Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 24.12.2010 23:05:49
klemzi
IZVORNA PORUKA: mama_debeljuca
Evo nešto za punije dame
tako vala nek i za nas ima nešto
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 24.12.2010 23:35:08
chuci
eh evo mene sa slikicama
prvo sako:
izbliza dezen:
boje su ciklama (tražim pouzdanu šnajdericu da mi šije haljinu od svile ciklama boje uz ovaj sako :D), tamno zelena, roza, zlatasta ne vide se najbolje jer sam slikala u mraku a nije mi neki aparat.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 24.12.2010 23:42:36
chuci
evo cipele u izboru:
s tim što treba napomenuti da nemam smeđu tašnu. znači tašna mora ići crna. iako neću je nosati stalno uz sebe pa je neće niko ni gledati, osim kad budem vadila pare za kitnju. a imam osjećaj da bi bolje išle smeđe cipele. eto radi tašne mi bezze. ove lakane su na malo višu petu.
ne smeta što su čipkane cipele jer nećemo napuštati hotel. sve će biti tamo.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 24.12.2010 23:51:19
N_N
Ja bi bijelo zlato inače ne volim žuto, ili bijelo ili srebro. Stavila bih više nakita, ne samo ogrlicu Ja ću ogrlicu, naušnice, veeeeliki crni prsten , narukvicu..... ma sve
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 24.12.2010 23:51:49
myb@by
IZVORNA PORUKA: N_N
Ja bi bijelo zlato inače ne volim žuto, ili bijelo ili srebro. Stavila bih više nakita, ne samo ogrlicu Ja ću ogrlicu, naušnice, veeeeliki crni prsten , narukvicu..... ma sve
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 25.12.2010 3:58:35
Galicia
Chuci, sako, zelena haljinica, i braon cipelice. Nakit, mozda nesto malo vece upadljivije, kao npr neka ogrlica, a ako ces vec dizati kosu onda obavezno neke dobre nausnice. I samo bijelo zlato/srebro.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 26.12.2010 15:59:30
klemzi
IZVORNA PORUKA: leli§
bas slatko
potpisujem