|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  124 125 [126] 127 128   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece...
28.12.2010 23:17:16   
vila.vilica
Ćao drage moje user posted image dok se utapam u moru chio kokica sa okusom sira da vam se oglasimuser posted image
Bila sam na pregledu..uobicajeni UZ se uklapa u starost bebe...trazila sam sliku pa sam onako jedva glava i jos nesto osim nje upadne u sliku...dam je muzu  da pogleda i on ce mi na to: "a sto joj je ovo noga kriva?" user posted image user posted image reko' duso draga gdje ti vidis nogu, ja vidim glavu i vrat user posted image sa njim vazda cirkususer posted image

Pozitivna je stvar sto sam za 3 sedmice dobila 1 kg...a tu je i bebinih pola kile..znaci sad smo 50:50...kad se sve sabere guram +11 u 32oj sedmiciuser posted image

gagach ja necu ove sedmice na vjezbice imam milion obaveza, babin kojekakvih, gostiju, rodjendana..ne smirujem se kuci haman nikakouser posted image ..što se tiče kreveca..on je uzet upravo u radnji koju si otkrila kod azela na socijalnom....ne znam ima li ovakav bijeli..ali vjeruj mi ..90% krevetica tamo ti je razlicito u 5 dkg user posted image i obavezno ako ti se neki svidi pitaj za drugu boju, jer im nisu sve boje izlozeneuser posted image ..komodica je izmisljena pa je čiko napravio da iskoristim mali prostor user posted image

sunce i naidice...hvala vam..nadam se da i vaši kuTKi user posted image napreduju..niste puno iza meneuser posted image

rimljanko...znas li koji je prvi zadatak vjezbi za trudnice?user posted image DA SE OSLOBODIŠ STRAHA!!! Ako sad paničiš bojim se šta će se desiti kad krene poroduser posted image Pokusaj se sabrati, idi na vjezbe, imas jos fore i ne plaši se...znaš kako kažu na vježbama...bol je neminovna, a niko ti nece pomoci ako sama sebi ne pomognesuser posted image user posted image

medi...kupila u ovoj radnji sto je gagach spomenu preko puta elektroprivrede..baby shop ili baby centar ma ne mozes ga fuliti...bio je 275, a svi su tu +/- 10 KM...a u kestenu u vitezu sam vidjela jedan kao tu,, preko 300 KM je biouser posted image

Idem ovo postirati dok nije nestalo u magli pa da nastavim sa iscitavanjem vasih postova user posted image

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 3126
28.12.2010 23:31:15   
gagach
Helou krofnice!

Nije mi djavouser posted image dao mira i otisla sam dr i sve je naravno ok...stomak je super pozicioniran nije nisko, beba nije nisko, nema kontrakcija...sve krasno ... vodila sam i mm sa sobom i umirala od sege...kaze on jaaaaaao koljeno kaze dr nije to je guza, pa onda kaze jaaao stopalo a doktorica kaze niiiije to je ruka...i tako je jadan nagadjao...ma upis zivi hehhe

Vilo necu ni ja na vjezbice nece ni lara ni sarah ...svi smo u haosu pred novu godinu...to da se pozelimo do iduce sedmice hehehehheuser posted image

Eto ljubnem vas sveeeeeeeee

< Poruku je uredio gagach -- 28.12.2010 23:32:03 >

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 3127
28.12.2010 23:43:22   
vila.vilica
tukice..evo sam u prethodnoj poruci napisala gdje sam ga kupila i istina je sto kaze rose da ima dva nivoa..tako da rimljanko ne moRe se podici vise, ovo je najvisi nivouser posted image ali isto tako...prejednostavno je napraviti jos nekoliko nivoa na krevetu trebate samo imati busilicu i nekog ko zna s njom da baratauser posted image user posted image

Rose...ono iznad krevetica jesmo rezali..meni je jos ostao onaj osjecaj u rukama za rezanje "oblacenja" pa sam za cas posla..dok je mm malo sporiji bio al je fakat pomogao...a oni leptirici iznad komode su vec dosli izrezani user posted image

btw.....vezano za ime bebe...ja sam odabrala jedno (nejse, o tome necu sad i ime nije uobicajeno, ali cula sam za par djece sa tim imenom)..nejse...mogla sam da ocekujem reakcije starije gospode na moj izbor...prvo je moja mama rekla da joj se ne svidja ali posto me odlicno poznaje u startu je odustala od odgovaranja i sugestija posto kako ona kaze samo me Bog moze sprijecit u mojoj nakani user posted image ,  svekar je jednom pitao ali sam iskulirala da ne kazem da ne bih opet  slušala salvu..pa je dao neka dva prijedloga za koje sam mislila da me u najmanju ruku zafrkava...a kad je svekrva cula prije dva dana za ime...za glavu se uhvatila jer kako ona kaze...ISMIJAVACE je na poslu i pocela je da nalazi neke usporedbe sa imenom koje su nidje vezeuser posted image pa je onda krenula sa prijedlozima gdje sam se ja na svaki zgrozila...
sva sreca pa je MM uz mene iako ni on nije lud za imenom ali je rekao da je čvrsto uz mene..ljubav moja dragauser posted image i sad kad me neko pita za ime...necu ni da govorim..
Sinoc kod prijatelja bili pitaju oni, helem jedva im kazem...i njima se svidja...

Realno...ne moze me niko odgovoriti narocito kad se zainatim...ali mi se nimalo ne svidjaju reakcije koje sam vidjelauser posted image

< Poruku je uredio vila.vilica -- 28.12.2010 23:51:28 >

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 3128
28.12.2010 23:46:36   
Rimljankaa
E nemorate na vjezbe-ja hocu!!!! user posted image user posted image

Proslih sedmica nikako d auhvatim vremena,sutra bi trebalo da mogu.. Ne smijem propustiti,mogu se poroditi svaki cas...

Vilo,moram malo da se zalim,bar ovdje..Onda me razuvjerite-i meni dobro!

Rose,pa trebala si odmah napisati user posted image  Ja kontam-kakav mish svjetli?! Hahaha!
Nama je ova lampa prigusena,pa se nedam d anece puno smetati navecer.

I moj krevetac je na 3 nivoa,i super je sto se skroz moze gore podici.

Felix,hvala za savjete...Malo cemo je razmaziti,to je sigurno...Mada ja planiram biti stroga mama..Hehehe!

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 3129
28.12.2010 23:51:04   
Rimljankaa
Vilo,onda probusite krevetac,pripremi to..Mislim d ace ti korisitit,mada ce ti bolje reci ove iskusne mame...

Znas li gdje se u gradu ima kupiti tih naljepnica? A gdje si kupila na ILidzi???

Sto se tice imena,nas dvoje nikako da se odlucimo..Ja i nepitam nikog treceg.Sta  koga briga? Svako nekas sebi radja i daje ime djetetu.Bas me ne zanima misljenje ostalih.
A tako i ti....odbrusi im jendom i nece vise...
Mene samo pitaju jesmo li skontali ime,ja kazem ne mozemo se jos odluciti..Ili nabrojim neka za koja razmisljamo...Nedaju previse komentara,niti ih trazim...

Svakako znaju da ne bi nicije prijedloge uvazila ukoliko mi se ne svidjaju...

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 3130
29.12.2010 0:03:46   
vila.vilica
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

Vilo,onda probusite krevetac,pripremi to..Mislim d ace ti korisitit,mada ce ti bolje reci ove iskusne mame...

Znas li gdje se u gradu ima kupiti tih naljepnica? A gdje si kupila na ILidzi???

Sto se tice imena,nas dvoje nikako da se odlucimo..Ja i nepitam nikog treceg.Sta  koga briga? Svako nekas sebi radja i daje ime djetetu.Bas me ne zanima misljenje ostalih.
A tako i ti....odbrusi im jendom i nece vise...
Mene samo pitaju jesmo li skontali ime,ja kazem ne mozemo se jos odluciti..Ili nabrojim neka za koja razmisljamo...Nedaju previse komentara,niti ih trazim...

