idacha
|
caooos... evo, opet na brzaka samo da se javnemo i mahnemo... dosla da ''prospijuniram'' kakva je situacija.. Nejra, mila, prvenstveno da vidim kako si ti... sretnoooo gagach, lijepo je ''cuti'' da si superiska.. :) za krevetac.. da ti bebarica sapava po cijeluuuuu noc u njemu, aBd... sanela, ajsa, kako si nam ti, guras li? palachinken, vezano za moj pritisak... ima dana kada bukvalno ne vidim na oci, ali u takvim slucajevima popijem supu iz kesice ili casu slaaaaaaaaane vode, pa malo dodjem k sebi... zeznut je nizak pritisak, skoro kao i visok... na pretproslom pregledu, kada mi je dr izmjerila pritisak, onako malo zabrinuta, rece ''dobro je, pa je prosao kriticni period za spontani''... ja se uvijek plasila visokog pritiska, a evo sada saznala da je nizak jednako opasan.. znam da ce rasti kako trudnoca bude odmicala... kako ti? kako glavobolje? nadam se da nisi meteoropata, pa da i stim deveras, kao ja :( sunce, cestitamo i mi na 9 mjesecu... proleti sad pa sad... tako ce i prva godina, vidjeces, aBd... ja sinoc zaspala sa malim stomakom, jutros se probudila sa pravim trudnickim.. hehehehe, smijesno mi je, jer taman sto sam se navikla na sebe ''ne-trudnu'' ali, dobro, nastavljamo gdje smo stali... mene moj momcina u stomaku udara pravo, mashallah.. fino se osjeti pod rukom.. rodica veceras osjetila prva :) nemam bas puno vremena za javljanje, jer moj guzi trazi 100% paznje.. sad bi da ga nosam, sad bi ko fola hodao ljubav moja... milkite pupe svoje malene i cuvajte se...