Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Preparati za jačanje imuniteta 15.12.2010 20:51:28
mama_debeljuca
Nama je ped. preporučila Imunoglukan sirup, pije ga već više od dvije sedmice, a treba ga piti 4, pa pauza. Za sada je zdrav, a kad se vrati u vrtić vidjećemo kako će reagovati.
RE: Preparati za jačanje imuniteta 15.12.2010 21:15:19
new mama
IZVORNA PORUKA: mama_debeljuca
Nama je ped. preporučila Imunoglukan sirup, pije ga već više od dvije sedmice, a treba ga piti 4, pa pauza. Za sada je zdrav, a kad se vrati u vrtić vidjećemo kako će reagovati.
Ovaj sirup i moja A pije i mislim da je dobar,skoro ga je popila,a pila je ranije i Multivitaminski sirup i malo je poboljsao apetit
RE: Preparati za jačanje imuniteta 16.12.2010 15:41:01
emma.L
IZVORNA PORUKA: ivanam28
drage moje, jel zna neko nesto za jacanje imuniteta za bebu od 11 mjeseci?super jede,zivahan sve suuper ali svako malo kaslje i nosic curi.bas me strah s njim izaci napolje a opet s druge strane ne mogu dijete ni u kuci drzati cijelu zimu. nema temperaturu,do sada nije nikada imao ali ovaj kasalj ga slomi..
Mi smo Emi do godinu i pol davali Infant Care sirup i kupovali ga u Eurofarmu i tada je bila zdrava. Kao nije dovoljan za stariju djecu, ali sad kad kupujem jače preparate za stariju djecu, dijete mi je stalno bolesno.
RE: Preparati za jačanje imuniteta 16.12.2010 16:40:19
ivanam28
hvala emma.L... vjeruj da sam vise poludila od silnog kaslja.jadnicak se budi ne moze da spava,,malo malo nosic curi.dojim i dalje i cak i vise kad ovako naidje ali izgleda nije dovoljno.bas cu pogledati i kupiti.
RE: Preparati za jačanje imuniteta 31.12.2010 10:59:21
mamina princeza
natura mix je nama isto dobar al nam se kad je jednom bas bio slab apetit poslije jednog od bronhitisa kao najbolji pokazao redapin. za tri cetiri dana jako se povecao. Pili smo jedno ri sedmice i onda smo prestali jer nema problema sa apetitiom....
Mi inace uvijek nesto pijemo nekad natura mix nekad dr teis nekad nesto drugo , uvijek kasikica meda onako na kasiku ili u caj tokom dana + AD kapsule +c vitamin voce nam je najteze uvaliti al se ja potrudim svaki dan da ima dva medjuobroka barem svjezi vocni sok.
RE: Preparati za jačanje imuniteta 31.12.2010 11:25:01
maja78 RR
ja sma naturu prvi put kupila, juce popio i evo jutros jutros pojeo dvije kriske namazane puterom i resterom sto je meni misaona imenica, pa eto vidjet cemo kako ce nastaviti
RE: Preparati za jačanje imuniteta 6.1.2011 12:40:41
bebacha
koji oblik vitamina c se moze dati djetetu od 3 god.Ajla mi zadnji dana odbija naradzu koju je jela punoo i lmunadu.hvala bogu nije mi bila bolesna gotov 3 mjesca,masala.htjela bi joj bar vitamin c davat da se odrzi
RE: Preparati za jačanje imuniteta 12.1.2011 0:21:51
dinaa
Je li neko davao djeci Medexov Omega 3 sirup,ja svojima sad nista ne dajem osim onih ribljih perlica pa sam kontala taj im sirup poceti davati kad zavrse s perlicama.
RE: Preparati za jačanje imuniteta 12.1.2011 10:09:08
taurus
IZVORNA PORUKA: dinaa
Je li neko davao djeci Medexov Omega 3 sirup,ja svojima sad nista ne dajem osim onih ribljih perlica pa sam kontala taj im sirup poceti davati kad zavrse s perlicama.
davala sam ja ali moj R nije bio oduševljen sada koristimo pikovit sa omegom
RE: Preparati za jačanje imuniteta 12.1.2011 10:15:13
emma.L
Davala sam ja Emi, ona je oduševljena svim sirupima, ali kasnije smo bili prešli na Pikovit Omega 3 koji je dosta povoljnije cijene. Sada smo na Floradixu, biljnim sirupima i čajevima od Amre Fatić i na C vitaminu, jer ne želimo više da nam se ovakve ružne epizode sa padom imuniteta ponavljaju, pa smo ciljano udarili na krvnu sliku, bronhitis i jačanje organizma.
RE: Preparati za jačanje imuniteta 12.1.2011 13:54:26
dinaa
Probacu onda ovaj sirup a iskreno da kazem ja kcerkici nikad za ove njene tri i po godine nista od tih preparata nisam ni davala osim meda i maticne mlijeci hB nije ni bilo potrebe jer dijete stvarno nije sklono upalama niti prehladama kuc,kuc nesmijem ovo bas puno ni govoriti ali zato starije dijete ja neznam vise sta s njim raditi,od rodjenja pa i sad sa devet godina to dijete je svako malo bolesno ako nista on kaslje bez temp.ali kaslje ja sam gotov s pameti sisla,vjerujte cini mi se ne postoji sirup koji nisam isprobala na njemu ali dzaba stanje isto petnaest dana zdrav i opet jovo na novo.
RE: Preparati za jačanje imuniteta 12.1.2011 14:06:12
namkic
Probacu onda ovaj sirup a iskreno da kazem ja kcerkici nikad za ove njene tri i po godine nista od tih preparata nisam ni davala osim meda i maticne mlijeci hB nije ni bilo potrebe jer dijete stvarno nije sklono upalama niti prehladama kuc,kuc nesmijem ovo bas puno ni govoriti ali zato starije dijete ja neznam vise sta s njim raditi,od rodjenja pa i sad sa devet godina to dijete je svako malo bolesno ako nista on kaslje bez temp.ali kaslje ja sam gotov s pameti sisla,vjerujte cini mi se ne postoji sirup koji nisam isprobala na njemu ali dzaba stanje isto petnaest dana zdrav i opet jovo na novo.
jesi li radila alergo testove,kašalj je prvi simptom alergije
RE: Preparati za jačanje imuniteta 14.1.2011 12:31:24
Malenaoduvijek
moje starije dijete po preporuci dr pije taj, dugo sam mu davala pikovit sa omegom, nije bio bolestan (moram priznati) ali apetit nista bolji.
RE: Preparati za jačanje imuniteta 14.1.2011 22:28:02
Crvena
Ja uz ove perlice dajem i vit C od 50 mg
RE: Preparati za jačanje imuniteta 2.2.2011 14:50:56
babina beba
Mozda imas kupiti u vecim prodavnicama, ali najbolje ti je domaci jer je kvalitetniji. Ako imas nekog ko pravi pa da ti da ili proda! Ima kod teta na pijacama ali moras biti sigurna kod koga kupujes!
RE: Preparati za jačanje imuniteta 2.2.2011 14:53:06
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: MALA1994
zenice, moze li mi neka od vas poslati na pp gdje nabavlja u sa pekmez od jabuke jer sam cula da je dobar za krvnu sliku i imunitet please
Imas na netu dosta recepata, pravo je jednostavan za napraviti...ja sam prosle godine sa net-a skinula neki recept i napravila 2 teglice...super je ispao.