Svakako znaju da ne bi nicije prijedloge uvazila ukoliko mi se ne svidjaju...

sorry zaboravih ti napisati za naljepnice....vec sam negdje pisala da sam ih uzela u mercatoru na ilidzi tj unutra u Magmi koja je uz turbo limach..to je bilo na pocetku decembra i mislim da se jos nije zatvorila vec da je rasprodaja..pa probaj vidjeti...napominjem to je neki vid samoljepljive tapete koju smo rezali..a nisu gotovoe naljepnice user posted image

sto se tice visine krevetica...pa ja sad vec na ovoj visini ne mogu staviti ogradicu kako treba...user posted image prosto mi je premalo ograde iznad madraca da bih na nju stavila propisno ogradicu user posted image

A sto se imena tice...vjeruj mi da mi nije naumapalo ni u jednom momentu da bilo koga osim muza pitam za misljenje, ideje i prijedloge niti nacinjem tu temu sa bilo kim drugim....obicno drugi pitaju jeste li smislili ime i tako mami kazem i odatle je sve krenulo...onda sam skontala da kazem NISMO JOS i onda krenu sa nebuloznim prijedlozima koje nisam ni trazila....i na osnovu tih prijedloga zakljucim da MOJ UKUS sa tim NJIHOVIM ukusom nema dodirne tacke tako da mi je posve jasno kako ce reagovati kad im zaista kazem ime.
Tako da...kad beba aBd zvanicno dobije ime..onda cu da saopstim svima...
samo kako sam primijetila moja svekrva vec pocinje imati nocne more...i cupa imena iz naftalina ne bi li me omela u mojoj nakani user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio vila.vilica -- 29.12.2010 0:06:28 >

Neposredna veza do poruke: 3131
29.12.2010 0:08:50   
Rimljankaa
Hvala ti! Ako stignemo iza NG,otici cu do Ilidze to pogledati...

A vidis nisam na to nikako skontala kako ide ogradica ako je krevetac podignut????!!!! Hmmm... Ne znam kako cu?!

Ja sam najbogat

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 3132
29.12.2010 0:11:02   
dada83
cao drage moje user posted image . Hajde vilo  i rimljanka  recite ba imena, nismo blizu pa bi mogla ba i "ukrasti" user posted image user posted image vasa imena jer ja stvarno ne mogu da nadjem ime. Kamaru imena a ne mogu se odluciti. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3133
29.12.2010 0:31:13   
vila.vilica
IZVORNA PORUKA: dada83

cao drage moje user posted image . Hajde vilo  i rimljanka  recite ba imena, nismo blizu pa bi mogla ba i "ukrasti" user posted image user posted image vasa imena jer ja stvarno ne mogu da nadjem ime. Kamaru imena a ne mogu se odluciti. user posted image user posted image user posted image user posted image

ma kakvi dado..moje ime ti se nece svidjeti završava na "I" user posted image user posted image user posted image

Iskopala sam ga prije 2 godine na netu da bih dala nekoj virtuelnoj lutki to ime...a vidim da ima i beba koje se tako zovu...
uh sta mene ceka sa ovim ljudima majko mila...zamrzice me svijetuser posted image

(odgovor članu dada83)
Neposredna veza do poruke: 3134
29.12.2010 0:36:46   
dada83
Ma nemoj bona da se opterecujes sa tim sta ce drugi reci, meni je samo vazno da se meni ime svidja i kako se kaze zapadne za oko, to je tvoje dijete i imas pravo da mu das ime kakvo ti hoces, svako je imao pravo da bira za svoje dijete , e pa sad je na tebe reduser posted image user posted image user posted image
Navijam za tebe, samo ti tjeraj po svom........ pusa

