|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart)
2.2.2011 13:08:15   
rose
http://www.ringeraja.ba/forum/m_168799/mpage_3/key_/tm.htm

evo na ovoj temi ima post od sarah o testovimj...spominje test na HIV...to bi inace trebali raditi kada dobiju krv...al eto ako su uveli onda su pretpstavljam isti nalazi kao i kod poroda u vodi, hepatitis, hiv, clamidia i sl...ja sam sve ovo vec imala jer sam planirala u vodu al eto ne dadose mi user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1076
2.2.2011 13:10:15   
Lara83
Majstori otisli, s posla mi javili da ne moram danas dolaziti i evo slusam muziku a rucak se krcka :) kako je lijepo biti domacica za promjenu :))) heheh...
Adne draga i moj je dr veoma skrt na rijecima :) ali ja kad pocnem sa pitanjima on samo govori ''jedno po jedno'' a ja ''e jos nesto sam zaboravila'' hahahhah...i na kraju se i on odvali smijati. Pa nema druge nego tako...nego ti bas sitno brojis :) ides li na vjezbice?

Alef dobro nam dosla :)) cesce se javljaj sada pa ces vidjeti kako smo mi aktivne i brbljive hehehe...
E sad odoh malo usisati i prebrisati plakar....

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1077
2.2.2011 13:32:08   
naidica
pozdravcic moje trudnjace!!! kako ste mi??? vidim bas ste aktivne!!!
neka,,tako i treba!!! uglavnom kolko sam procitala sve ste onako ok,,osim tih "trudnickih" bolova!!!user posted image user posted image to je izgleda normalauser posted image user posted image
jer i kod mene je isto!!! sad procitah da kod gagach i vilice smeta desno rebrouser posted image user posted image pa i kod mene je isto!!! non stop mi se tu zavuce,,,pa mi se bas mice posebno tu,,iskreno neki pokret ponekad i zaboli,,,ja kazem kao da me strugne nekaduser posted image user posted image ali to je sve bas lijepo,,dzaba sto zaboli neka njega neka me struzeuser posted image user posted image user posted image i jos bole me ledja skroz dole do guze pogotovo kada sjedim!!!ali valjda tako treba,,pripremamo se jos malo user posted image ...
sunce kako je prosao ctg??? i mene jos uvijek ziga dole,,bilo je malo ko prestalo,,ali je sinoc zato sve nadoknadjeno,,,a mali se mrdao kao nikad,,a ono ziga li ziga!!!al sta da se radi user posted image user posted image neka,,samo nek bude sve ok!!!
medi,,,kako si nam ti???veliki user posted image user posted image
laro samo ti polako nemoj da se umoris!!! drago mi je sto si ok!!!hvala sto pitas za meneuser posted image !!! ljubim te
vilola cestitam i sve najbolje od user posted image
ostale trudnice cuvajte se i mazite svoje pupe!!!veliki pozzz za sve!!!

< Poruku je uredio naidica -- 2.2.2011 13:34:43 >

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1078
2.2.2011 13:46:21   
adne
IZVORNA PORUKA: Lara83

Adne draga i moj je dr veoma skrt na rijecima :) ali ja kad pocnem sa pitanjima on samo govori ''jedno po jedno'' a ja ''e jos nesto sam zaboravila'' hahahhah...i na kraju se i on odvali smijati. Pa nema druge nego tako...nego ti bas sitno brojis :) ides li na vjezbice?

e a ja sam ti cista suprotnost, ja sve mislim pitat cu to i to a kad dodjem kod njega zaboravim na sve user posted image
ja sam ti isla na vjezbice dok nisam usla u deveti a onda sam otvorila i porodiljsko pa sam se bas ulijenila user posted image   ali evo bas sam danas mislila opet malo otici. inace ja idem na otoku jer mi je blize...

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1079
2.2.2011 13:48:41   
lejla80
IZVORNA PORUKA: Lara83

IZVORNA PORUKA: sanela.asja

aa vi trudilice kupujete bezveze fiksatore najbolje je peskiric ili dekicu saviti jer sam potrosila 50 km na njeg s asjom i prerasla ga je za sekindu bolje otidjite i kupite kakvu dobru tuniku i seksi ves user posted image jer vlja ponovo u akciju..user posted image user posted image

user posted image user posted image to bi nam najpametnije bilo user posted image
jer ''neke'' su i zaboravile ''sta je to'' user posted image

user posted image user posted image user posted image To ste potpuno u pravu....ja imala zabranu u trudnoći a sada mi vala ne pada na pamet....haman sam se odviklauser posted image user posted image ...valjda ću ponovo naučitiuser posted image

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1080
2.2.2011 15:18:05   
Anoniman
Ovo je potpuno u pravu, nemojte previse bespotrebnih stvari uzimati, ja 50% stvari nisam iskoristila.

