Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
A to vam je sve do partnera... Radi se o tome ako imate pored tebe stereotipe koji su odgojeni u duhu da je sve sramota i stido, onda oni zato i kriju svoju masturbaciju...koja je sasvim prirodna, normalna stvar
a sta onda reci tek za oralni sex
vjerujem da je to nepojmljivo mnogim zenama...
hahahahha ja sam lezba, meni je to normalno
a heterosexualcima nije???? moram se nasmijati na ovaj post...
jedna moja drugarica koja redovno ima sex, onako usput zna zadovoljiti muža oralno npr odmah s vrata u hodniku kad dodje s posla ili dok se brije ili dok jede ....i da to nisam ja to je moja schauma i kad sad da njen muškarac masturbira???? pa ne zapadne ga
< Poruku je uredio veeseelaa -- 20.8.2010 10:32:33 >
jedna moja drugarica koja redovno ima sex, onako usput zna zadovoljiti muža oralno npr odmah s vrata u hodniku kad dodje s posla ili dok se brije ili dok jede ....i da to nisam ja to je moja schauma
opet ti u detalje
ama jedna moja drugarica i tako dalje... To ne uvazavam, ne volim komentare ko kome sta i to ti je odmah trac partija, iskljucujem se automatski iz takvih tema...svekrvica npr jer je vec mahalsko zensko klasicno pametovanje i komentarisanje... ja volim samo u prvom licu kad se prica.. nista ovaj ovako, muz moje drugarice, i zena od rodjakovog supruga..dajte, iza svake te pricice ili price stoji nesto i vase licno, ne kazem da pricate o sebi vec da polemisete o drugima na temi u kojoj vi kao persona ucestvujete, smijesno mi je to.. gdje ste vi u svemu tome...??? skraceno: ne interesuje me sta radi muz vase drugarice ili drugarica vasem muzu, ovdje pricam s vama, ne s drugaricom
ama jedna moja drugarica i tako dalje... To ne uvazavam, ne volim komentare ko kome sta i to ti je odmah trac partija, iskljucujem se automatski iz takvih tema...svekrvica npr jer je vec mahalsko zensko klasicno pametovanje i komentarisanje... ja volim samo u prvom licu kad se prica.. nista ovaj ovako, muz moje drugarice, i zena od rodjakovog supruga..dajte, iza svake te pricice ili price stoji nesto i vase licno, ne kazem da pricate o sebi vec da polemisete o drugima na temi u kojoj vi kao persona ucestvujete, smijesno mi je to.. gdje ste vi u svemu tome...??? skraceno: ne interesuje me sta radi muz vase drugarice ili drugarica vasem muzu, ovdje pricam s vama, ne s drugaricom
Pa draga, zar nisi skontala da je ta "drugaraica" sinonim za kulturnije objasnjavanje "njene" situacije Kasnis, draga, kasnis
Napravio bih jedan osvrt na temu iz muškog ugla. Naime ozenjen sam nekoliko mjeseci i vjerovali ili ne i dalje se samozadovoljavam Nema tu nista lose, niti se tu radi o bilo kakvoj prevari. Jednostavno nekad se desi da si jednostavno vise raspolozen da se sam pobrines za sebe nego da spavas sa svojom zenom. Kod mene je situacija takva da zena dosta radi pa je u vecini slucajeva preumorna za seks navece, tako da se ja onda pobrinem sam za sebe. Znaci seksamo se vikendom i jednom ili dva puta u toku sedmice, sto je meni malo, ali ne pravim dramu oko toga jer su mi razlozi sasvim razumljivi. Naravno nikad joj nisam rekao da se samozadovoljavam, niti me je pitala.
Procitao sam u nekoliko postova da neke zene imaju problem u tome sto su stidne i iz tog razloga nece same da iniicraju seks. A kasnije se ovdje zale kako ima fali seksa itd.... Znaci, jedna stvar je 100% tacna. Nema boljeg nacina da uzbuite svog muza od toga da mu pridjete i kazete direktno provokativno da vam je do sexa.
Eto toliko od mene.
(zadnja rečenica korigovana od strane admin-a)
< Poruku je uredio Visnja RR -- 27.1.2011 14:46:17 >