|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost??
4.1.2011 20:56:36   
Daj daj
Ne znam da li cu uspjeti, ali cu pokusati da vam postavim knjige koje ce vam, nadam se pomoci u lijecenju:

http://www.sendspace.com/file/yqxnpf

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 1726
5.1.2011 1:27:55   
jana mk
Niko ziv na forumu heheeheee,izgleda da jos vas drma novogodisna treska ,mene je uz nju drmala i anksioznost i crnjaci nisam bila bas naj naj al sam prezivjelauser posted image user posted image Daj Daj sad sam downloadirala link za tri knjige stvarno su fantasticne od sve tri sam procitala po neki dio ,sve tri bi nama bil od velike pomoci ,hvala ti sto si pustila ovaj link ,nisi napisala jesi li i ti na svoju kozu osjetila ovu anksioznost ili onako si samo radi nas pisala na ovu temu ?Pusa svima ljubim sve vas pa pisite koji red drage moje ,ja sam ti bas nesto bljak ovih dana imam mjesecni mozda i zbog njega al to je to hehe caoooooooooooo

„Moguće" upita „Nemoguće": Gdje živiš? Reče: U snovima nesposobnih.

(odgovor članu Daj daj)
Neposredna veza do poruke: 1727
5.1.2011 22:16:38   
blur 77
I ja sam se pitala gdje ste...Nadam se da ste se dobro provele za NG. Ja sam iz inata svojoj anks izasla na trg gdje je bila ogrooomna guzva, bilo mi malo cudno, ali sam prezivjela. I svaki dan izlazim i pokusavam se ponasati kao da nemam anks, sta cu, moram zivjeti, te mi je bolje navici se, kao sto mi rece moj psihijatar- neko ima zelene oci, neko crne, neko ima anks, neko ne, te sto se prije naviknem bolje cu proci. Valjda je u tome i sustina, ne primjecivati simptome. Ali kako? Toliko me je oslabila ova borba, poslala sam bas slabic, izbjegavam vijesti, u novinama preskacem crnu hroniku (ne daj Boze da cujem da je neko izvrsio samoubistvo, posle 15 dana o tome mislim), citam samo  laganu literaturu, gledam komedije i tako. Ponekad ne znam sta mi je od trudnoce, sta od anks, sto je najgore sve pripisujem anks.
Odlucila sam da se borim, i osjecam se jacom kad se borim, proci ce jednom. Sve vas ljubim

Van mene dosta boja zivi, Van mene katkad sve i posivi, ili se smraci i naoblaci. Dobro je zato sto postoje i ove moje lepse boje. I neki osmeh suncan i plah. I vetar necujan kao dah.

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 1728
6.1.2011 0:14:45   
jana mk
Pusa svimaaaaaaaaa,jao blur 77 sad si me nasmijala sama sam se smijala ,citam i proveravam jel moj status il drugi pisao hehehehehe,pa ista muka i mene muci vesti gledam kad uhvatim prognozu ako nedaj boze naslusnem tako nesto o ubojstvu i samo....ja sva se razdrmam i nemogu se sabrati danima heheheheeh,eh sto sve mi imamo u ove nase glavice ja kako sam procitala onaj status o depresiji i da se od nje umire nacisto se poremetih svaki dan cekam da me uhvati i to ,pa se sama nasmejem i kazem daj da ja necitam o depri nedaj boze da ispadne da je imam a nisam znala heehehe,to me stvarno uplasilo taj status o depresiji i nisam od tada dobro user posted image user posted image ..sve vas ljubim i grlim

