|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: perilica za suđe??
11.11.2010 21:16:24   
salmy
IZVORNA PORUKA: bebbe RR

Salmy, treba - tabletice, so, sjaj, i sredstvo za čišćenje 1xmjesečno.
Nek' je sa srećom.

Hvala draga punouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 301
12.11.2010 12:42:35   
ena0002
IZVORNA PORUKA: Bambi09

eh zene, mene interesuje da li ste cule/vidjele/spoznale... za masinu za sudje, koja je mala, moze se postaviti da stoji na kuhinjskom elementu... znaci kao malena kocka je 80x80... da li takvo sto postoji u SA i gdje bi se moglo naci i da li znate od prilike cijenu iste? hvala unaprijed

Ja sam ih cini mi se vidjala u Merkuru na Stupu, ali ne znam cijene

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 302
15.11.2010 22:32:49   
mamma mumi
Izvinite a sto mi to niko necestita snajku u kuci, nije to fino drage mojeuser posted image . nego pitanje: kupila sam so, stavila, ali nije cijela kutija soli stala ostalo je amlo soli, kupila DM tbl i tecno sredstvo za ispiranje, tako mi rekli za case na kratkom programu , jer se kao tbl neuspije istopiti. sada vidim da spominjete sjaj, je i to stavljam pored tbl. Hvala i nadam se da ce te mi odgovoriti, ako mi vec niste cestitaleuser posted image

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 303
15.11.2010 22:49:57   
salmy
IZVORNA PORUKA: mamma mumi

Izvinite a sto mi to niko necestita snajku u kuci, nije to fino drage mojeuser posted image . nego pitanje: kupila sam so, stavila, ali nije cijela kutija soli stala ostalo je amlo soli, kupila DM tbl i tecno sredstvo za ispiranje, tako mi rekli za case na kratkom programu , jer se kao tbl neuspije istopiti. sada vidim da spominjete sjaj, je i to stavljam pored tbl. Hvala i nadam se da ce te mi odgovoriti, ako mi vec niste cestitaleuser posted image
Cestitam tebi draga user posted image user posted image user posted image kao i sebiuser posted image user posted image user posted image user posted image  ja sam kupila svu ful opremu i sve oki! pere "van" takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image doduse komsinicu sam zamolila da mi da koteuser posted image user posted image user posted image jer ja sam za te stvari talasikauser posted image user posted image user posted image user posted image
Kupi sjaj isto dm i samo dodaj! sretno jos jednom

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 304
16.11.2010 0:29:20   
MELLI
da ne budem pogrešno shvaćena, ali ako kupujete odvojeno,so,sredstvo za ispiranje i sjaj,za šta vam onda služe tableteuser posted image user posted image user posted image

Ja koristim samo tablete,a s vremena na vrijeme dodam so.Nikada nisam primijetila da mi nešto nije dobro oprano.

P.S čestitam mamma mumi na snajki,nek ti je sretna i vrijedna user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio MELLI -- 16.11.2010 0:31:14 >

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 305
16.11.2010 0:32:22   
MELLI
izvinjavam se,
salmy čestitam snahu i tebiuser posted image user posted image

(odgovor članu MELLI)
Neposredna veza do poruke: 306
17.11.2010 17:24:08   
mamma mumi
Hvala na cestitkamauser posted image Znaci i sjaj da kupim?ja samo tbl stavila i super opralo, a drugi put tecno sredstvo za kratki program i opet super opralo, a znaci sada kada sv+tavim tbl, trebam i sjaj,a gdje da stavim tacno?

(odgovor članu MELLI)
Neposredna veza do poruke: 307
17.11.2010 17:29:22   
Visnja RR
ja kupila ugradben elektrolux...javim kakava je kad napravim kuhinju user posted image al prije toga kad se uselim i renoviram stan... user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 308
17.11.2010 22:06:32   
salmy
IZVORNA PORUKA: mamma mumi

Hvala na cestitkamauser posted image Znaci i sjaj da kupim?ja samo tbl stavila i super opralo, a drugi put tecno sredstvo za kratki program i opet super opralo, a znaci sada kada sv+tavim tbl, trebam i sjaj,a gdje da stavim tacno?
Pored tabletica imas spremnik za sjaj

Neposredna veza do poruke: 309
27.1.2011 11:14:23   
Pikova_dama
Nadam se da ce neko opet da svrati na ovu temu :)

Imam problem sa masinom za sudje Beko. Kad je upalim cuje se buka, cak i prije nego upalim bilo koji program. Nakon sto upalim neki program, ona ga odradi do kraja, sudje blista, ali ona nastavlja da bruji sve dok ne pritisnem dugme off. Ovo se nije ranije desavalo, prije kad je upalim, ne cuje se nista sve dok ne pritisnem tipku start i onda ide ono njeno standardno zujanje. Nadam se da mi neko moze pomoci.

Biti majka znači hodati okolo sa srcem izvan tijela...

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 310
27.1.2011 11:24:52   
animagical
i kod mene je beko al ne radi to...zovni servis boli te briga pet godina im je garancijauser posted image da ti nije zacepljena? probaj oprati naprazno jednom s onim za ciscenje masine?

