Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Eh,tek sada se porodila nasa Baby ;o) 10.7.2008 16:28:31
Ivona
Drage moje forumasice, ukazana mi je cast da vam saopstim da se danas u 12h porodila nasa Baby. Donijela je na svijet svoja dva prekrasna sincica . Male jednojajcane guze su dobro!Jedna je teska 2750g,a duga 48cm...;druga 2670g,a duga 46 cm.
I hrabra mamica i njene pisonjice su super.Cula sam se s njom prije nekih 15-tak minuta,a placke su vec bile kod svoje mamice .
Draga moja Enci,zelim svu srecu ovoga svijeta tvojim sincicima,tebi i Emiru.
Neka vam zivot bude istkan samo od onih lijepih trenutaka.
Ovo je sada informacija iz prve ruke,pa slobodno pucajte sa cestitkama!
P.S.Nisam mogla otvoriti podforum "Rodili smo",kao ni masu drugih...,ali nisam mogla cekati da saopstim ovako vaznu vijest,pa sam temu smjestila ovdje.Molim nase drage moderatorice da je premjeste na pravo mjesto kada budu u mogucnosti
RE: Eh,tek sada se porodila nasa Baby ;o) 10.7.2008 16:42:42
Anoniman
Bravo za nasu Enicu ljepoticu!!!! dug zivot ... puno zdravlja.. nafake... srece... svega svega najljepseg... od srca zelim... sinovi joj hodali stazama uspjeha i ona i njen muzek uvijek bili zadovoljni s njima
RE: Eh,tek sada se porodila nasa Baby ;o) 10.7.2008 17:29:21
Emina*
Draga Ena, od srca ti zelim sve najbolje u zivotu, tebi, tvojim pacicima, tati naravno..... Neka ti dragi Allah podari puno srece, nafake, i zdravlja.... A znas kako kazu, da svako dijete ima svoju nafaku, tako da je to kod tebe sve dvostruko.... Toliko i jos vise vam zelim srece u zivotu...... Zivaca uduplo.... Zelim ti brz oporavak i sve najbolje.... Jojimo te puno....... Bakir i Emina........
< Poruku je uredio Eminica -- 10.7.2008 17:30:01 >
RE: Eh,tek sada se porodila nasa Baby ;o) 10.7.2008 18:05:21
Amer
Bravo za nasu Enicu ljepoticu!!!! dug zivot ... puno zdravlja.. nafake... srece... svega svega najljepseg... od srca zelim... sinovi joj hodali stazama uspjeha i ona i njen muzek uvijek bili zadovoljni s njima
RE: Eh,tek sada se porodila nasa Baby ;o) 10.7.2008 18:12:14
Adana
Draga Ena, od srca ti zelim sve najbolje u zivotu, tebi, tvojim pacicima, tati naravno..... Neka ti dragi Allah podari puno srece, nafake, i zdravlja.... A znas kako kazu, da svako dijete ima svoju nafaku, tako da je to kod tebe sve dvostruko.... Toliko i jos vise vam zelim srece u zivotu...... Zivaca uduplo.... Zelim ti brz oporavak i sve najbolje.... Jojimo te puno....... ........
Posto je Emina sve to tako lijepo rekla ja cu samo da kazem i ja isto!!!!!! Cestitam od srca!!!!! Puse
RE: Eh,tek sada se porodila nasa Baby ;o) 10.7.2008 22:53:02
malecka60
IZVORNA PORUKA: dina RR