Neposredna veza do poruke: 3135
29.12.2010 9:06:16   
vila.vilica

Ma nemoj bona da se opterecujes sa tim sta ce drugi reci, meni je samo vazno da se meni ime svidja i kako se kaze zapadne za oko, to je tvoje dijete i imas pravo da mu das ime kakvo ti hoces, svako je imao pravo da bira za svoje dijete , e pa sad je na tebe reduser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu dada83)
Neposredna veza do poruke: 3136
29.12.2010 9:30:32   
vjestica

potpis
sad te gnjave radi imena, a kad se dijete rodi onda pčnu heli gladno, jeli žedno, ma muče ga grčevi, pa hiljadu i jedan , većinom nebulozan, savjet
nauči da ih odmah skineš s vrata, inače će ti krv popiti
jer kad imaš bebu, petlja se svako, i znan i neznan
a ako dopuistiš, nepoznati čjudi će te po ulici zaustavljati i pametovati
i ja sam svježa mama i moj vam je savjet informišite se o svemu i onda radite kako vi smatrate da je najbolje za svoje djete i ne dozvolite da vam se drugi petljaju
jer okolina, pogotovo needucirana minira dojenje, daje pogrešno, najčešće štetne savjete i ugnjavi sa nekim sujevjernim nebulozama,a da ne spominejm kako poulja samopouzdanje svježe mame
vidjela sam to po svojim drugaricama i rekla da to sebi neću dozvoliti

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu dada83)
Neposredna veza do poruke: 3137
29.12.2010 9:50:59   
m.i.n.a.
Jutric....
Kkao ste mi sve redom odjutros...naspavane,odmorne,cile...
Vilo,Rimljanka...ja bih sad tacno da znam vas izbor,jesam torokusa..hihihi...ali se slazem sa predhodnim savjetima,tvoje dijete i niko drugi ne treba birati ime osim tebe i tvog muza...bar je kod nas tako bilo..kod nas je prvi prijedlog bio Ali ako bude sin i ja slucajno rekla mami,ona ostala bez teksta ali doduse nije komentarisala puno..obzirom da smo mi sami promjenili misljenje,ustvari jos dvojima izmedju tog i Arman,mada su vece sanse Arman,odlucili smo nikom ne reci jer znam da bi moj svekar sigurno ima komentar koji ne bi mogao presutiti a rekla sam i sebi i muzu na jos jedan njegov nebulozni komentar ja cu odgovoriti pa da mi je pet svekrova..i tako mi sad kazemo jesmo odlucili ali znacete kad se rodi..a meni jos veca satisfakcija sto im vidim cudjenje na licu kako necu reci..jesam zlobna..:)
Helem..ja sam sinoc imala prvu pravu truydnicku budnu noc..nece san na oci i ja ustanem i peglala ves..kontam jeftina je struja pa sta fali...:)
Eto drage...cuvajte se...veliki pozz za sve...

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 3138
29.12.2010 9:57:18   
adne
hej drage moje, da vam se i ja malo javim, jest da pisem svake prestupne ali obecavam kad odem na trudnicko vise cemo se druziti :)
ja sam jucer bila na UZ i konacno su mi rekli da cu ako Bog da imati curicu user posted image ja sam se bas obradovala :) to je jedna zivahna krupna bebica. vec imamo 2,6 kg a 33+3 sedmice :)
vidim vi pisete o imenima a ja jos nisam smislila ime, smislim neko pa mi se dva dana svidja a poslije ne...
kako se vama cini ime Nesrin?
ljubim vas sve, cuvajte se i pazite

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 3139
29.12.2010 10:38:30   
megi
evo mene da vam malo mahnem
vidim sve ste hb dobro, samo tako nastaviteuser posted image

gagach super da je s bebacom sve u redu a bice toga jos kad beba bukvalno sjedne na mjehur i bolucka i ziga, al sve lagano i lijepo, meni je dr. rekao sve je to normalno pa trudni steuser posted image

rimljanka   ne napisah ti juce da sam ja uzela lampu za bebu u OBI-ju, mala lampa sto ide samo u uticnicu naprijed od ne znam ni ja cega papir plastika nesto na slici mini, a sijalica samo 8 vati tako da je fakat super, bas je za djecijih soba

a sto se tice ogradice ispocetka ti i nece trebati jer je beba mala pa se ne vrti i okrece, meni je tek dkasnije i sad sluzi svrsi jer se curka okrecuci nekad bas zabije u ogradu pa je to sprecava da se udari

pozzzz

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu adne)
Neposredna veza do poruke: 3140
29.12.2010 10:50:42   
Rimljankaa
Jutro!!!

