Dina_1405
|
mama75 mene sto se tice firmirane stvari i jesu D&G,Giorgio A; Midlton, Marc Jacobs. P. Smith itd. da ne nabrajam... Znam da je kod nas tesko naci,odnosno i ne postoje radnje svjetski poznatih dizajnera, a i zasto bi kad bi vjerujem rijetko ko kupovao,ovdije ljudi nemaju novca toliko da bi za jedne hlace,majicu dali 500-600 KM,jer je to necija plata i ljudi prezive citav mjesec sa toliko. Ali me interesovalo,jer se svaki zeljeni komad moze naruciti preko neta,uglavnom. Sigurno postoje i takve zene-majke. Meni kada se nesto svidi,posebno kada je obuca u pitanju,ako treba mjesecima cu skupljati ali cu si to priustiti. Naravno to ne znaci da patim za firmiranim krpicama,kupujem svugdje od Haris Exporta,Azela...pa do Manga,Mone itd. Mada najcesce uzimam u Tally Weijl.u,Tom T. i Orsay-u. I u Tiffaniju se mogu naci lijepe stvarcice. Pijace sto se tice,rijetko,skoro nikako. Ne mogu da se peglam po tezgama. Eto,bas prosle god. dobijem na poklon dzemper,lijep,topao ma divan, a kupljen na pijaci,i zijanila sam se kad sam saznala, a kostao nekih 30ak km. Kada su satovi u pitanju,uglavnom mi muz kupi kada ide vani,ne zali dati velike pare, a Bogme ni ja se ne bunim ,volim satove i uvijek imam na ruci,uz bilo koju varijantu od sportke do vecernje...