mali.medica
|
ćao svimaa...nadam se da mi neko od vas može pomoći i odgovoriti ma na moje brige :-)??? Dečko i ja smo radili skoro "sve" izuzev onog "praavog sexa-na pravo mjesto"...jer ionako imam dosta problema s menstruacijom(poljupci,dodiri,dodiri spolnih organa,oralni,analni sex...)E sad...zanima me, da li se i na koji način može ostati trudan, ako nismo spavali - načitala sam se svega i svačega na netu i po forumima-negdje kažu da može,negdje da ne...zanima me da li može ono malo sperme koju muškarci izbacuju prije svršavanja,proći kroz himen(jer nije bio ni blizu mene u tom trenutku)(a ako smo se prije svršavanja dodirivali spolnim organima)??????????...iz nekog razloga kasni mi skoro 2 mjeseca(zadnju sam imala 11.12)?Da li mi može neko pomoći????Stvarno se brinem......... prije god dana mi je dijagnosticirana dismenoreja(neredovne i jaaako bolne menstruacije) i pila sam yasmin i dabroston skoro god dana i ustabilila mi se menstruacija i nije mi do sad kasnila...bila je otprilike u dan-dva razlike....U vezi smo 4 i po l godine te smo i prije radili takve stvari i znalo se desiti da mi kasni...ali sad stvarno ne znam da li se s pravom brinem?? Trenutno me boli stomak,grudi,staaalno mi se spava i ponekad mi se crni pred očima(ali to mi se staalno dešava jer sam slabokrvna) a do neki dan sam imala i iscjedak(koji je trajao haman čitava ova dva mjeseca)..Pila sam čaj koji mi inače pomaže kad mi kasni,jer mislim da sam se puno prehladila...ali ništa-nikako da dobijem(a mislim da mi ne ide u prilog ni ovo što se brinem )...i zbog toga se bojim da sam trudna? Evo,mislim da sam napisala sve sto se dešava,pa se nadam da mi neko može pomoći???Heeelp??? Znam da pitanje malo zvuči čudno i vjerovatno niste do sad imali nikog s ovakvim "problemima" i vjerovatno se pitate kako to da sam jos uvijek nevina a radili smo skoro sve ostale stvari.... Nekoliko godina smo u vezi i odlučili smo da ćemo čekati do braka, ali s vremenom smo počeli s poljupcima,dodirima i ostalim stvarima(jer nijedan muškarac ne bi mogao izdržati u vezi toliko vremena da nema "ama baš nista" s curom?!)...Već sam napomenula da smo i prije radili takve stvari i kasnilo mi je po 2-3 mjeseca...ali...opet se bojim Jedino što je bilo je to (da to doslovno napišem) naslonio glavić između stidnih usana i zbog toga me brine da nije u tom trenutku "nešto slučajno prošlo gdje ne treba"?? Je li to moguće? Unaprijed hvala ....
|