Megi,znam da u pocetku nece trebati,ali ja bi je zeljela staviti,ako nista onda zbog lijepog izgleda krevetca.Nemoj me pogresno razumjeti,ali nekako mi shugavo djeluje,sam onako parazan krevetac bez ogradice.
Cudi me da proizvodjaci nisu to predvidjeli da ogradica moze staviti,nezavisno na kom nivou je krevetac. Ili jesu,pa ja jos nisam primjetila,jer nas krevetac jos uvijek stoji u paketu i ceka da se sklopi.

Pricasmo o imenima sinoc. Kako rekoh,mi nikako da se odlucimo za jedno.Sve su nam nekakva polovica rjesenja. Mislili smo mozda Uma,Adna,Edna ili Alina. Meni se svidja i Mona,ali nije muslimansko ime tako da otpada.
Dalija je isto lijepo ime,ali koliko sesjecam ima nekakvo bezvezno znacenje.

Pa eto,ako imate neki prijedlog..bujrum...

Zaboravila sma vas pitati,je li to normalno, desi mi se recimo ujutru ili tokom noci kad spavam pa kad se okrecem,valjda se naglo okrenem s jedne na drugu stranu i onda me bas jako zaboli jajnik?! Bas onako jako pocne da ziga nekoliko sekundi i prodje????
je li se vama to desavalo?

Ja sam najbogat

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 3141
29.12.2010 10:53:32   
ema_28
rose imam jedno pitanjce za tebe user posted image . Znam da si ti prenijela trudnocu nekoliko dana i da ti je trudnocu vodila Dr Amra pa Dr Masic, potpuno isto kao i meni a evo i meni je termin bio u ponedjeljak.
Interesuje me koliko si dana prenijela, kad te Masic prvi put ginekoloski pregledao i da li si na kraju docekala prirodni porod ili su ga potakli?
Hvala ti unaprijed na odgovoru, ubi me neizvjesnost vise.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 3142
29.12.2010 11:51:23   
Maleno85
Rinljankaa, meni se to desava svaku noc, unazad par dana. Ja inace nosim nisko i mislila sam da ima veze sa tim,sada sam u 21. nedelji. Mene to tako zaboli i kada se ne okrenem naglo, ukljesti me da ne mogu mrdnuti 15-tak minuta, smrt mi je kad se moram okrenuti u krevetu, mada mi je rekla da forsiram lezanje na lijevom boku, ali ne mogu bas uvijek, pa zuljeve cu dobiti od lezanja na jednoj strani. Ja cu 05.01. na kontrolu, pa cu sve da je potanko ispitam.

Pozdravljam vas, i zavidim vam na vjezbama za trudnice, kod nas u B.Luci toga jos nema, bar ja ne znam za njih.

Pusica

Sve mi je lako kad znam da me ti voliš..
T&N 15.05.2010.

Neposredna veza do poruke: 3143
29.12.2010 12:02:54   
Rimljankaa
Malena i mene tako zaboli..Ali bol kratko traje. Nadam se da to nije nista opasno.
Mada ja nenosim nisko.Stomak da nije bilo grudi,cini mi se,ispod vrata bi dosao. Sad je nizi i lagano se spusta pred pord

Ja sam najbogat

(odgovor članu Maleno85)
Neposredna veza do poruke: 3144
29.12.2010 14:36:33   
gagach
Helo drage moje.. da se i ja ukljucim u raspravu o imenima...i kod mene ima svakakvih ideja ali su skontali da ja bas i nisam najstabilnija od kako sam trudnauser posted image pa se ni ne pokusavaju mjesati hehhehe...mm i ja smo odlucili i to vec odavno znamo i bas nas brigaaaaaaaaa

Sto se tice ograica ja sam vidjela u ikei niske ogradice praaaaaaaavo slatke i to sam trazila ovde ali jos nisam nasla nista slicno....jer te niske mogu za svaki nivo...
nesto kad vidim one obicne imam osjecaj da ce se beba ugusiti u onome...nekako zablindirano sa svih stranauser posted image ....mozda sam ja ipak samo malo paranoicna...user posted image

cmoki

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

Neposredna veza do poruke: 3145
29.12.2010 14:57:24   
elmicha
Eh da se i ja malo javim...pozzz i od mene....
Zanima me ide li koja od vas na vjezbe u Kumrovac,posto sam i ja planirala poceti poslije nove god...mislim bilo bi vrijemeuser posted image user posted image user posted image
Da se nadovezem na ovu temu u vezi imena...tako se i moja svekrva umjesala bila,kao i njoj su predlagali i savjetovali imena pa da i ona meni...user posted image user posted image user posted image ja joj fino kazem mozes ti predlagati ali o imenu cemo odluciti ja i moj dragi...mi se vec odavno dogovorili da ako bude djecak muz bira ime,a ako bude djevojcica ja...ustvari sada vec odlucili i koja...ali ne znamo spol...Meni se svidja ime Lamijauser posted image user posted image ako bude djevojcica,a muzu Vedad ako bude djecak aBda...

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 3146
29.12.2010 15:04:40   
sunce27

IZVORNA PORUKA: gagach

Helo drage moje.. da se i ja ukljucim u raspravu o imenima...i kod mene ima svakakvih ideja ali su skontali da ja bas i nisam najstabilnija od kako sam trudnauser posted image pa se ni ne pokusavaju mjesati hehhehe...mm i ja smo odlucili i to vec odavno znamo i bas nas brigaaaaaaaaa

Sto se tice ograica ja sam vidjela u ikei niske ogradice praaaaaaaavo slatke i to sam trazila ovde ali jos nisam nasla nista slicno....jer te niske mogu za svaki nivo...
nesto kad vidim one obicne imam osjecaj da ce se beba ugusiti u onome...nekako zablindirano sa svih stranauser posted image ....mozda sam ja ipak samo malo paranoicna...user posted image

cmoki

Kako me uvijek nasmijes draga moja, ne treba nikome dozvoliti da se mijesa u to kako ce se bebica zvati, na srecu meni niko nije davao prijedloge, ja sam odlucila sama a muz se slozio a za ostale me nije briga. Ja imam jednu takvu nisku ogradicu, dobila sam je od seke na poklon.

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 3147
29.12.2010 15:06:27   
sunce27
Dobro nam dosla elmicha. Pravo je lijepo i jedno i drugo ime. Ti si 30 sedmica sada ako sam dobro vidjela?

02.03.2011. Emina

(odgovor članu elmicha)
Neposredna veza do poruke: 3148
29.12.2010 15:20:55   
elmicha
bolje vas naslauser posted image user posted image a jesam 30 sedmica....
Ma naravno da ne treba dozvoliti da se iko mjesa,nosis 9mjes.i da onda neko dr.da ime..

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 3149
29.12.2010 15:28:12   
sunce27

IZVORNA PORUKA: elmicha

bolje vas naslauser posted image user posted image a jesam 30 sedmica....
Ma naravno da ne treba dozvoliti da se iko mjesa,nosis 9mjes.i da onda neko dr.da ime..

Aha super pa ista smo sedmica, slazem se sa tobom.

02.03.2011. Emina

(odgovor članu elmicha)
Neposredna veza do poruke: 3150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  124 125 [126] 127 128   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  124 125 [126] 127 128   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *