Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 29.12.2010 23:28:58
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: sunce27
Eh vidim ja vi navalile da znate kako ce se moja beba zvati , posto je kod mene cura ako Bog da zvace se Emina a da je djecak kojim slucajem zvao bi se Rejhan. Sto se tice vjezbica ja sam vam dosta lijena ja bih jedino mozda na tu kahvu...
Kakva kafa..Dizi guzi.. i na vjezbe!!!! Vjezbe pa kafa! :P
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 29.12.2010 23:31:48
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: gagach
Uh sto ste se razmahalaleeeee!!!!
Evo i mene danas nekako jedem cijeli dan i sad mi je muka ... fuj...
Vilo pa znam bona da ne moram staviti sa svih strana ogradicu hahahha nego mi nekako ove visoke djeluju zagusujuce...ne znam ...tako su sweet ove niske...al naci cu ja njih pa makar muza u ikeu poslala hahahhaa
Sto se imena tice...hajd eto kada svi vec govorite vasa pa da ja ne sutim....heheh Mi smo kontali nasem misu dati ime /Mak /. Ja volim kratka imena i u ovo ime smo se oboje zaljubili i tako ce i biti najvjerovatnije Da je bila curica najverovatnije bi se zvala Ela ( i to je vec odavno odluceno ) hehehe Eto to su moja imena :-) Eto da cujem vas sada....
I sad mi nije jasno za ove ogradice,i ako moze rijesite me dileme?! Je li to znaci da ja na svoj krevetac koji ima tri nivoa necu moci staviti ogradicu ukoliko podignem krevetac na najvisociji nivo,sto je normalno za pocetak????!!!!
Boga mi,nikako mi nije jasno,ako je to tako,kako proizvodjaci nisu to predvidjeli?! pa zasto onda kupih ogradicu?
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 30.12.2010 0:56:22
vila.vilica
rimljanko sta se sekiras oko ogradice toliko...evo ja sam probala da je stavim na ovaj moj "najvisi nivo" sama je malo visa od ostatka ogradice ali da se nekako nakaciti s tim da se ko malo presavije...e sad sta je sa tim tvojim najvisim nivoom pojma nemam..probaj nesto izmajmunisati Drago mi je sto si isla na vjezbe
Naša beba će se aBd zvati Amani! Eto vam kad ste zapele Da je djecak kojim slucajem bio bi Harun.
Btw...veceras su nam ukrali auto pa smo bas ono down :-( trudila sam se da se ne sekiram, ali zeludac me jako zabolio i bebica se strašno vrtila da sam sjedeci u policijskoj stanici morala da mazim stomak i da joj pricam da se smiri
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 30.12.2010 1:06:58
gagach
sunce emina je prelijepo ime:)
Vilo e da znas da je meni to ime bas super i neobicno i stvarno,stvarno slatko...tako da pusti ljudee da drobe sta te briga! Sorry za bi bi...mogu misliti koji crnjak...ti pokusaj da se ne brines previse...cmok
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 30.12.2010 7:48:00
sunce27
IZVORNA PORUKA: vila.vilica
rimljanko sta se sekiras oko ogradice toliko...evo ja sam probala da je stavim na ovaj moj "najvisi nivo" sama je malo visa od ostatka ogradice ali da se nekako nakaciti s tim da se ko malo presavije...e sad sta je sa tim tvojim najvisim nivoom pojma nemam..probaj nesto izmajmunisati Drago mi je sto si isla na vjezbe
Naša beba će se aBd zvati Amani! Eto vam kad ste zapele Da je djecak kojim slucajem bio bi Harun.
Btw...veceras su nam ukrali auto pa smo bas ono down :-( trudila sam se da se ne sekiram, ali zeludac me jako zabolio i bebica se strašno vrtila da sam sjedeci u policijskoj stanici morala da mazim stomak i da joj pricam da se smiri
vilo prelijepo je ime. Zao mi je sto si se nasekirala, eh moj Boze pitam se dokle ce ovi lopovi da kradu, pa sta rade ove nase vlasti na suzbijanju kriminala, ovo je uzas!?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 30.12.2010 9:22:13
gagach
Jutro kofniceeeeeee
jos jedna neprospavana noc u nizu...nema sta dobra vjezba za dolazak bebe...Sinoc me toliko mucila kiselina a sam u 3 sata zobala bademe u krevetu...zubi ce mi se istrositi od zvakanja hehhee
Jeste mi se vi naspavale?
Im li kod vas frke i priprema za novu godinu? Ja sad hocu da pravim rusku salatu i da motam sarmice njaaaamiiiiiiiiiiiii:-)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 30.12.2010 9:28:19
megi
pozdrav zenice
vidim bilo govora o imenima i da kazem da je svakoj izbor odlican, stvarno su sve prelijepa imena
vilo sto se tice lampe kod mene je gorila cijelu noc je rnikad ne znas kad ce beba se probuditi i odk ja onako snena nadjem lampu ona u vrisku onako uvijek je mogu vidjeti, pogotovo priovh dana kad sam kontrolisala i dise li
rimljanka ukoliko hoces ogradicu da stavis da zasitis bebu od porpuha i sl mozes je u prvi momenat staviti sa vanjek strane kreveca a kasnije kad spustis nivo onda je ubacis unutra
sunce obavezno malo pred porod na vjezbice, stvarno su super, pa vidis kako su rimljanku opustile
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 30.12.2010 9:56:52
Rimljankaa
Jutro,jutro....
