|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart)
27.1.2011 0:04:34   
gagach
laro nije 7 nego 14 raketa! 7 boba svaku noc a drugih sedam svaku drugu noc!!!
Ja sam cula da retrovizor bebi imas i u chiccu...;) taman su ti i kolica chicco

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 826
27.1.2011 7:27:00   
sunce27

IZVORNA PORUKA: naidica

pozdrav drage moje,,,evo ja tek sad da se javim dok smo malo iscitala,,,bas ste bile aktivne,,,neka tako i treba!!!user posted image user posted image
ja sam ok,,,u pon sam bila na ctg,,i sve je bilo ok,,ev skoro sam dosla sa uz i tu je sve ok,,rekao mi je da je sve ok,,,kako treba da ne brinem,,bebica je okrenuta glavicom prema  dole ,i et..masalaaa.srecna sammm!!!
nego da pitam ove moje koje su mi blize vilicu i medi,,jel vas zaziga onako dole bas kad se bebi pomrdaa,,,mene bas bas zaziga skroz dole,,,al samo zaziga i prestane???jel vas bole ledja ili????
laro hvala ti puno sto pitas za meneuser posted image user posted image ljubim te
i masala danas sam usla u 9!!!! uuuu jos malkice !!!

Cestitam za ulazak u 9 mjesec user posted image user posted image user posted image user posted image drago mi je da je sve ok kod tebe. Ja imam isti problem kao i ti kada mi se bebica pomjera mene ziga dole, vjeruj mi dovodi me nekada ta bol do ludila, ali valjda je normalno, moja pisuljica je tako nisko da eto imam osjecaj da ce svakoga trena krenuti, a ta bol je vjerovatno neka priprema za bebin dolazak.

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 827
27.1.2011 7:33:25   
gagach
jutro vrijednim trudnjacama! Samo da pozdravim...danas opet ctg....nervozna sam!

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 828
27.1.2011 7:36:05   
sunce27

IZVORNA PORUKA: gagach

jutro vrijednim trudnjacama! Samo da pozdravim...danas opet ctg....nervozna sam!

Jutro, jutro mila. Smiri se, bice sve ok.

02.03.2011. Emina

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 829
27.1.2011 9:48:44   
elmicha
Jutro drage moje trudnice,Sunce vidim ti imala neke bolove...jel sada sve ok???
Gagach sretno danas da aBda sve bude ok...
Eh evo i mene sa jednim pitanjem,jel na ovaj ctg salju po potrebi ili...mene moja doktorica jos nikad nije slala...user posted image user posted image user posted image i kada se pocinje ici na uz gore na Jezero?jel rade 4D ili??

Moja princeza...zivot moj...ima 14 mjeseci..<3

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 830
27.1.2011 9:53:37   
taurus
elmicha obično CTG rade kada uđeš u 9. mjesec, naravno može i prije ako se jave neki problemi
a i na Jezero ne trebaš prije, do tada te vodi tvoj ginekolog

(odgovor članu elmicha)
Neposredna veza do poruke: 831
27.1.2011 10:00:08   
Emica_sa
Na ctg te salju tek kad udes u 9 mijesec,nekoga malo ranije,ali ne prije 35 sedmice,osim naravno ako nema potrebe i neke vanredne situacije.Ne znam gdje vodis trudnocu,ja je vodim privatno i samo sam jednom bila na jezeru,a 37 sam sedmica,a inace nemas potrebe ni ici na jezero prije 35 sedmice.Znam da imaju 4D ali koliko sam primjetila uvijek rade ultrazvuk na onim standardnim 

(odgovor članu elmicha)
Neposredna veza do poruke: 832
27.1.2011 11:33:55   
stefania
kako ste mi sve?prije svega cestitam Rimljanki i Cickolini od srca, jako mi je drago da je sve dobro proslo i da su one i bebice ok...Gagach, tebi zelim svu srecu za ctg, ma bice to ok, ako Bog da, samo hrabro i polako :))) vidjeces....ja sam vam u belaju, umrla sam od straha i jos umirem...imala sam to neko krvarenje i jbg koliko god da ti kazu da je ok, nema vise onog raghata ko prije svega...bitno da je beba za sada dobro...valjda ce tako i ostati...ja sam sva sjebana da izvinite, ne znam bolji izraz koji bi bolje opisao moje trenutno stanje...vise ne krvarim, barem ne puno, i dalje ima onog gadnog smedjeg traga, za koji mi doktori kazu da je stara krv iz nekog hematoma...niko mi ne zna reci otkud mi hematom, i kad sam pitala da li sam to ja uradila ne znaju mi reci, kaze, eto to tako nekad...cak mi je doktor rekao ko valjda da me utjesi, "svaka trudnoca moze poci naopako"...mene to nije utjesilo, vec mi je sve gore i crnije od te izjave, ali sta sad?? Cugam apaurine dva puta dnevno i molim Boga da sve bude ok, cini mi se da cu poluditi a ne uspjeti docekati juni da vidim svog sina....uh, da mi je da ovo bude u redu....cuvajte se drage moje, cuvajte stomacice...pozdrav

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 833
27.1.2011 12:17:43   
elmicha
Ok,hvala vam puno...a trunocu vodim u Kumrovcu...

Moja princeza...zivot moj...ima 14 mjeseci..<3

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 834
27.1.2011 12:22:44   
sunce27
Draga moja hvala kada pitas, ma zigove imam kada se beba pomjera. Ja idem u Opcu bolnicu od 18 sedmice a pored toga i u DZ idem 1 mjesecno.

02.03.2011. Emina

(odgovor članu elmicha)
Neposredna veza do poruke: 835
27.1.2011 12:39:52   
Simran
Drage moje jeste li vi imale bolove u kičmi i probadanje od prednje kosti pa sve do stomaka (ono kao tupa bol) ali dovoljna da mi zaudtavi dah na par sekundi.Ne sjećam se u prvoj trudnoći da mije to bilo a sada se javlja povremeno pretežno navečer kada legnem,trudnoća nije rizična ali moram malo više čuvati,pijem Dobroston i trenutno sam u 13 sedmici trudnoće.

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 836
27.1.2011 14:00:26   
vila.vilica
Laro...ma i ja sam mislila na onu nosiljku sto dodje uz kolica, a ne onu platnenu..nisi luda i to kupovati kad imas tu koNfornuuser posted image
ja pijem i sirup i svasta pa eto kao da malo jenjava kasalj ali necu da se radujem unaprijed..user posted image

naidice...mene nije jos konkretno zignulo...ali sam danas malo hodala pa me nekoliko koraka bas dole nisko recimo zazigalo neprijatno...ali je prestalo...i cestitam ti za ulazak u deveti user posted image user posted image user posted image

sunce..pa vjerovatno te i ziga jer ti je bebi nisko...jesil uspjela dozvat doktora?..moja se jos nije pocela spustat...fakat joj nije fer..boli me sve gore ..dijafragma, rebra...a danas me tako ošinula na bolno mjesto da sam zajaukala naglas user posted image

gagach...kako bi danas...ja sam bila oko 10 na ctg...cini se da je sve ok...
urin ponovit iduce sedmice kao i ctg..ostalo nista specijalno...osi msto cu dobiti uputnicu za bolnicu iduce sedmice aBduser posted image

simran...ja ti na svu srecu sa tim bolovima, makar u tako ranom stadiju trudnoce, nemam iskustva...ali vjerujem da ce se naci neko ko ce ti dati odgovor..pozz

user posted image

Snježnog dana stigla mi je pahuljica mala...
02.03.2011.

(odgovor članu Simran)
Neposredna veza do poruke: 837
27.1.2011 14:06:33   
sunce27
Napokon sam ga dozvala, sve je ok, ali me i dalje ziga kada se pomjera, kaze da je razlog sto se pisuljica spusta. Jesi ti bolje? Vrti li se Mica debelguzica kako si me nasmijala sa ovim hehehe i moja malena ce da bude jedna Mica na tetku, ziva, ziva do ludila...

02.03.2011. Emina

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 838
27.1.2011 15:11:54   
viola
pozdrav svim zenicama i zelim vam divan dan, jupiiii

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 839
27.1.2011 15:23:11   
Medi_87
Pozdravcic, Gagach javi sta bi na ctg - u
Naidice cestitke za 9 mjesec, evo još malouser posted image user posted image pa ce nam bebare u narucjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Elmicha ja cu tek slčjedece sedmice na prvi ctg a vidis koja sam sedmicauser posted image user posted image
Stefania samo mirno draga, ne smijes se previse brinuti, mnoige od nas smo svasta prosle kroz trudnocu i rizike na samom početku, nemoj da se brines,
Naidice meni je to odnedavno krenulo kad zigne ja zajaucem
Vilo ja nista ne oticemuser posted image
Eh sad odoh da se zavalim seka mi otisla maloprije cijelu kucu precistila, oprala prozore ja sad mogu dici noge u zrak i odmaratiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viola)
Neposredna veza do poruke: 840
27.1.2011 16:34:53   
vila.vilica
joj medi jesi gotovanka user posted image user posted image user posted image ja ne vidim kroz svoj prozor nista kako je prljav...i nemam sestru da mi pomogne user posted image a tetu sam zvala skoro da sve opere, ja mislim da vise nikad nece doci kod mene jer mi je sav stan u prozorima user posted image user posted image user posted image i to duplim

sunce...hahaha pa mica samo crpi od mame..ja na vagi ne vidim promjene, a mala se uhranila...meni je smijesno bilo kad sam gledala kako doktorica 2x mjeri obim trbuscica ko veli da utvrdi hahaha a ono mica se našopala user posted image user posted image
sad kazem muzu...volim je ludo iako me nista zivo ne slusa, nista! user posted image a ti si se brinula sto se tvoja umirila..nemoj 2x reci...ko zna..mozda budu mirne kad se rode aBd user posted image
sad ces ti ko one vel'ke trudnice...hodati i cuvati stomak odozdo da ne spadne user posted image

jel iko zna sta je sa minom? nesto je ne vidim...i sjetila sam se one forumasice iz Banja Luke...mislim da se nije dugo javila...sta li je sa njom...user posted image

viola..hvala, također...a što si to ti u jupiiii fazonu user posted image user posted image

02.03.2011.

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 841
27.1.2011 16:35:40   
vila.vilica
medi..naumpade mi nesto za one papuce...vidim svi kazu nek je gumeni djon sta mislis da kupimo opanke pa ih samo malo skrešemo do oblika papuča user posted image user posted image user posted image

02.03.2011.

Neposredna veza do poruke: 842
27.1.2011 16:48:23   
m.i.n.a.
Evo i mene gotovanke...seka pravila krompirusu,ja se najela i sa dne znam sta da cinim sa sobom,puuuna sam:))bravo za sestre,a mojoj hvala za rucak...inace jos 2u1..
Vilo pa nisam znala da si i ti trenutno sama...kako se snalazis bez muzica,jel neobicno...meni vala jest,bila mi zaova jedno vrijeme,slomila sam se da sve prodje ok,sad sestra tu pa je lakse..ali u hiljadu prilika i neprilika sam se zapitala akko bi drugacije bilo....jos kad odem na pregled pa sestra pita s akim si dosla..uhhh...al eto...duram,duram..:)
Svima veliki pozz...:)

Neposredna veza do poruke: 843
27.1.2011 17:14:07   
Medi_87
Vilice ja ni opanke nemamuser posted image i njih bih onda morala kupitiuser posted image user posted image user posted image
Mino vala bas : za sestreuser posted image user posted image user posted image user posted image moja svaki slobodan trenutak dodje da mi sta uradi, danas dobila slobodan dan na poslu i prvac kod mene sve mi ocistila, ja miline pogledati kroz prozore, sve se vidiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo ako maca dofati ima da je isibamuser posted image user posted image ja sam se najela i to burek bio njami kako mi je legoo, ima li kod tebe ikakvih naznaka

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 844
27.1.2011 17:15:35   
NejraS
cao sure...nadam se da ste sve dobro..inace ja sam danas bila na ctg-u i ok je sve, idem opet u nedelju...
ali sam ja kao ja slomljena danas ustala sam neraspolozena svaka kost me boli a dole pritisak ogromni kao da mi je cumur u stomaku...jedva gledam stojim sjedim sva sam slaba i nemam snage nizasta...bas sam bljak....p.s. danas su mi u bolnici sve trudnice izgledale 10 kg mrsavije od mene....a ja pocela sva da naticem...smrc

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 845
27.1.2011 17:40:17   
sunce27

IZVORNA PORUKA: vila.vilica

medi..naumpade mi nesto za one papuce...vidim svi kazu nek je gumeni djon sta mislis da kupimo opanke pa ih samo malo skrešemo do oblika papuča user posted image user posted image user posted image

Samo da znas kako me nasmija, pa sta tebi sve nece na pamet pasti, ovo je bas originalna ideja user posted image user posted image user posted image user posted image

02.03.2011. Emina

Neposredna veza do poruke: 846
27.1.2011 17:41:47   
sunce27
gagach je li sve ok mila?

02.03.2011. Emina

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 847
27.1.2011 17:43:27   
sanela.asja
hehhe curke juce sam bila na prvom ultrazvuku,bebica je mala ko zrno pasulja....
bitno je da je sve uredu 7 nedelja trudnoce user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 848
27.1.2011 17:45:11   
sunce27

IZVORNA PORUKA: NejraS

cao sure...nadam se da ste sve dobro..inace ja sam danas bila na ctg-u i ok je sve, idem opet u nedelju...
ali sam ja kao ja slomljena danas ustala sam neraspolozena svaka kost me boli a dole pritisak ogromni kao da mi je cumur u stomaku...jedva gledam stojim sjedim sva sam slaba i nemam snage nizasta...bas sam bljak....p.s. danas su mi u bolnici sve trudnice izgledale 10 kg mrsavije od mene....a ja pocela sva da naticem...smrc

Da si mene kojim slucajem srela prepala bi se kolika sam ja, uzivaj i ne zali se...

02.03.2011. Emina

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 849
27.1.2011 17:46:34   
gagach
evo da se javim. Otkucaji su i dalje na visokoj granici izmedju 157 i 160 ...i dalje cemo pratiti...nista drugo ne mozemo...trebala bih na 4d i moram krvnu sliku i urin odraditi. Zna li ko jesu li dobili reagense u vrazovoj?

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *