Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
bitno je da budes pozitivna, psiha jako puno utjece. a krvarenje i nije neki znak, ja nakon prosle oplodnje nisam prokrvarila jos ne znam ni ja koliko, a vec sam znala da nije usjelo-beta pokazala. znaci, samo lagano
a koji je problem kod vas i koja metoda?...nova sam, pa jos uvijek nisam upratila topice kod mene su pcos, ali ne stvara nikakav problem, sve ok, a mm ima zacepljene sjemenovode. na prvoj ICSI oplodnji smo imali nazalost samo jednu jajnu stanicu, koja je bila super kvalitete i uspjesno se oplodila, vracena 3. dan...ali nazalost beta je bila 1,6 15. ili cak 16. dpt
mislim da ipak nije implatacijsko,jer i danas se javilo jes da samo prlja nekad bude smedje nekad roze ali ne prestaje cijeli dan sam prespavala,da manje razmisljam al bojim se da umjesto na vadjenje krvi za betu ne zavrsim u ludari do sutra
trudim se koliko je to moguce da ostanem smirena al slabo mi uspijeva,trebala bih sutra betu da uradim, ako me vjestica ne preduhitri inace se lijecim kod Mehmedbasica
< Poruku je uredio tanananka -- 12.1.2011 19:43:15 >
Drzim ti fige za sutra Bice to sve aBd dobro! Znaci ti si kod njega na postupku VTO? Kod mene je situacija takva da cu i ja garant tu zavrsiti. Dr. Nakas mi njega preporucuje za VTO, ako se za to odlucim. Javi nam molim te sta bude sutra.
< Poruku je uredio malena27 RR -- 12.1.2011 20:52:39 >
Ja ti se stvarno najiskrenije divim Ti si zaista jedna jaka zena! Mene je kod VTO najvise strah da li ce uspjeti, ali i uzimanja jajnih celija Je li istina da to jako boli?
< Poruku je uredio malena27 RR -- 12.1.2011 20:53:00 >
malena27 kako se ti osjecas? Kad ces opet vaditi betu? Ti si jedan svijetli primjer na ovoj temi i zelim ti da ti sve aBd prodje u najboljem redu i da uzivas u svakom danu trudnoce
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.