Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nova godina kuca na vratima 22.12.2010 20:45:14
Hanady RR
majo, kako je sladak ovaj vrijedni dječak...a i jelkica narvno i svi drugi detalji, ali ON mi smo svoju okitile...al fotografije je starija kćera pravila pa su loše no nije na odmet da se ''''pohvalimo'''' jelkom i nakitom starim 31 godina...mojim ličnim poklonom od moga oca kada sam imala 4 mjeseca
< Poruku je uredio Hanady RR -- 22.12.2010 20:46:29 >
RE: Nova godina kuca na vratima 22.12.2010 23:27:17
Galicia
Draga Majo, rasplakala si me. Ovo kao da sam ja pisala. Kao dijete uvijek sam se radovala NG i 1 Maju. Ta dva praznika smo slavili ortodoksno, i nema te sile da nam je moglo nesto poremetiti slavlje i okupljanje uze i sire rodbine. Dan poslije NG se uvijek okupljalo kod mojih roditelja i taj famozni 1.1 je znao biti i bolji od samog doceka NG. Medjutim, od kako ne zivim vise kod svojih, ta neka tradicija polako umire u meni. Ova NG mislim da ce proci "mirno" u gradu u kaficima i setnji. Nismo ni ja ni mm nesto posebno raspolozeni za slavljenje. A da vam iskreno kazem, ne bih se bunila kad bi smo ostali sami kuci, uz vecericu, pice i igrajuci SUper Mario Wii. A mozda i bude na kraju tako.
Kako god, vi koji slavite, zelim vam prelijep provod i sto bi nasa braca Svabe rekli "Guten Rutsch ins neue Jahr".
RE: Nova godina kuca na vratima 27.12.2010 14:58:56
Niobe
Na kraju ove i na pocetku nove godine, mogli bismo se kao deca zakleti i reci makar sebi: necu nikad vise, ili cu manje nego do sada, ili cu samo onoliko koliko moram, jer sam takav kakav sam. Nemojte se danas boriti za ono protiv cega ste s...e nekad borili; nemojte nikad vise tudjim greskama objasnjavati i pravdati svoje. Nemojte raditi ono cega bi se vasi roditelji stideli i cega ce se sutra vasa deca stideti; nemojte sebe proglasavati jedinim i najboljim. Najbolji vise nisu zivi a mi smo tu samo zato sto njih vise nema. Oslobadjajte se slugu; pomozite im da ne budu sluge cak i onda kada bi oni to hteli da budu. Postujte druge ljude, nemojte ih proglasavati prijateljima samo onda kad su vam potrebni. Nemojte se dokazivati pred gorima od sebe, pred ravnodusnima, pred onima kojima bi trebali platiti pice da bi vas slusali i da bi vam verovali. Nemojte stalno vikati i traziti jos. Ponekad recite: “Dosta, necu vise, hvala, ni ovo nisam zasluzio”. Nemojte traziti da vam se unapred plati ono sto cete tek uraditi. Mogli biste pre toga vratiti ili uraditi ono sto ste vec uzeli. Budite skromni zato sto vi tako hocete, a ne samo zato sto vam drugi ne daju.
Dusan Radovic
RE: Nova godina kuca na vratima 27.12.2010 15:04:45
jasmin
IZVORNA PORUKA: Niobe
Na kraju ove i na pocetku nove godine, mogli bismo se kao deca zakleti i reci makar sebi: necu nikad vise, ili cu manje nego do sada, ili cu samo onoliko koliko moram, jer sam takav kakav sam. Nemojte se danas boriti za ono protiv cega ste s...e nekad borili; nemojte nikad vise tudjim greskama objasnjavati i pravdati svoje. Nemojte raditi ono cega bi se vasi roditelji stideli i cega ce se sutra vasa deca stideti; nemojte sebe proglasavati jedinim i najboljim. Najbolji vise nisu zivi a mi smo tu samo zato sto njih vise nema. Oslobadjajte se slugu; pomozite im da ne budu sluge cak i onda kada bi oni to hteli da budu. Postujte druge ljude, nemojte ih proglasavati prijateljima samo onda kad su vam potrebni. Nemojte se dokazivati pred gorima od sebe, pred ravnodusnima, pred onima kojima bi trebali platiti pice da bi vas slusali i da bi vam verovali. Nemojte stalno vikati i traziti jos. Ponekad recite: “Dosta, necu vise, hvala, ni ovo nisam zasluzio”. Nemojte traziti da vam se unapred plati ono sto cete tek uraditi. Mogli biste pre toga vratiti ili uraditi ono sto ste vec uzeli. Budite skromni zato sto vi tako hocete, a ne samo zato sto vam drugi ne daju.
Dusan Radovic
Niti obiljezavam NG,niti ukrasavam svoj dom,niti se brinem sta cu obuci i gdje cu ici......ali ovo je definitivno odlicna poruka da bi nova godina bila bolja. Bravo Dusane i bravo Niobe :).
RE: Nova godina kuca na vratima 27.12.2010 15:17:49
ziki
Hanady jelka super, posebna draž godine i nakit. Mi smo sinoć našu okitili. Naša je takođe stara 31 godinu(kad sam imala godinu probali sa prirodnom u saksiji i sasušila se) a ukrasi raznih generacija. Večeras stavim sliku. Majo najljepnice su super.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Nova godina kuca na vratima 27.12.2010 18:56:50
mama_debeljuca
IZVORNA PORUKA: Niobe
RE: Nova godina kuca na vratima 25.12.2011 14:58:36
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama75
Da malo podignem temu Gdje, sta, kako, gdje cete djecu ostaviti itd itd.
prvu godinu smo proveli kod nas 2010 A imao 6 mjes dolazili nam prijetelji Drugu godinu 2011 mi isli prijateljima sa A . Al ove hm cisto sumnjam da cemo ic igdje ,ako nesto ne ispadne kao prosle god sve necemo, nigdje nikom i u zadnji cas odosmo kod prijatelja . Jos nista neznam, sad zasad kuci :) Al ako budemo gdje isli to ce opet biti kucna varijanta sa A ide i on snama
RE: Nova godina kuca na vratima 25.12.2011 19:52:15
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mama75
Da malo podignem temu Gdje, sta, kako, gdje cete djecu ostaviti itd itd.
dupla majko ja obe kod jedne jedine nane ...i put pod noge ove godine aBd malo van Sa samo da mi zdrave budu aBd..čuvam ih u staklenom zvonu ovih dana