Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo potrudila sam se napraviti neke kombinacije slika za svoju w. pooh a mogu možda nekome koristiti kao ideja
Samo se još kod svog stručnjaka trebam raspitati može li se ovo ovako izraditi jer ne znam kolika je rezolucija ovih mojih fotografija a ja se baš i ne razumijem u to. Voljela bih sebi uraditi ovu prvu crvenu... w. pooh ako nađeš gdje dobre okvire crne javi mi.
IZVORNA PORUKA: Breskva
Evo potrudila sam se napraviti neke kombinacije slika za svoju w. pooh a mogu možda nekome koristiti kao ideja
Samo se još kod svog stručnjaka trebam raspitati može li se ovo ovako izraditi jer ne znam kolika je rezolucija ovih mojih fotografija a ja se baš i ne razumijem u to. Voljela bih sebi uraditi ovu prvu crvenu... w. pooh ako nađeš gdje dobre okvire crne javi mi.
Slike su ti prelijepe, a sto se tice rama mislim da bi najljepse bilo sa crnim ramom, kao sto vec vidis postavila si crni frame oko slika i prema time izgleda predobro...
ako ikako mozete "doci" do Ikejini ramova ovi ramovi su predobri i kvalitet im je vrh
Ovakvi ramova ima u raznim velicinama, a moze i bez ovog bijelog....
Breskvice dala si mi ideju sta da radim na ovom jednom zidu u kuhinji =)
Hvala
Evo moje privremene dekoracije jedne...
od pet amarilisa tri mi uvehnula i bezveze izgledalo tri uvehnula i dva neuvenuhla tako da sam ih pobrala bacila uvehnule i ove stavila na jedan tanjir dugacki, otisla napbrala malo zimzeleni u dvoristu i stavila dva svjecnjaka i voila =)
Ilhana prelijepa dekoracija. Prvi post koji sam vidjela na rr je slika tvog dnevnog boravka. Odusevila sam se tada sa onim crnim zidom i onom bijelom savijenom člinijom preko njega . Vjeruj da jedva cekam da postavis slike novog doma
Ilhana prelijepa dekoracija. Prvi post koji sam vidjela na rr je slika tvog dnevnog boravka. Odusevila sam se tada sa onim crnim zidom i onom bijelom savijenom člinijom preko njega . Vjeruj da jedva cekam da postavis slike novog doma
hvala draga, nove slike ce ubrzo biti postavljene, jos samo malo neke sice da sredimo...
Ova slika i okvir kostaju citave 2 KM... Dimenzije su oko 20x30 cm... Naravno, u pitanju je crna plastika, ali lijepo izgleda... Postoje i vece i manje, razliciti motivi...
Ja sam ljubomorna što vi imate Ikeu, pa i tu Skafu, mi nemamo ništa na jednom mjestu nego ono kad naletiš kupi ako imaš mani-mani ako nemaš nećeš to ni naći drugi put... evo jedna tajra za tebe
i hvala...
A sto imamo mi, imas i ti... Ikeu nemam, ali ove "kineske tricarije" kupim i posaljem, a ti ubaci sliku po svom ukusu...