|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sretan rođendan malom princu/princezi
27.12.2010 12:04:32   
veeseelaa
hvala Selmy, ljubim te user posted image
roćkaš je sutra user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1901
27.12.2010 12:06:10   
SdZ
A, sutra?? Ja sve kontam dan prije nego moja seka ima rodjendan, po tome sam se trudila zapamtiti. Kad ono njih dvije skupa slave.
Pa dobro. Ja njoj ovo sve zelim i bez rodjendana.user posted image user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1902
27.12.2010 12:16:00   
veeseelaa
hvala ti lijepa moja, ljubim te

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1903
27.12.2010 12:18:53   
muaaa
Pridruzujem se cestitkama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1904
28.12.2010 0:37:13   
puma
sretan 2. rodjendan dragoj HADZINICI Ajsici (vesela)... da budes zdrava, ziva, vesela i mila... ljubimo te puno moji pilici i ja...
p.s. vesela, zagrli je i ljubi i za mene jednom... dva put... ma 100 puta... user posted image

user posted image Sretan rodjendaaaaaaaaaaaaaaannnn

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 1905
28.12.2010 0:41:35   
myb@by
Draga naša Atija (pcelica) sretan ti rođendan, budi nam uvijek vesela i sretna djevojcica. Bila si nam preslatka u onoj haljinici vceras user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sreatan rođendan i našoj imenjakinji Ajši, šaljemo i njoj jedan poklončić user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1906
28.12.2010 0:43:59   
Visnja RR
sretan rođendan Akici... nek ti se dešava sve ono što ti tvoja mama želi user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1907
28.12.2010 0:51:47   
teacher75
draga ajsice, sretan ti rodjendan, sve najbolje ti zele lanica i njena mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1908
28.12.2010 0:51:48   
Skvo RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretan rodjendan Akici!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1909
28.12.2010 0:54:46   
Anoniman
I mi se pridruzujemo cestitkamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Aisi sve najbolje i najljepse od srca...Ljubimo je Anuska i ja user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 1910
28.12.2010 1:04:23   
Mya_81 RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maloj curici slatkici želimo sretan 2. rodjendan!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1911
28.12.2010 6:46:26   
maja78 RR
prenos posta

IZVORNA PORUKA: Galicia

Ajsa, imas najbolju mamu na svijetu. Cuvaj je. I sretan ti rodjendancic i da ih sto vise dozivis u sreci i veselju.

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1912
   [Obrisana poruka]
28.12.2010 8:49:53   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu SdZ)
  Neposredna veza do poruke: 1913
28.12.2010 9:00:27   
veeseelaa
djevojke moje hvala vam puno, divne ste
Ljubimo vas Ajša i jauser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1914
28.12.2010 9:09:11   
Anoniman
slatkoj,i prelijepoj lutkici ajsi zelimo sretan 2.rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1915
28.12.2010 9:11:47   
taurus
Ajši sretan rođenda i sve najbolje

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1916
28.12.2010 9:16:45   
acudesa
Sve najbolje za drugi rodjendan maloj Ajsi, od srca zeli teta Acudesauser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 1917
28.12.2010 9:30:04   
Anoniman
user posted image

... maloj Ajši,od user posted image   joj želimo sve najbolje za rođendan!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 1918
28.12.2010 9:57:04   
Hanady RR
Sretan 2 rođendan dragoj Ajši ( vesela)
Puno zdravlja, sreće i uspjeha u životu.

žele joj teta D sa drugaricama Hanadi i Farah
user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1919
28.12.2010 9:59:19   
Lady26
IZVORNA PORUKA: puma

sretan 2. rodjendan slatkoj Ajsici (vesela)... da budes zdrava, ziva, vesela i mila...

user posted image Sretan rodjendaaaaaaaaaaaaaaannnn

Ovo cu ukrasti user posted image i potpisati

Puno poljubaca od Lane i mame

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu puma)
Neposredna veza do poruke: 1920
28.12.2010 10:08:06   
mamine oci
Akice sretan rodjendan da si mi ziva i zdrava jos 100 godina sve najbolje od srca ti zelim voli te i ljubi teta Adela
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1921
28.12.2010 10:11:00   
Srculence
user posted image

Aišici sretan rođendan od Dinozija i meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1922
28.12.2010 10:56:32   
Medić*
user posted image user posted image user posted image Sretan rodjendan maloj princezi Ajsici  user posted image user posted image user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 1923
28.12.2010 11:04:11   
R&T@
user posted image

slatkoj Ajši od nas tri...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1924
28.12.2010 11:09:54   
mama_debeljuca
user posted image

Najljepšoj djevojčici Ajši, sretan rođendan!!! Da nam dugo živi, bude zdrava i sretna i vesela (kao svoja mama user posted image )
Puno poljubaca!!

:-)

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *