AnzA
|
...Sretna vam nova godina,da u ovoj godini prevazidjete potpuno anksioznost i sve sto ide u apketu nisam dugo bila na forumu,hajd reko malo da se odmorite od mene mnogo pozdravljam nove clanice,znaci nam svako iskustvo,da jos vise utvrdimo i shvatimo da ovo nista nije toliko strasno koliko ''umisaljmo''. Sta da vam kazem drgae moje,osim da ZAISTA OVO JE SVE PROLAZNO ,SMAO JE PITANJE VREMENA,MISLIM ZAMISLITE SE MALO I SHVATICE TE DA JE TO STAVRNO TAKO. Mislila sam zavrsit cu u ludari,vidjela sam se tamo,toliko je lose bilo,i crne misli da nemogu crnje bit,al sad kao da se ponovo radjam. 9 mjeseci kako pijem AD i u zadnje vrijeme jako se dobro osjecam hvala Bogu. ZNATE DA BUDE KRIZA,I SVEJSNA SAM DA CE IH BITI I DALJE,AL TU SAM DA IH PREDUHITRIM,I SPRIJECIM. vidite i same koliko nas ima ovdje i nijednoj se nikad nista nije desilo,tako da ne brinite,i ljekari nam tako kazu...GLAVU GORE,I MISLI SAMO POZITIVNO,I KAD DODJE CRNA MISAO,SAMO KAZES SEBI MA NISTA OVO JE NISTA,I DOSAD SU SE JAVLJALE CNRE MISLI PA NISTA,I SVE TAKO STO VISE I ONE BLIJEDE,NESTAJU. ne brinite se i ne sekirajte,ne nervirajte se,to je bit svega,al fakat jeste.,,i bas prije neki dan sam bila na kontroli pitala sam doktoricu da mi kaze iskreno jel lose piti AD,kaze da uopste na nijedan nacin ne skodi. POZDRAVLJAM VAS MNOGO I GRLIM SVE
|