(odgovor članu blur 77)
Neposredna veza do poruke: 1729
6.1.2011 1:22:29   
myb@by
Cure, želim da vam poželim sve najbolje u NG. Pokušajte sa novom godinom da promjenite stav prema životu. Umjesto da gledate dnevnik vi pogledajte neki ženskasti film, ili prelistajte kakav časopis.
Iskreno i od srca vam želim sve najbolje user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 1730
   RE: Anksioznost?
6.1.2011 8:21:17   
luna77
IZVORNA PORUKA: Paoly

evo još jedna  s istom dijagnozom. kakve su to priče da smo slabići ako pijemo lijekove,to nije ni blizu toga,jednostavno neki smo bolje neki lošije i tad uzimamo lijekove kad više ne možemo sami ja sam se uspješno recimo borila protiv anksioznosti 10 god.a onda me ščepala tako da mi nije bilo druge nego pravac po lijekove i pshijiatru i nisam smatrala da sam bila slabić niti ću! 2 god.sam pila najrpije seroxat pa sam pala u tešku depresiju nakon udaje i preseljenja tad me vratio zoloft a evo sad sam više od pola god.bez tableta i prilično sam dobro,trudna 13 tjedana i jako zadovoljna životom . ja bi svakom preporučila dr.Marka Martinca po meni vrhunski psihijatar i psihoterapeut meni su terapije i lijekovi okrenuli život za 180 i to na pozitivno narvno. prije 3 god.bilo je skoro došlo do toga da nisam smila zapodjenut normalan razgovor sa susjedom bez napada panike,od tad sam položila stručni,pronašla posao iz snova ,pronašla čovjeka svom života (o da imala sam fobiju i od veza)udala se,zatrudnila..po menije najgore se predati i ne poduzimati ništa puno puno gore nego ne potražiti pomoć i početi piti lijeove ako je to potrebno,ma to je ono jedino što za sebe ispravno možemo učiniti!sretano svima,moguće je pobijediti anks.itekako!

znas li slučajno gdje sad radi dr martinac znam da je u dosta amblanti ali neznam kad je u mostaru u DZ?

(odgovor članu Paoly)
Neposredna veza do poruke: 1731
   RE: Anksioznost?
6.1.2011 10:58:58   
sreća35
Mnogo pozdrava za sve vas.Ija sam jedna od vas.Javim se drgi put......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu luna77)
Neposredna veza do poruke: 1732
7.1.2011 10:28:58   
sanchez
E pusa drage moje
jeste li mi zive
Sta ima kako je stanje vidim JANA I BLUR se zale ma joj zene moje samo da vas ja malo protresem bilo bi vam lakse nedaj te se a TI Blur moras biti jaka za dvoje pa skupi snagu iz petini zila i udahni duboko i nedaj se znaj da ti od ove anek nis nemoze bit samo nas daba matletira .A ato se tice crne hronike i ja vam nisam nista bolja dobro sad je lakse ali ispocetka ja sam mislila katastrofa .Naprimjer ovo sam vec jednom pisala ali nema veze
Kad se ede majke mama u.... ja nisam citavu noc zaspala .Nigdje veze ali to je moj mozak registrovao i motao po glavi daba ja csebi govorim sta ti imas sa tom zenom i tak ali nema sna i malo po malo i to isceznu .Sto kaze moj dr takva je sudbina tih ljudi i netreba se zamarati da mislimo o tome ima toliko lijepih stvari da o njima mislimo a ne ko se gdje u.....J vise volim procitati ko se skim sexsao nego ko se gdje u....HA ha ha .SEX je jedno od resenja ovog stanja .Vjeruj te mi .
TOLIKO LJUBIM VAS SVE REDOM
STRELAC AKO SI ZIVA JAVI SE MOLIM TE DA VIDIMO KAKO SI .

(odgovor članu Daj daj)
Neposredna veza do poruke: 1733
8.1.2011 15:14:01   
blur 77
user posted image Sanchez za seks, no je meni, bona, i to zabranjeno u trudnoci, pa mi se mozda i zbog toga pojacala anks user posted image , nego nek se Jana da u akciju da ne misli na gluposti no na prave stvari user posted image . A ja se borim ko lavica, sta cu, nema seksa, nema AD, nema xanaxa,  po dva magnezijuma i bedoxina i to je sve. Kad sam izdrzala skoro 5 mj, izdrzacu i ostatak, e kad mogu ja trudna bez tableta mozete i vi. Bude mi nekad tesko, najgore su mi crne misli, pravim najgore horor filmove, ali proci ce vremenom, ne moze ni anksioznost trajati sto god, ma bas sam se naljutila, jer kad odem kod ginekologa ili psihijatra, pa kad mi kazu da mi anksiozni sve umisljamo i pravimo od sebe bolesnike, a to nijesmo, poludim.
Danima nema zena i cura, gdje li se provode ???

Van mene dosta boja zivi, Van mene katkad sve i posivi, ili se smraci i naoblaci. Dobro je zato sto postoje i ove moje lepse boje. I neki osmeh suncan i plah. I vetar necujan kao dah.

(odgovor članu sanchez)
Neposredna veza do poruke: 1734
8.1.2011 15:30:53   
blur 77
E, Jano, da ti ne zaboravim reci za ovu depresiju koje se silno bojimo, ja sam odmah zvala svog psihijatra  koji mi se slatko ismijao, zato se opusti i ne razmisljaj. Mene je jedino bilo strah sto ne tretiram anks, nego se drzim u konstan anks vec skoro 5 mj, a ti cak pijes AD. ali zaista ne treba ici ni po kakvim forumima i citati svasta, mene je to unistilo, treba se okruziti samo pozitivnim stvarima.  a na internetu, ne daj Boze sta se sve ne moze procitati. Mene je najvise bacilo na dno kad sam na jednom sajtu o bebama procitala kako je velika sansa posle porodjaja da anksioz trudnice padnu  u post porodj depresiju, koja se vise puta zavrsava kobno i za mamu i bebu.user posted image user posted image user posted image E tu sam se raspala, i od tada doc sebi ne mogu, moja najgora misao je da li bih to mogla ikad uraditi i tu krecu svi silni simptomi nama znani. Sada ulazim na ovaj forum i nigdje vise!

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 1735
8.1.2011 16:07:30   
jana mk
Pusa svimaaaaaaaaaa,blur ljubim draga hvala na utjesnim rjecima,vidi i nasa sanchez pisala koji red drago mi da si dobra mila moja sanchez ,blur sve sto si napisala draga je sasvim tacno i u pravu si ,ali i sama znas da kad dodzu oni krizni dani borba za ostat saberen je puno jaca nego u normalnim danima ,ali i ja se borim sta da radim nema trece il se boris il se predas a ja zasad hocu da se borim i nepredajem se evo vec 2 god ,iskreno se nadam da ce sve ovo jednog dana za sve nas bit samo jedan nas los period u zivotu koga cemo se samo ponekad setiti ..user posted image user posted image ,i ja sanchez voljela bih da procitam koji rjed o nasoj strjelac da znamo kako je,puno sam mislila i na bambi ni ona nije se dugo javila kako je njen suprug ?,gde nam je profa,mirex?nova,zabica27,blizanac77,elmasa,taraG,maj67??????????????

(odgovor članu blur 77)
Neposredna veza do poruke: 1736
8.1.2011 17:35:54   
malena sharena
Da se i ja tuspasim user posted image .

Ukratko: zadnjih pet, sest godina imam krace i blage anksiozne faze kojima nisam pridavala nikakvu vaznost jer sam normalno zivjela i radila, a osim toga imala sam pauzu od punu godinu dana bez ikakvih simptoma, apsolutni rahatluk. Zadnjih godinu dana sam losije nego prije, dok su mi zadnja cetiri mjeseca nocna mora. Da vas ne peglam sve je slicno ili isto kao kod svih vas. Drzim se i nadam se boljim danima. Osim toga, moja najdraza okolina je anksiozna kao i ja - sestra (devet godina se borila sa opsesivno-kompulzivnim poremecajem i depresijom, sad vise ne pije AD i nadam se da ce biti OK), MM (anksiozan sa opsesivnim mislila od osmog razreda, bez ikakve terapije, sam sebe lijeci manje-vise uspjesno pusenjem i slusanjem sevdalinki user posted image ) i moja malenkost pije maticnjak, kantarion, curekotovo ulje, ostri sam protivnik svih AD, bar zasad user posted image . Joj da me sestra cuje user posted image .

Evo sad mi se najavise gosti, pa iduci put akoBog da podijelicu s vama neka svoja iskustva o metodama samolijecenja koja smo uspjesno razradili MM i ja user posted image , a kasnije smo saznali da ih i struka podrzava. Sto ti je instinkt user posted image .

Veliki user posted image za svu anksioznu raju!

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 1737
9.1.2011 19:46:50   
sreća35
Pozdrav za sve moje sestre po ovoj odvratnoj bolesti.Već dugo vremena se borim sa anksioznošču,pro sama,a u posljednje vrijeme s AD.Sve vaše simptome prepoznajem kod sebe. Meni su najgore crne misli,ali njih je najbolje ignorisati.*Lako je to reći*U početku najveći strah sam imala od tog šta ako nedaj boze izgubim kontrolu,međutim to se hvala dragom ALLAHU nikada nije desilo,isvakoj od nas treba da je jasno da kontrolu izgubiti nećemo.Mi smo samo jedne divne i osjećajne dušice koje smo uvjek spremne pruziti pomoć kako jedna drugoj tako i svim ostalim.Treba da njegujemo ovo prijateljstvo preko foruma i da smo tu jedna za drugu jer se i najbolje i razumijemo.Pussssa za sve, javim se ponovo.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 1738
9.1.2011 23:32:26   
blur 77
Pokusavam poslati por , ali ne ide, valjda je do interneta

(odgovor članu sreća35)
Neposredna veza do poruke: 1739
9.1.2011 23:44:47   
blur 77
Cao, malena sharena i sreco 35, pa svaki dan nas je ovdje sve vise, prosto pomislim da je ovo neka epidemija, a ja sam mislila da sam sama u ovome, ali sam bas zadovoljna sto sam naisla na ovaj forum, sa ovim divnim zenama i nasim dragim curama, koje me razumiju, kao sto i ja njih u svemu razumijem. A sve su toliko divne, pored svega vesele, pune snage i optimizma, iznad svega inteligentne, obozavam citati njihove komentare i razmisljanja. Ali ih nema u zadnje vrijeme, izgleda ih drzi praznicna euforija. Pozdravljam sve i pisite o vasim iskustvima, strahovima, kako izlazite na kraj sa ovim cudom. Sta mi je s Janom?

(odgovor članu blur 77)
Neposredna veza do poruke: 1740
9.1.2011 23:50:22   
jana mk
Pusa svimaaaaaaaa,ma evo Janu kako me nema hehehehe,tu sam ti ja kasno kad mala zaspi tad mogu na komp,pozz novim clanicama i jest ste na pravom mjestu ,ovde se fino druzimo i podrzavamo jedan drugoga posebno kad imamo krize uvjek je tu neko da nam da podrsku na forum i puno ti je lakse ,ljubim sve clanice i ove dvije nove user posted image user posted image gde mi moja preljepa NAZA I moja polumakedonka JACA ?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blur 77)
Neposredna veza do poruke: 1741
10.1.2011 0:42:52   
malena sharena
Pozdrav svima koliko vas ima!

Ja bas i ne bih pisala o tome sta mi se desava, niti cu ulaziti u analize zbog cega me to strefilo. Sve ovo sto nam se desava je steceno, uzrokovano vanjskim uticajima, mislim da nismo genetski predodredjeni da patimo od ovoga iako sigurno neki faktori u nasoj psihickoj konstituciji nas cine podloznijima. Kad malo bolje pogledam oko sebe, jako mnogo ljudi je anksiozno, a da nisu ni svjesni toga.

Nego, da budem malo konstruktivna, evo nekih caka koje su meni pomogle, pa nadam se da ce i vama.

- vjezbe disanja (sredjuje misli i osjecaje, dozvoljava mozgu da adekvatno reaguje i da ne pravi paniku, bar ne onu od koje mislimo da cemo izgubiti kontrolu, uh, to je bas najgadnije u svom ovom belaju)
- zaustaviti nadolazecu negativnu misao prije nego vas potpuno obuzme (ovo iziskuje jako mnogo napora, volje i snage, barem je meni tako bilo u pocetku, mislila sam da ce mi se glava raspasti, ali kad se prvi put uspije, svaki naredni put bude je sve lakse)
- sporo govoriti (djeluje isto kao i ujednaceno disanje)
- kad vas obuzme napad panike ili dodje opsesivna misao, reci sebi: Ovo nije nista strasno. Desavalo mi se vec ranije i nista strasno se nije dogodilo. Nije jace od mene i nece trajati zauvijek. Ja sam sebi jos govorila: Ovaj osjecaj koji me obuzeo je laz. Allah (Bog) je istina i ako me On zastiti, nista na svijetu mi ne moze nauditi.
- sex (cak i kad mislite da ne mozete ustati s kauca, a kamoli sta drugo)
- smijeh (pogotovo se natjerati na smijeh i salu onda kad vam je anksiozna faza dosegla kulminaciju)

Mozda se sve ovo cini nemoguce, ali znam sta govorim, jer imam iskustvo s ovim. Nadam se da vas nisam upeglala user posted image

< Poruku je uredio malena sharena -- 10.1.2011 0:44:07 >

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 1742
10.1.2011 0:45:29   
malena sharena
blur, svidja mi se tvoj potpis user posted image

(odgovor članu blur 77)
Neposredna veza do poruke: 1743
10.1.2011 2:35:56   
taraG
Zene moje kako ste mi? Joj vidim puno postova, puno novih clanova, grrrr Hebena anks.!
Prvo da vam pozelim sve najbolje za praznike, i da aBd naucimo prevazici ovu anks.!
Ja sam losije, opet me oni predosjecaji plase, bojim se spavati uzas! Ostajem budna dok se bukvalno ne srusim od umora! Pijem i dalje rivotril i karbapim, smirena sam, ali me iznutra pojede strah! Dejstvo ovih drugih je valjda to, rivotril me malo smiri, oduva malo crne misli! Sve me opet strah da ce se ne daj Boze nesto desiti, bojim se radovati! Zato me valjda drma za ove praznike, kada je sve fino, mene sve nesto strah da ce nestati! Izlazim puno, hodam, zaboravim, a kada dodjem kuci kao da sam sve sanjala i opet onaj dobro poznati osjecaj straha! Pomagao mi je ovaj forum, ne znam zasto sam prestala pisati! Prestala sam i uciti, sve mi se nesto cini da je uzalud, ne daj Boze! Da mi se opet popraviti kao onaj period kada sam ganjala uslov i brinula o normalnim stvarima kao svaki covjek!
Da ne kukam dalje, to je otprilike stanje kod mene! Polako cu prelistati sta se kod vas desavalo, bas ima dosta! Pozz. novim clanicama, i pusaaa starim!

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 1744
10.1.2011 18:25:45   
almabrcko
prvo pozzz svima...ja sam u svemu ovome nekih mjesec dana..zato me je uzasno strah sta mi se desava. evo mojih siptoma: prvo pocnem tesko disati,onda mi se cjelo tjelo pocne tresti..ali doslovno,tresem se 100na sat,rruke mi se znoje i tako cjelo tijelo,imam osjecaj da mi se u stomaku napravi kao lopta puna nekih iglica i to sve mi zavrsi u glavi i to dozivim kao eksploziju,bude toliko jako da kada sjedim,podigne me. Uvijek zavrsim na hitnoj dadnu mi inekciju za smienje i kuci, bila sam kod psihologa,dao mi je leksaurine,ujutro i navece,po tri miligrama ali ja pijem poo jedan i  po. Otkako pijem leksaurine nemam napade,ali me bole  vratnne zile,osjecam nelagodu oko srca i imam bolove u lijevoj ruci...nemam pojma kako da izadem na kraj sa svim ovim...nadam se da ce mi te mi barem malo olaksati jer imam osjecaj da cu poluditi...pozz

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 1745
10.1.2011 18:50:43   
malena sharena
Draga alma, no sikiriki, neces poluditi, to sam i ja mislila, pa evo me vec godinama i nista user posted image . Imam ti i ja sve te iste simptome evo i sad dok kucam user posted image , ali mnogo blaze nego prije. Pojacaju mi se kad citam da ih jos neko ima, zato ne volim ni da citam s cime koja od nas devera, vise me zanima kako da se iscupam iz ovog.

Nisi dugo u tome i zahvali Bogu sto si u svom tom belaju na vrijeme otisla psihologu. Ja bih na tvom mjestu pronasla psihoterapeuta i isla mu redovno, kvalitetan doktor dosta moze pomoci da se suocimo sa strahom, otkrijemo uzrok. 

Otidji na prvi post na ovo stranici od forumasice DAj DAj, tamo imas super link za metode samolijecenja, procitaj, ti si u ranoj fazi i vjerujem da mozes sprijeciti napredovanje ove bolescine. Procitaj i moj post koji sam poslala juce, kako ja sebi pomazem, vjeruj mi da ima efekta.

Imam osjecaj da ovdje svi vise pisu o tome kako se osjecaju, nego kako sami sebi pokusavaju svakodnevno pomoci user posted image

< Poruku je uredio malena sharena -- 10.1.2011 18:52:47 >

(odgovor članu almabrcko)
Neposredna veza do poruke: 1746
11.1.2011 14:37:22   
leki28
Vozdrica drage moje user posted image vidim "porodica" nam se siri..jos cu pomisliti da je ovo epidemija prava..a izgleda da i jeste.S druge strane mi je drago da cujem nova misljenja...pa da stanemo zajedno ovome u kraj abd.nadam se da ste ok,ovi sto su se ucutali Elmasa fale mi tviji komentari javni seuser posted image I bas me interesuje sta je sa ovim"strijelcem"??javni se da znamo da si okuser posted image blur meni je drago da si bolje,bar mi se tako cini samo naprijed,kad si vec ovoliko izdrzala pa jos malo, koliko sam shvatila jos cetiri mj,pa da uzmes svoju bebacu u rukeuser posted image I ja sam ti ista izlazim vani kao da nemam anks sve pokusavam da  zivim normalno...i onda nadem se u masi ljudi i bas  secudno osjecam.Bar izlazi a to mi je do prije mjesec bilo nezamislivo.Isto tako novine redovno NE CITAM ..i sve sto mislim da bi mi moglo pokrenuti ovu lavinu..ako procitam da se neko pokusao...i sl danima ne mogu to izbiti iz glave.I bas kao JANA onaj post o depresiji me je ufffff bas sam se prepalauser posted image Najgore su mi misli i strah da cu i zgubiti kontrolu...najvise kad sam sama sa svojom malenom ,ali valjda cu i to abd prevazici.Ali cini mi se da nekako sam prihvatila ovu anks i vec sam milon puta to prezivjela...pa kazem sebi to si i prosli put mislila pa se nista nije desilouser posted image Neko ja spomenuo Sexuser posted image ,sto se tice toga da izvinete ja sam nezasitna, ne znam da li je od tableta ili ovog stanja... ali moj muz nikad nije bio sretnijihihhihihi eto ima i dobra strana svega ovogauser posted image I malena sharena hvala na ovom postu,posebno za misli...dobro dode.Da i da kazem da povremeno idem na jogu i mogu da kaze da ima super stvari nekako me smiri...(samo povremeno jer nije bas jeftino)Sve vas ljubim i grlim,ko zna mogli bi se dogovoriti za neko druzenje ..kaficu,pa ako prigusti bjezacemo zajednouser posted image Javljajte se i pisite 

(odgovor članu Daj daj)
Neposredna veza do poruke: 1747
11.1.2011 16:28:16   
sreća35
Pozdrav za sve moje drage drugarice.Došla s posla pa da malo virnem šta mi vi radite.Ja sam kao OK.podrška novoj članici ništa ti nebrini naučićeš ti ovo stanje prevariti.Mislim da je za nas najbolje uvesti što više aktivnosti i druženja i ne dati ovoj opakoj ank. da djeluje.Sve smo mi jake pametne i divne dušice.PUSSSSA ZA SVE.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leki28)
Neposredna veza do poruke: 1748
11.1.2011 16:37:27   
taraG
Ma joj ja ne znam vise kako ovo prevazici! :( Malo me deprica uhvatila, ali borim se! Ja sam stalno vani, od jutra do sutra, izlazim, zezem se, sve, a opet me ovo prati! Sve za mnom tapka ahhahha! Gdje su stare zenice? Pusaaa svima!