(odgovor članu Pikova_dama)
Neposredna veza do poruke: 311
27.1.2011 11:25:10   
Lejla Ka
To je definitivno za servisa. Napon (kad uključiš mašinu) uzrokuje da neki elemet vibrira i proizvodi buku i vjerovatno ga treba ili pričvrstiti (jer se olabavio) ili izmjeniti. Iskreno, da ti se ne bi desilo da se mašina nepovratno pokvari zbog nekog malog problema koji se na vrijeme mogao riješiti zovi Beko.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 312
27.1.2011 11:55:47   
Pikova_dama
Hvala puno!
Nista, onda danas zovem servis. Sve sam probala sto sam citala po forumima i onako prema uputstvu, ali ocito je ovo nesto drugo.

Biti majka znači hodati okolo sa srcem izvan tijela...

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 313
10.2.2011 7:37:14   
Hanady RR
Ženice pitanje...
odmedavno sma počela koristiti DM tabletice za pranje suđa...i nisu loše a obzirom ana rzliku u cjeni s aostalima mogu reći pravo su dobreuser posted image

al me znaima kava su vaša isksutav sa soli...ja sam do sada uzimala somatovu ili calgonit...a sve kontam da porbam i ovu DM...kako mi mašina pokazuje od sinoć da trebam dosuti sol...dajte isustva d avidim dal da idem u DM danasuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 314
10.2.2011 8:21:53   
Dida79
Hanady kod mene je sve DM...sjaj,so,tabletice,sredstvo za ciscenje,miris i pravo sam zadovoljnja sa njihovom markom a Boga mi i cjenom

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 315
10.2.2011 8:29:43   
Hanady RR
e dido super...ja sma fakat smao tabletice uzimala....a vdijela sma i sjaj i sredsvo za čišćenje. ciojena je stavrno smješna u odnosu na calgonit i somat....

Ti si mi dovoljna u hvali...idem danas u DM...kad ti kažeš nema tu šta da ja više razmišljam...DM dolazimuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 316
10.2.2011 9:02:16   
Blue rose RR
Slažem se sa Didom, ja sam do prije pola godine uzimala sve somatovo, ali mi moja mama skrenu pažnju na DM-ove proizvode za perilicu.
Vala nisam vidjela nikakvu razliku n akvaliteti opranog posuđa, osim u ogromnoj količini na mom računu prilikom kupovine ovih proizvoda :)

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

Neposredna veza do poruke: 317
10.2.2011 9:07:57   
mala75
neznam jeste li probale merkatorove tablete i so za mašinu. Ja nemam tu mašinu ali moja kona koristi te merkatorove i kaže da je zadovoljna i kvalitetom i cijenom. Mi nemama DM blizu a merkator je pod nosom doduše samo samoposluga.

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 318
10.2.2011 10:12:39   
Nedi
I kod mene je sve DM-tabletice, sol, miris, sjaj, sredstvo za čišćenje. A u kupatilu da ne govorim otići ću OTuser posted image

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 319
10.2.2011 14:49:30   
Dida79
IZVORNA PORUKA: Nedi

I kod mene je sve DM-tabletice, sol, miris, sjaj, sredstvo za čišćenje. A u kupatilu da ne govorim otići ću OTuser posted image

Bas tako Nedi njihova sredstva za ciscenje kupatila i kuhinje su mi isto tako odlicnauser posted image

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 320
10.2.2011 14:50:58   
salmy
Dm Titouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image steta sto nemaju i svoj hljebuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
em povoljni em kvalitetniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 321
10.2.2011 14:51:33   
salmy
IZVORNA PORUKA: salmy

Dm Titouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image steta sto nemaju i svoj hljebuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
em povoljni em kvalitetniuser posted image user posted image user posted image
Em blizuuser posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 322
10.2.2011 18:23:52   
amdi

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Ženice pitanje...
odmedavno sma počela koristiti DM tabletice za pranje suđa...i nisu loše a obzirom ana rzliku u cjeni s aostalima mogu reći pravo su dobreuser posted image

al me znaima kava su vaša isksutav sa soli...ja sam do sada uzimala somatovu ili calgonit...a sve kontam da porbam i ovu DM...kako mi mašina pokazuje od sinoć da trebam dosuti sol...dajte isustva d avidim dal da idem u DM danasuser posted image

A zar treba so koristiti kad se stavljaju tablete, ja sam mislila da tablete u sebi sadrže sve što treba...koristim i ja ove DM i zadovoljna sam

Neposredna veza do poruke: 323
10.2.2011 19:24:21   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: amdi

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Ženice pitanje...

A zar treba so koristiti kad se stavljaju tablete, ja sam mislila da tablete u sebi sadrže sve što treba...koristim i ja ove DM i zadovoljna sam

ja so stavljamm obavezno...sjaja ako mi nestane ne brinem se nije mi hića...al bez soli ne prem...
so čuva perilicu i vrlo je bitna kako je meni rečeno...ja bez nje ne perem nikada ja čim vidim da svjetli ja nju stavljam.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu amdi)
Neposredna veza do poruke: 324
10.2.2011 19:26:47   
Anoniman
i mi smo presli na dmuser posted image

ma sol ko sol...mozes slobodno

Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *