blur 77
|
A joj, Jano, da samo znas koliko se slatko ismijem tvojim postovima i komentarima, jer upravo kad sam i ja procitala da se umire od depresije ja sam potonula, odmah strah da mozda ja nemam bas depresiju hahaha, bas smo smijesni mi sa anks i pn. A ja narocito,jer sam u drugom stanju i ne pijem nista, niti planiram u trudnoci piti tablete, razmisljam, jao, sta cu ne tretiram svoje stanje, ne pijem tablete, ne idem na terapije, da li cu moci sama izaci na kraj, pa su mi mnooogo pomogle Dinaa (zbog nje sam prrocitala sve postove od pocetka) i Jaca 76, jer su uspjele bez tableta. I bas sam htjela napisati da nam se jave stare clanice koje se odavno ne javljaju, kad citam javila se lirio, a i ona je imala anks u trudnoci sjecam se. Drago mi je kad procitam da je nekom bolje, jer znam da ce i meni biti. Mene ubija konstantno razmisljanje o anksioznosti. Uh, ja da nijesam trudna sigurno bih opet pocela sa tabletama, koje su me vratile u normalu za dva mj sam bila kao nova i posle 6 mjeseca sam ih i ostavila, lagano, nek se niko ne plasi kako se bez njih, odlicno, isto kao i sa njima, ali meni je isto pomogla dosta volja, ja sam krenula da treniram, trcala svaki dan, setala po 3-4 sata,isla na pilates dosta citala. Meni je najgore sto se anksioz vraca, odnosno mozda i ne bi, ali kod mene je i pojava panicnih napada i anks vezana za trudnocu, jer sam ih i dobila posle drugog spontanog, kad sam saznala da sam trudna isti momenat se sve vratilo, jer sam vjerovatno podsvjesno mislila da ce biti kao i prethodna dva puta. Ali nije hvala Bogu dragom, ali sam prosla pakao prva tri mj, tek se opustam, i borim se sa svakodnevnom anskioznoscu, ali panicnih vise nemam. Sve vas mnooogo pozdravljam, velika ste mi podrska. Ljubim, ljubim, ljubim