Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja volim vidjeti u domu vedre boje, igru svjetla... Ne razumijem kako neko moze prostorije "udusiti" teskim, velikim, tamnim komadima namjestaja i detaljima koji "šljašte"...
Pahuljice, sjeti me se opet
ja sve sto sam vidjela imaju stope koje mi se ne dopadaju...stave najcesce mermer u boji i to jako velik...prije 10-ak (znam da ovo knjizevno nije ispravno ...naucila sam ) godina je bila u natuzziu...po mom ukusu...s metalnom, velikom stopom...takvu vise nisam vidjela...a ta je kostala 800 KM
dadada ja gledam slike i kontam wooo sto je kod dadae dobro u stanu kad procita za lampu skontah hahahaha
ja sve sto sam vidjela imaju stope koje mi se ne dopadaju...stave najcesce mermer u boji i to jako velik...prije 10-ak (znam da ovo knjizevno nije ispravno ...naucila sam ) godina je bila u natuzziu...po mom ukusu...s metalnom, velikom stopom...takvu vise nisam vidjela...a ta je kostala 800 KM
imala sam lampu sa mermernom stopom sad imam s metalnom i mogu reci da su ove s mermerom mnogo stabilnije i ubitacne za ledja
Meni se tako svidjaju ovi metalni. Samo im je mana sto su redovno dimenzija 140x190(ili 200).
da se ovo uraditi...samo sve ima svoju cijenu...ofkorz...ali ako stvarno zelis, mogu te povezati s ljudima koji ce ti ovo napraviti dimenzija koje zelis
Meni se tako svidjaju ovi metalni. Samo im je mana sto su redovno dimenzija 140x190(ili 200).
da se ovo uraditi...samo sve ima svoju cijenu...ofkorz...ali ako stvarno zelis, mogu te povezati s ljudima koji ce ti ovo napraviti dimenzija koje zelis
Mozete ko voli metalne ograde napraviti ili mozda ima dole da se kupi samo gornja iznad glave, a krevet kupite one duseke na nogama, uz to sto se ograda prikaci na zid, ovdje je to jedno vrijeme bio hit....A i manje skripi
Mozete ko voli metalne ograde napraviti ili mozda ima dole da se kupi samo gornja iznad glave, a krevet kupite one duseke na nogama, uz to sto se ograda prikaci na zid, ovdje je to jedno vrijeme bio hit....A i manje skripi