Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 24.12.2010 10:18:36
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: jasmin
uuuu ovdje su svadbe san,bukvalno.Veselje bude ili u dvorcu ili u dvoristu u koje se postave stolovi i stolice,ukrasi se maksimalno. Muskarci i zene su odvojeni,tako da se zene ono bas dotjeraju.Skinem,naravno,odjecu i budem u ovoj haljini,stiklice,sminka,frizura :).Sve potpuno normalno,jer nema muskaraca :).Svadbe su im pravo luksuzne,ja sam se odusevila.I sve zene nose jako svecane haljine.
a da odvojeno su muškarci i žene... vjerujem da je to veliko veselje i slavlje i da je jako veselo....
haljinica super
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 24.12.2010 10:20:27
anidla
IZVORNA PORUKA: jasmin
uuuu ovdje su svadbe san,bukvalno.Veselje bude ili u dvorcu ili u dvoristu u koje se postave stolovi i stolice,ukrasi se maksimalno. Muskarci i zene su odvojeni,tako da se zene ono bas dotjeraju.Skinem,naravno,odjecu i budem u ovoj haljini,stiklice,sminka,frizura :).Sve potpuno normalno,jer nema muskaraca :).Svadbe su im pravo luksuzne,ja sam se odusevila.I sve zene nose jako svecane haljine.
ja bih voljela vidjeti okavu svadbu
RE: Šta obući kad ste gost na vjen�anju? 24.12.2010 10:26:35
jasmin
Vjerujte,odusevile biste se.Jako je veselo...sluh bude kritican...nema muzike,ali defom naprave odlicnu atmosferu i melodiju,pjevaju uz def,tako da je bas ono veselo...npr.poput ove ilahije:
RE: Šta obući kad ste gost na vjen�anju? 24.12.2010 10:32:59
Hanady RR
wowo salona
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 24.12.2010 10:48:02
Anoniman
fino je ovo jasmin,voljela bih vidjeti jednu takvu svadbu a i prisustovati... meni se smuči kad na našim svadbama opletu po ko zna koji put "udaje se moja mezimicaaaaaa" ...
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 24.12.2010 10:49:29
anidla
IZVORNA PORUKA: Breskva
fino je ovo jasmin,voljela bih vidjeti jednu takvu svadbu a i prisustovati... meni se smuči kad na našim svadbama opletu po ko zna koji put "udaje se moja mezimicaaaaaa" ...
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 24.12.2010 10:54:08
Anoniman
i ja bih voljela prisustvovati tako jednoj svabi jako interesantno...interesuje me da li si citala "dnevnik jedne princeze", jasmin? ako jesi...da li je istinit?
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 24.12.2010 10:59:25
mama_debeljuca
IZVORNA PORUKA: Breskva
Jasmin, super ti je haljinica. I ja bih voljela prisustvovati nekoj takvoj svadbi
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 24.12.2010 11:04:54
Anoniman
nasla...zove se princeza sultana...imaju tri nastavka...krug prin. sultane i cerke princeze sultane...tako nekako...jako zanimljivo...inace se radi o nacinu zivota u saudiskoj Arabi...pogotovo zena...pa me interesuje koliko je zaista tacno
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 24.12.2010 11:07:49
Lalana
IZVORNA PORUKA: dadada
nasla...zove se princeza sultana...imaju tri nastavka...krug prin. sultane i cerke princeze sultane...tako nekako...jako zanimljivo...inace se radi o nacinu zivota u saudiskoj Arabi...pogotovo zena...pa me interesuje koliko je zaista tacno
dadada ja sam odmah znala da je ta knjiga u pitanju, ja sam je citala, i vjeruj mi, mada nakon onih stvari znam da ti je tesko vjerovati, da sam se grozila na ono. Dakle, ona knjiga je sve osim nacin zivota zena u Saudijskoj arabiji, a pogotovo zena kraljevske porodice. Ali, uvijek ima neko ko ce to predstvljati iz ovog ili onog razloga na onaj gnusni odvratni nacin koji je potpuno netacan, ali eto..
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 24.12.2010 11:09:07
jasmin
Nisam citala,a bas bih voljela.Ovako ne znam o cemu se radi :).Uglavnom,da im je lijepo,zaista jeste i ja malo pozitivno zavidim njihovim zenama.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 24.12.2010 11:13:38
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Lalana
dadada ja sam odmah znala da je ta knjiga u pitanju, ja sam je citala, i vjeruj mi, mada nakon onih stvari znam da ti je tesko vjerovati, da sam se grozila na ono. Dakle, ona knjiga je sve osim nacin zivota zena u Saudijskoj arabiji, a pogotovo zena kraljevske porodice. Ali, uvijek ima neko ko ce to predstvljati iz ovog ili onog razloga na onaj gnusni odvratni nacin koji je potpuno netacan, ali eto..
i ja sma čitala knjige... a onad se baš malo raspitivala i istraživala o istinitosti navoda.... uglavnom svi kažu kao i lelana moguće da je priča iz nekih davnih prošlih vremena...ali opet ima dosta toga totalno nesuvislog i nikako uvezanog sa ovim svjetom...vjeraje protivna tome i koliko god da su željeli ženu potlačiti vjeru nisu mogli ignoristi