
veeseelaa
ja neznam u kakvom ste vi stanju otišle u bolnicu al ja sam otišla bez bolova i rodila jako bzo, za 1,5 sat, sad neznam da su me neki jaki bolovi probudili usred noći dal bi se šminkalauser posted image al poznavajući sebe mislim da bi, bar bi metnula rumenilo i labelo user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mila81)
Neposredna veza do poruke: 284
16.2.2011 23:33:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

Pahuljice moja prijateljiceuser posted image user posted image user posted image user posted image ja ne zelim polemike i rasprave al da cujes moju stranu poroda gluho bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jos kad uzviknuse ''ne cujemo otkucaje'' e ne da sam bila pi---ka i krivila se nego se derala ko vouser posted image user posted image user posted image

Ma bjazi..razcarala si me. Mi smo Herke ko kamen jake, sta je tebi...Znam ja da si se ti derala(ko neko kako ti kazesuser posted image )zato sto su bili nestrucni, al' jok zbog bolauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 285
16.2.2011 23:36:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Ma bjazi..razcarala si me. Mi smo Herke ko kamen jake, sta je tebi...Znam ja da si se ti derala(ko neko kako ti kazesuser posted image )zato sto su bili nestrucni, al' jok zbog bolauser posted image user posted image user posted image user posted image

tjesi ti mene slobodnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vesela mene je drip nagrdio a ti na srecu nisi to iskusilauser posted image trudovi bez dripa su mala maca barem meni su bili..

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 286
16.2.2011 23:37:12   
vjestica
nakon 14 sati bolova, koji su od početka bili na 5 minuta, dala sam sebi potpuno pravo da budem pekava i arlaučem ko nikad u životu user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 287
16.2.2011 23:38:20   
vjestica
a nisam se šminkala
ne šminka se, ja sam prirodno lijepa user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 288
16.2.2011 23:38:46   
N_N

ja neznam u kakvom ste vi stanju otišle u bolnicu al ja sam otišla bez bolova i rodila jako bzo,

Isto ali na drugom porodu, a na prvom sam se derala k'o Noa user posted image user posted image  ali sam se opet našminkala kad smo krenule kući i to više tad nego ovaj drugi put user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

Neposredna veza do poruke: 289
16.2.2011 23:43:11   
veeseelaa
vesela mene je drip nagrdio a ti na srecu nisi to iskusilauser posted image trudovi bez dripa su mala maca barem meni su bili..

ja kako znam s medicinske strane trudovi su trudovi, bili s dripom il bez, mislim na jačinu, tako vele

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 290
16.2.2011 23:46:35   
Anoniman

ja kako znam s medicinske strane trudovi su trudovi, bili s dripom il bez, mislim na jačinu, tako vele

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e pozdravi mi puno te sto tako veleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prirodni trud osjetis kad dolazi mozes ga prodisati,promjeniti polozaj itd a sa dripom samo idu bez upozorenja i boooooolllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiii

Neposredna veza do poruke: 291
16.2.2011 23:49:10   
sporty mamaa
Ja sam otisla nasminkana i rodila nasminkanauser posted image Carskim rezom naravnouser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 292
16.2.2011 23:49:21   
Apotekarka
Meni su ukljucili jedan satic taj dripic ma meni to sve isto...ili ja nisam znala sta je to pa mi sver svedno cim sam doktora zvala na mob da me dođe poroditi dojadilo mi ctg snimati non-stop veli ciko eto me probusi vodenjak u salu drip i eto malo smo se druzili ja i drip

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu ema_28)
Neposredna veza do poruke: 293
16.2.2011 23:53:13   
N_N

Ne govore istinu user posted image  Ovo ti je info iz prve ruke user posted image  S rodila uz pomoć dripa - užas!!!!!! B rodila prirodnim trudovima - ni blizu bol kao sa dripom, ma ljepota, da poželiš da imaš još 10 poroda user posted image

Neposredna veza do poruke: 294
16.2.2011 23:53:32   
veeseelaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e pozdravi mi puno te sto tako veleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prirodni trud osjetis kad dolazi mozes ga prodisati,promjeniti polozaj itd a sa dripom samo idu bez upozorenja i boooooolllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiii

mislim da bi ti tako isto bilo i da nije bilo dripa, možda je to od žene do žene
Meni su neke govorile npr da bi zaspale izmedju trudova koji su bili u razmaku 1-2 min, vele trudovi prodju ja zzzzz halooooooo, đe to ima??? al eto ima hahaha
il ono čim se otvoriš 10 cm dva tri puta daš napon i beba izadje, a ja se napinjala cijeli sat i po, mislim čim sam došla u bolnicu (bez bolova) bila otvorena maximalno i odmah tiskala
To je izgleda sve individualno

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 295
16.2.2011 23:57:51   
N_N

npr da bi zaspale izmedju trudova koji su bili u razmaku 1-2 min, vele trudovi prodju ja zzzzz halooooooo, đe to ima???

Ovo se meni desilo dok sam S rađala (13,5h). Toliko sam izmorena bila da sam pred kraj spavala između trudova. Zamisli koliko te iscrpi da zaspeš user posted image  Drip je nasilan trud, još kad ti ga uključe "na suho" dok još nemaš nikakvih bolova, porod nije ni krenuo...... fuj, fuj, fuj user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 296
17.2.2011 12:54:27   
malena.
eh pa razumijem onda snagu i neiskazivanje emocija kada se sve odigralo za 1,5h...al ima nas puno kojima je porod trajao puno vise...ja sam imala neprestalne bolove 27 h...i mislim da je snaga izdrzati te bolove toliko vremena i imati snage za porod...za tiskanje.istusirala sam se bezbroj puta u bolnici....i stavljala hladne rucnike na lice i svasta nesto pa i najkvalitetnija sminka ne bi izdrzala

mamina princeza stigla na svijet 24.8...i od tada mami uljepsava dane...
:-)))))

Neposredna veza do poruke: 297
17.2.2011 13:37:25   
balasgirl
Ja sam otisla nasminkana i rodila nasminkanauser posted image Carskim rezom naravnouser posted image user posted image

ma gdje si ti rađala, kad se ide na operaciju, a carski rez je operacija prvo što ti napomenu je da skineš šminku, lak s noktiju, šnale, nakit, znači apsolutno sve.

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 298
17.2.2011 13:43:03   
veeseelaa
eh pa razumijem onda snagu i neiskazivanje emocija kada se sve odigralo za 1,5h...

o pa bilo je strašno bolno, imala sam blizu 40 šavova, što unutarnjih što vanjskih, beba je bila krupna, 4350 al eto nisam čupala zaista kosu i zabijala glavu u jastuk, ja jastuk i ne vidjeh majke mi user posted image nisam se ni oznojila, inače se ne znojim, samo u eksremnim uvjetima kad je temp 40 i kad sam direktno izložena suncu

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu malena.)
Neposredna veza do poruke: 299
17.2.2011 13:53:56   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

istoooo

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *