acudesa
|
Da vam se zahvalim, svima na pomoći, zaista ste me umirile... E, ovako, malo su se slegle emocije...mislimo da je od čepića, nije bio raspoložen za čepić pa je to bilo ono , znete kako već...stisnuo guzu, ona stavila čepić... Snaha radi u medicinskim vodama, zna ona dosta i sama, ali majka ko majka, sinoć je bila baš nasekirana, kad emocije prorade-mozak blokira... Uglavnom da znate i vi (ako nekom, ne daj Bože zatreba), zato ću i napisati, daje mu ujutro da popije, na tašte, kašičicu kantarionovog ulja i maže mu guzu kantarionovim uljem... Danas nije bilo krvarenja, pa vidjet ćemo.... Koliko sam ja povezala:ako je to sa kraja crijevnog kanala, pa je krv svijetla, nije to puno opasno...tipa hemoroida vanjskog...a, drugo već Kad sam sinoć čula od njih:Krv, svježa, iz guze...sama ta predstava mi je bila strašna, ali mislim da sam se bezrazložno uspaničila... (slažem se sa svima koje su rekle da bi ga ipak trebalo odvesti doktoru, ali snaha je imala veoma negativna iskustva sa našim doktorima...da nije otišla u Njemačku na pregled-ko zna šta bi bilo, to je njen stav i ja malo mogu uticati na njega, a šta će, morat će otići ako ovo ne daj Bože potraje još koji dan) puno, puno vam hvala, još jednom