Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Sretan 4 rođendan dragoj Lajli ( Mama Alma RR) Puno zdravlja, sreće i uspjeha u životu. žele joj teta D sa drugaricama Hanadi i Farah
i da Lajli jeste rođendan sutra al teta D je pukla ko tomblon
Pile malo SRETAN TI RODJENDAN da mi budess pununoo punooo godina ziva , zdrava, sretna i uvijek nasmijana...da te dragi Bog cuva od svih zala, da ti pomogne da razlikujes dobro od loseg, i da te okruzi dobrim i vijernim prijateljima a da nikad ne zaboravis da je mama uvijek tu kada stvari krenu naopako
Mama2009..ljubni tu malu princezu a mi kad ozdravimo nadoknadit cemo to...
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''