Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 24.12.2010 11:59:01
R&T@
IZVORNA PORUKA: jasmin
Da!I meni je to,bez uvrede ikome,malo bezze.Nekada,da nije onih cvjetica,pomislim da je pogreb,a ne tako veseo skup. Ovdje je super obicaj po tom pitanju.
Bas tako i ja mislim... Nekako se svi "sakrivaju" iza crne, kao tu ne mogu pogrjesiti...
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 24.12.2010 12:00:51
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tajra
IZVORNA PORUKA: jasmin
Da!I meni je to,bez uvrede ikome,malo bezze.Nekada,da nije onih cvjetica,pomislim da je pogreb,a ne tako veseo skup. Ovdje je super obicaj po tom pitanju.
Bas tako i ja mislim... Nekako se svi "sakrivaju" iza crne, kao tu ne mogu pogrjesiti...
ja se ne sakrivam iza crne ja se ''smršam'' u crnoj
mislim lako je vama dvjema ( dobro i meni sad) al Bome prije pola godine da sma išta sem crno obukla teško da bi u bilo koji objektiv mogla stat
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 24.12.2010 12:24:05
Hanady RR
eh iako ja nemam neke svadbe ubrzo...valjda.... samo da pokažem da sam spremna za eventulanu i da nisma uvijek crna dama...znam ja biti i vesela.... evo haljiina u mom broju u mom ormaru obe po jednom obučene
ima njih još...nisu sve crne...al su obučene po 2 puta...to znači neće više nikada... ja kad nešto dva puta na neku svadbu ili proslavu obučem sve mislim svi će znati bila sam u tome a to sebi nebih mogla da dopustim
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 24.12.2010 12:34:15
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Lalana
IZVORNA PORUKA: dadada
nasla...zove se princeza sultana...imaju tri nastavka...krug prin. sultane i cerke princeze sultane...tako nekako...jako zanimljivo...inace se radi o nacinu zivota u saudiskoj Arabi...pogotovo zena...pa me interesuje koliko je zaista tacno
dadada ja sam odmah znala da je ta knjiga u pitanju, ja sam je citala, i vjeruj mi, mada nakon onih stvari znam da ti je tesko vjerovati, da sam se grozila na ono. Dakle, ona knjiga je sve osim nacin zivota zena u Saudijskoj arabiji, a pogotovo zena kraljevske porodice. Ali, uvijek ima neko ko ce to predstvljati iz ovog ili onog razloga na onaj gnusni odvratni nacin koji je potpuno netacan, ali eto..
i ja sma čitala knjige... a onad se baš malo raspitivala i istraživala o istinitosti navoda.... uglavnom svi kažu kao i lelana moguće da je priča iz nekih davnih prošlih vremena...ali opet ima dosta toga totalno nesuvislog i nikako uvezanog sa ovim svjetom...vjeraje protivna tome i koliko god da su željeli ženu potlačiti vjeru nisu mogli ignoristi
pretpostavila sam da je "amerikanizirana" tj. prenapuhana...mada vjerovatno ima i neceg istinitog
p.s voljela bih postaviti jos neka pitanja jasmin...ali necu javno, da be bi doslo do bezpotrebne rasprave
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 24.12.2010 14:18:27
Hanady RR
galicia 1,2 i 4 al baš baš dobre i ja bih njih obukla. kad bi mi ko sad rekao gdje da idem da kupima ja bih malo poršetala pa majar da porbam.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 24.12.2010 14:26:48
Hanady RR
meni je ova prva kod mamine oči super..... i druga ima fin kroj smao dezen nisma ja za dezena nekako...doduše nisma ni probala...al nisma ja ko mamine oke 60 kg sa krevetom i visoka 1,80 jarane... da sma ko ona dezenirala bih ja sebi haljnki, ovako jedna boja i kapak.
treća mi je lijepa...ali malo ozbiljnija...meni bi ona išla za neki prijem poslovni recimo...
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 24.12.2010 14:35:37
Hanady RR
lijepa haljina...snimila sam je na Fb davno...tako te i poznah onaj dan na BB
ja sam na seinom vjenačnju bila trduna i bila sam u crvenoj haljini ali kratkoj