BlackMagicWoman
|
Natty, duso, dobro nam dosla, iz ruznog razloga se sve mi srecemo, ali imamo jaku povezanost ... Ti si mnogo jaca nego sto mislis, jbte, pa ti si se UDALA, RODILA, sto je za mene bauk ogroman ... Nisam imala snage za vezu, a ne za udaju ... Tek se sad malo opustam ... Dosta ima mene u tvojoj prici, uzasna osoba u koju sam bila do smrti zatreskana, smrsala 15 kg, padanje u nesvjest, trnjenje ruku, nogu, modrila mi usta , ma i bolji su se kopali od mene bili ... Onda stigli napadi, a sve zbog cega ?! Al, jbga, takva sam, sve sto radim, radim to sa smrtno jakom zeljom ... Zatim dodje normalan momak, udebljam se, mnogoo :)) , napadi i dalje ... Onda problemi sa menstruacijom, od dr do dr, i tu ide pitanje, zasto cu ja njemu, ako mu danas-sutra ne mognem roditi dijete? I hoce li moje dijete ispastati zbog mojih napada ? Ali, odgovor lezi u jednoj recenici mog momka : Bebo, previse razmisljas ! U tome je nasa stvar ... Zato glavu gore, ljepotice, imas muza, dijete, dobri nalazi, hvala Bogu ... Uzivaj u svom predivnom djetetu i ne razmisljaj o napadima, jer imas veeeeliki razlog za zivot !!! Sve najljepse od srca, dusice ... :**