Viola cestitam od srca user posted image
Ko je sad sledeca?

Kod mene i pored dobrostona i apaurina opet se vratile kontrakcije, tako da sad vaginalno i utrogestan tri puta po dvije, pa se nadam da ce popustiti, jer stomak i ledja ubise.

Ljubimo vas sve moja cura i ja debela user posted image

(odgovor članu lejla80)
  Neposredna veza do poruke: 1081
2.2.2011 16:32:51   
tukica
Pitanje dame moje, ne mogu nikako naci ovu temu na portalu, dobila sam 3 uputnice za urinokulturu, a moji na poslu su grozni i ne smijem bas izlaziti, a to se nosi tri dana zaredom, moze li urin neko odnijeti za mene ili se to mora licno nositi?
i koliko uopste vaze uputnice za lab? meni pada sutra da nosim, a ne vjerujem da rade subotom, pa bih trebala cekati ponedjeljak?????
Thanx unaprijed...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1082
2.2.2011 16:41:28   
emma.L
Privatne laboratorije rade subotom, mislim da državne isto primaju takve slučajeve.
A UK može odnijeti bilo tko i predati umjesto tebe (meni je uvijek nosio muž jer mu je bilo usput).
Ovo za uputnicu zaista ne znam.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 1083
2.2.2011 16:56:41   
Anoniman
Ja mislim da uputnica vazi mjesec dana, a recept 15, bar su tako meni rekli. Radi mikrobiologija na Ilidži i subotom, ali ne preporucujem da nosis jer nedjelju ne rade, znaci nisu tri dana za redom. Moze ti bilo ko odnijeti.

(odgovor članu emma.L)
  Neposredna veza do poruke: 1084
2.2.2011 19:17:04   
gagach
jaooooooo sto ste se uspaaaaaavaaaaaaaaleuser posted image

ja sam oprala kosu...mali korak za covjeka ali veliki za covjecanstvouser posted image user posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1085
2.2.2011 19:43:31   
NejraS

IZVORNA PORUKA: gagach

ja sam oprala kosu...mali korak za covjeka ali veliki za covjecanstvouser posted image user posted image

hehehe i ja sam je upravo oprala i bas mi je to veliki korak jer mi je to pooooosebno mrsko raditi, stalno se kupam ali mi je kosu mrsko prat hehe

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1086
2.2.2011 20:02:55   
gagach

IZVORNA PORUKA: NejraS

IZVORNA PORUKA: gagach

hehehe i ja sam je upravo oprala i bas mi je to veliki korak jer mi je to pooooosebno mrsko raditi, stalno se kupam ali mi je kosu mrsko prat hehe

ista sam ti...user posted image a i ne bilo mi mrsko kad mi treba min sat vemena da je osusim...

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 1087
2.2.2011 20:14:39   
sunce27
Sta se radi mile moje, kako ste mi? Ja citav dan nisam imala snage da se javim, bila sam na prvom ctg-u i bas se istraumirala, nije bio ok, pa me vratili da dodjem za 1 h, pa mi onda pritisak vrisnuo od straha ali hvala Bogu drugi ctg bio super, radi pritiska opet za 2 dana moram na kontrolu. Sve vas ljubim...

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1088
2.2.2011 20:15:41   
NejraS
heheheh za 12 dana mi je termin, planiram oprati pred porod opet kosu da bude cista u bolnici...hahahah oj Boze :) nego gdje su sve okruglice...ja lezim gledam tv dosadjujem se, nesto sam jako jako usamljena user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1089
2.2.2011 21:09:11   
adne
NejraS meni je termina za 10 danauser posted image znaci da smo ti i ja blizu, mogle bi se na porodu i srestiuser posted image

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 1090
2.2.2011 21:22:54   
NejraS

IZVORNA PORUKA: adne

NejraS meni je termina za 10 danauser posted image znaci da smo ti i ja blizu, mogle bi se na porodu i srestiuser posted image

heheheh mogle bi :) evo saljem ti pp

(odgovor članu adne)
Neposredna veza do poruke: 1091
2.2.2011 21:40:11   
bint
sunasce...kako si????
aaaaa ipak si slusala svoju bebicu danas...superuser posted image user posted image user posted image ma odkud toliki pritisak????'ah...