Vilo,koji uzas za auto! Mogu zamisliti koliko ste se nasikirali..Uh,bas crnjak. Ali hajde,ako je tako,neka se sva nesreca zavrsi na tome... I mi nase auto drzimo vani i sve covjek misli ma nece...
Ime je bas lijepo. Je li ima neko znacenje?
Sto se tice ogradice,vise me nervira to sto ovi sto prodaju ne upozore na takvo nesto. A i ne mogu da svatim da proizvodjaci nisu nesto predvidjeli za tu soluciju...
Taurus,za ime Mona ima vise znacenja..Ma i ne zna se cije je ime..Mi smo odustali..A koje cemo dati,jos se nismo odlucili..Prije trudnoce masu imena mi se svidjalo,i ne znam kako sad ni jednog ne mogu da se sjetim..Sve nam nesto polovicno. Gagach i ja sma u tim sedmicama slabo spavala. Obavezno bi se budila u pola noci i onda do ujutru budna,i pred zoru bi opet malo odspavala. Sad pred kraj,hvala Bogu super spavam... To je valjda sve normalno.
Megi,nesto cemo skontati za ogradicu kad montiramo krevetac. Mada sma ja mislila da ga mozda ostavim,pa dok ja budem u bolnici mm ga moze montirati. A za propuh,pa kod nas u sobi i nema propuha,a bebica nece biti bas pored prozora.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 30.12.2010 10:01:40
Medi_87
Pozdravcic dareg moje, auu sto brrr napolju,meni muzic jutros pravio ustipke, jesam se najela m, sreca pa sad ih mogu jesti kad se sjetim an pocetku i od krompira mi se povracalo E moja Mincek jesi vidjela, niko me ne voli, ali boli mene guz... za njih sve Rime jesmo imali problema, iako o tome nismo ama bas nikome pricali, ali svako se nasao pametan da koju progovori, ja to sve odje... Sunce, Gagach, Vilice imena su bas slatka, mi nismo jos razmislaji ja samo zanm kako se nece zvati a mm se sve zeza da ce to dati, jutros mi je rekao mogli smo dati Meki po Torabiju Vilice zao mi je sto su vam ukrali auto, ma danas covjek ne moze ni hodati normalno, bojeci se za sebe, eto cule ste opet uzas u tramvaju, Bože sačuvaj Sunce mi izgleda jedine nismo na vježbama mi cemo na kafu Pusa svima
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 30.12.2010 10:17:11
Rimljankaa
Sunce i Medi ljenguze!!!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 30.12.2010 11:12:53
m.i.n.a.
Jutric.... jeste mi sve lijepo raspolozene..a vala sam i ja..pihh..umoirna ko..ali odlicno raspolozena.. Podrzavam ovo ispred da ste ljencuge..hihihi...samo pogledajte nasu Rimljanku..pa zar nemate zelje..eto kupicu vam cokoladu..a tebi medi i koji ustipak..hihihi.. Joj zene...ja sam sva sretna..juce mi mm javi da danas dolazi..ispalo da je firma zaboravila neke papire da preda na vrijeme tako da je sve ispalo u zadnji cas da mu to izganjaju i on danas dolazi da podigne i ostaje do utorka..sad se opet necu javljat cesto...:)))hihihi...tako da Gegach ja se vec pripremam za novu i iako cu biti kuci vjeruj da mi nije nimalo zao:)) Jos da vam se pohvalim da sam skoro pri kraju za poslovima u kuci,jos prozori i par detalja ali to ce seka kad dodje,ves ispeglan sav,poslozen..hihihi... Danas kuham svasta nesto.. Ako se ne cujemo,mada mislim da hocemo zelim vam svima lijep provod za Novu a jos ljepsu vam zelim citavu sljedecu godinu..pa i onu tamo i tako redom i neredom..u prvoj polovini sve cemo postati mame nasim bebicama..jupiiii.... Eto veliki pozz svima..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 30.12.2010 11:29:37
Rimljankaa
m.i.n.a. bas si me obradovala tom vjescu!!! Mogu zamisliti koliko ste sretni oboje...ma svo troje sto cete biti skupa?! Mrda li se bebica? Zna li ko joj dolazi? Hehehe...
Uzivajte...Bas sam sretna zbog vas!
Sto se tice CTG-a u Skerlicevoj,ili bilo gdje drugo ( ja sma radila i na Jezeru i u Skerlicevoj) traje oko 10-tak minuta,legnes,oni nadju bebicu,slusas otkucaje srca :) uzivas dok se to snimi i to je to... kasnije doktor pregleda snimak...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 30.12.2010 12:32:36
Medi_87
Mino Mino, super nek ti dolazi muzic lijepo se provedite, i moj je trebao da radi od 22-04 ali sreca promijenili mu radi ustra od 113 pa cemo biti zajedno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 30.12.2010 13:26:49
Rimljankaa
Lejla,nabolje ti je da nazoves i pitas da li ce raditi,da ne ides bezveze... Mada mislim,a i logicno je da ce sve gore raditi,ili bar neka dezura...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 30.12.2010 13:53:31
gagach
Vidi ti ove nase Rime sto tjera na vjezbice medi i sunce a do jucer smo mi nju krampom morale tjerati da dodje hehehehe kako mravici prorade kad se priblizi porod:) Mino bas mi je drago sto ti muzic dolazi...ugnjavi ga dobro:) Mene moj bebach raznese danas ... sve negdje ta trane drma...:) slatkis moj!
< Poruku je uredio gagach -- 30.12.2010 13:54:04 >