(odgovor članu sreća35)
Neposredna veza do poruke: 1749
11.1.2011 18:42:24   
koka i po
IZVORNA PORUKA: leki28

Vozdrica drage moje user posted image vidim "porodica" nam se siri..jos cu pomisliti da je ovo epidemija prava..a izgleda da i jeste.S druge strane mi je drago da cujem nova misljenja...pa da stanemo zajedno ovome u kraj abd.nadam se da ste ok,ovi sto su se ucutali Elmasa fale mi tviji komentari javni seuser posted image I bas me interesuje sta je sa ovim"strijelcem"??javni se da znamo da si okuser posted image blur meni je drago da si bolje,bar mi se tako cini samo naprijed,kad si vec ovoliko izdrzala pa jos malo, koliko sam shvatila jos cetiri mj,pa da uzmes svoju bebacu u rukeuser posted image I ja sam ti ista izlazim vani kao da nemam anks sve pokusavam da  zivim normalno...i onda nadem se u masi ljudi i bas  secudno osjecam.Bar izlazi a to mi je do prije mjesec bilo nezamislivo.Isto tako novine redovno NE CITAM ..i sve sto mislim da bi mi moglo pokrenuti ovu lavinu..ako procitam da se neko pokusao...i sl danima ne mogu to izbiti iz glave.I bas kao JANA onaj post o depresiji me je ufffff bas sam se prepalauser posted image Najgore su mi misli i strah da cu i zgubiti kontrolu...najvise kad sam sama sa svojom malenom ,ali valjda cu i to abd prevazici.Ali cini mi se da nekako sam prihvatila ovu anks i vec sam milon puta to prezivjela...pa kazem sebi to si i prosli put mislila pa se nista nije desilouser posted image Neko ja spomenuo Sexuser posted image ,sto se tice toga da izvinete ja sam nezasitna, ne znam da li je od tableta ili ovog stanja... ali moj muz nikad nije bio sretnijihihhihihi eto ima i dobra strana svega ovogauser posted image I malena sharena hvala na ovom postu,posebno za misli...dobro dode.Da i da kazem da povremeno idem na jogu i mogu da kaze da ima super stvari nekako me smiri...(samo povremeno jer nije bas jeftino)Sve vas ljubim i grlim,ko zna mogli bi se dogovoriti za neko druzenje ..kaficu,pa ako prigusti bjezacemo zajednouser posted image Javljajte se i pisite 

joj leki izvini al moradoh se nasmijati tvojim rijecima i to od srcauser posted image ..
nemoj misliti da mi nisu poznate sve te "kerefeke" jer jesu i to sam davno prosla(da ne ponavljam vec sam pisala na ovoj temi)..
e ovako...nista se strasno ni ruzno nece desiti ako malo promjenite "ambijent".
ono sto se VAMA desava kada mislite da ste u krizi NIKO NE PRIMJECUJE...zapamtite.
jer.....slucajni prolaznici ne nose stetoskop da vam cuju lupanje srca..
trenutna slabost se moze okarakterisati kao i slabost svakog covjeka bez ove dijagnoze...
zato....glavu gore ...i kada osjetite da vam je lose...duboko udahnite i NE BJEZITE NASTAVITE DALJE..
jer cete jedino tako spoznati da ste vi kreator vasih osjecanja a ne aneksioznost..i ako se prepustite valu trenutne slabosti samo ste jednu stepenicu nize ka ozdravljenju.
sretno .

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu leki28)
Neposredna veza do poruke: 1750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *