Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pahuljice, Konjic ti je prelijep...Neretva plijeni svojom ljepotom, ima li gdje Ljute? Meni jako, jako dragu ljudi su rođeni u Konjicu...neki od njih i danas žive tamo... za tebe i tvoj/naš Konjic
Pahuljice, Konjic ti je prelijep...Neretva plijeni svojom ljepotom, ima li gdje Ljute? Meni jako, jako dragu ljudi su rođeni u Konjicu...neki od njih i danas žive tamo... za tebe i tvoj/naš Konjic
Mislis selo Ljuta? Nisam nikad bila tamo...nazalost.
Pahuljice predivne slike, bila sam nekad u Konjicu prelijep gradic
Hvala...mada se dosta promijenio od prije rata....sad je jos ljepsi. Rekonstruisan je Stari most i uopce stari dio grada. J.Komunalno je na nivou...pa je bas cist gradic.
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 6.1.2011 14:00:39 >
mamine oči, prelijepo!!! Puno dana sam provela u NP, lijepe uspomene nosim iz tog grada A što kaže amelica moja za junuzove ćevape mmmm njami.., ko nije jeo ćevape kod Junuza, taj nije bio u NP
mamine oči, prelijepo!!! Puno dana sam provela u NP, lijepe uspomene nosim iz tog grada A što kaže amelica moja za junuzove ćevape mmmm njami.., ko nije jeo ćevape kod Junuza, taj nije bio u NP
samo da ne ispadne da je reklama al definitivno nema boljih cevapa nego kod Jonuza:) a i mantije su jedan od zastitnih znagova N.P
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa Ne pahuljice, mislim na rijeku Ljutu, koliko se ja razumijem u geografiju, negdje iznad/oko Glavatičeva se ulijeva u Neretvu
Ovo je grad u kojem sam nekad zivjela...Konjic
Mislis selo Ljuta? Nisam nikad bila tamo...nazalost.