idana_85
|
Ja sam izasla iz duge veze i dugo,dugo sam bila sama. Uvijek bih izadji s nekim jednom ili dva puta,ali to je sve. Svi su bili neki frikovi. I kazu meni jaranice da pretjerujem i da ce mi za rodjendan, 04.januara pokloniti momka. Al nigdje momka, mada su me stalno nesto zezale i peckale. I nakon toga, nekog 20-og januara ja imala ispit iz poslovnog prava. Cijelu noc ucila, nisam ni spavala. Poslije ispita malo kuci odmorila i otisla s jaranicom na kafu. Dodje njen momak po nas i kao oni ce izaci a mene ce odvuci kuci. Medjutim njen momak je insistirao da upoznam njegove roditelje. Meni bilo blam, onako neispavana, masne kose,bez sminke,u farmericama i crnoj rolci,bezveze....al hajd, morala sam. Poslije toga rekoh ja idem kuci a vi se fino provedite. I ona standardna prica, sta ces kuci, hajde s nama na kafu, ovdje, necemo u grad......Ja nisam htjela,bila uzasno umorna i pospana. I jaranicnin momak me fino ubaci u auto i u obliznju piceriju na kafu. Kad tamo dodje ta moja jaranica sto je obecala momka za rodjendan sa svojim deckom. Prisli njih dvoje,pozdravili se i sjeli za dr sto. Ja sam bila ledjima okrenuta. Malo tako pricala s ovo dvoje zaljubljenih,davala njenom decku br telefona da mi pokusa poslati mms,jer nikako nisam mogla da ga prijavim na novom telefonu.Bili tu negdje do 9h, oni mene odvukli kuci i to je to. Kuci imala neke goste, te sam tek oko 23h otisla spavati. Kad u 23:30h budi me telefon i pokriveni broj. Javim se kad neki momak. Eto on je I, pita sta ima,tamo vamo. Rekoh otkud ti ovako kasno, kakv ti je to glas, ja kontam moj istoimeni prijatelj. Kad sam skontala da nije pocela sam siziti jer ne volim da iko dijeli moj br telefona. Hajd pitam ja njega odakle je, on kaze iz dr dijela grada. Ja tamo ne znam nikoga. Pitam ga otkud mu moj broj kaze dala mu moja prijateljica A. Rekoh koja, kaze on cuj koja. REkoh imam dvije koje se zovu tako. Kad cujem ja njemu neko sapce koja. Rekoh ko ti to sapce, kaze rodjak. I kaze on meni da je rodjak tog momka M, koji hoda s mojom jaranicom,koje smo sreli to vece i pozdravili se, i da sam mu se svidjela te da bi da izadjemo. REkoh necu, nije ti A sigurno dala broj, zoves me kasno, lazes....nemam ja sta izlaziti s tobom.Kaze on reci ce istinu, cuo je prvi dio broja od momka kojem sam davala da mi posalje mms, a drugi je na foru prevario tu moju jaranicu. I hajd tako ja kazem da mi je svejedno, da me ne zanima ponuda, te da me vise ne zove. On se trudio pricati, te kako ga nisam primjetila i sl....rekoh nisam te primjetila,vjerovatno mi nisi zanimljiv, pospana sam, molim te ne zovi i ostavi me na miru. I hajd on se izvine pozdravimo se i to je to. Kad stize poruka kako ne moze da vjeruje da ga nisam vidjela, prosao je milion puta pored mene, kako sam pravo slatka i da bi volio da me upozna,a poslije..... I tako zove on mene sutradan i pita jesam li provjerila s jaranicom ko je on i sta je,da se uvjerim da mi ne laze. Rekoh nisi mi ni na pamet pao,tamam posla. Kaze on hajd molim te nazovi samo da vidis da ti govorim istinu. Rekoh necu,veceras cu s njom vani i pitacu je. I izasle mi navece, ona se krije,boji se batina. I tako isprica isto sto i on. I ona i ova druga kazu da je pravo fin itd itd. I zvao je on mene to vece dva puta,ja nisam htjela da se javim,bila vani s jaranicama,necu s njim da naglabam. Dosao njen momak po nas i on s njim. Bio je mrak,nisam ga ni vidjela,samo sam vidjela da je uzasno neobrijan. I tako zvao on mene to vece, malo pricali,eto da izadjemo, rekoh razmislit cu. Zivkao me svaki dan i rekao nece prestati dok ja ne pristanem. Hajd rekoh dobro,al kad mi prodju ispiti. I tako jedno vece izasli, jedva ga prepoznala. Pa se svadjali hocul s njim autom ili necu, hajd isla sam. Nako ucinio mi se fin, al nekako puno stariji, nista posebno. I nisam mu dala da me vozi kuci vec je morao pjeske ici na uzasno brdo na kojem sam ja zivjela i to po ledu. Prezivio je, trudio se poljubiti me,ja nisam dala i eto kao opet cemo izaci. I na mene sve jaranice bas je fin,izadji,sta fali,probaj....i ja opet izadjem s njim i tu me poljubi i meni se od poljupca zamanta.....svaki se decko ljubio super,al on.....i tako zvao me stalno, dolazio s jednog kraja grada na drugi zbog mene.....svasta smo prozivjeli. Cak je i moja kucna vrata provalio jednom kad smo se posvadjali. Mnogi su me voljeli,ali nikad niko kao on. Nakon dvije godine smo se uzeli, jer nismo vise mogli podnijeti da se vidjamo samo dva puta sedmicno, i ja sam odmah zanijela te sada cekamo jednog djecaka koji treba da se rodi u oktobru. Ja sam najsretnija zena na svijetu, a mislim da je i on sretan uz mene.
|