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 1092
2.2.2011 21:44:25   
blur 77
Evo i mene da se pridruzim vasoj veseloj ekipi, i da zajedno cekamo nase user posted image . Ja sam u 24 sedmici i curicaaaaa jeuser posted image . Inace mi je prva trudnoca, posle dva spontana, uh, pa mozete da mislite u kakvom strahu su mi prosli prvi mjeseci. Lezala sam prva dva, sad vec setam, ali i dalje pazim. Ne radim od prvog dana, pa su mi dani predugi. Ima svasta da vas pitam, ali polako. Sve vas ppzdravljam i zelim svaku srecu

Van mene dosta boja zivi, Van mene katkad sve i posivi, ili se smraci i naoblaci. Dobro je zato sto postoje i ove moje lepse boje. I neki osmeh suncan i plah. I vetar necujan kao dah.

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 1093
2.2.2011 21:47:45   
NejraS
blur, zelim ti laganu trudnoci i da sve prodje ok, da zajedno diskutujemo o nasim bebicama i o prelijepim iskustvima user posted image

(odgovor članu blur 77)
Neposredna veza do poruke: 1094
2.2.2011 21:51:52   
gogano
cao trudnjace, primate li i mene u vas mali svijet, meni je termin u martu aBd, evo citam ovo sa foruma i zabrinu me informacija o zlatnom stafilokoku na Jezeru.

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 1095
2.2.2011 21:57:16   
NejraS
Boze mili, ja ni u stya nisam upucena kakav stafilokok?

dobrodosla gogano :)

(odgovor članu gogano)
Neposredna veza do poruke: 1096
2.2.2011 22:18:31   
animagical
cao trudnjacice :) da se pohvalim, svi nalazi su mi okuser posted image user posted image user posted image sto kaze mm nikad zdravija nisi bilauser posted image ma beba je za 10user posted image

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 1097
2.2.2011 22:29:39   
sarah
Gdje ste debele, sta radite?
Evo da se i ja pohvalim da sam oprala kosu user posted image  user posted image  NejraS, gagach, niste jedine, sta se folirate.
Vidim spominjete MRSU user posted image
Nisam cula da se ponovo pojavila na Jezeru, ali ja ionako jos uvijek ne znam gdje cu, pravo sam neodlucna, a morala bi se uskoro konacno odluciti.
Rose, nazalost trebaju nalazi za Opcu bolnicu ukoliko se zele pohraniti maticne celije. Ne znam tacno koji ali pise na obavjestenju u cekaonici i to je izgleda odnedavno. Ti si eto to izbjegla, ali si ipak morala raditi nalaze zbog poroda u vodi, kojeg ti nazalost na kraju nisu dozvolili.
Gogano, alef, blur 77, dobro nam dosle. Nadam se da cemo se lijepo druziti user posted image
Sunce, nemoj da se brines, znas da se cesto desavalo da trudnicama ne valja prvi ctg, ali kasnije bude sve ok. Tako ce i kod tebe aBd. Reci mi je li ti trebala uputnica za ctg i koji te dr. primio danas?
Laro, gagach, ne spominjite mi onaj dvd o porodu. Mislim da mi je ipak najstrasnije od svega na onom dvd-u ona suma izmedju njenih nogu user posted image
Vilo, jesi li ti odlucila u kojoj ces se bolnici poradjati?
Viola, cestitam, da bebica bude ziva i zdrava puno, puno godina user posted image
Zna li neko sta nam je sa Medi?
Mino, drago mi je da si se javila i da si imala tako lagan porod. To je zaista ohrabrujuce. Sad uzivaj sa svojom bebicom.
Animagical, bravo za nalaze user posted image

< Poruku je uredio sarah -- 2.2.2011 22:30:03 >

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1098
2.2.2011 22:51:32   
NejraS
me znam za vas trudnice moje, ali ja odoh da jedem piletinu u umaku od gljiva sa majonezom i salatu i bijeli hljeb :) ma puko mi je film, nije se svaki dan trudan :) odoh da jedemmmm :)

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 1099
2.2.2011 22:56:23   
Anoniman
NejraS prijatno...ma samo papaj, spasce kile polagano kad se porodis, jos kad pocnes trckarati sa bebanim user posted image

Ja se udebljala 18, na porodu otislo 12kg, a ostalo i ono sto sam htjela da ostane samo strcalo u sekundi, evo sad 12 nedjelja trudnoce i smrsala 2kg za cetiri nedjelje, a stomo se vec po malo vidi user posted image . A da ne pricam sta sam sve jela i koliko u prvoj trudnoci, uh sad mi muka i da pomislim. Ma i slatko i slano mjesala, u devetom mjesecu izgubila kljuceve od kuce i prvo gdje sam ih trazila to je bilo u frizideru ali ozbiljno user posted image , jer sam tamo najvise vremena provodila i znala sam da sam pravo sa vrata cim sam usla u kucu glavu zagnjurila u frizider user posted image

(odgovor članu NejraS)
  Neposredna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *