Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
da li neko zna neko efikasno sredstvo protiv mitesera, jednom mi je prijateljica govorila da joj je neki gel za lice pomogao ali sad nemam pojma koji je, ja sam kupovala od nivea i clear skin medjutim nisu nesto efikasni kakva su vasa iskustva
RE: Miteseri- kako ih se rijesiti 4.3.2009 10:24:30
tea lana
meni su najbolji oni flasteri protiv mitisera,ja stvarno nemam problema sa tim al ima mm uzasnih.Imaju od Nivee ali i u DM imaju i njeihovi neki.Niveini kostaju 9ili10km i dodje za nos badu.Njemu skinu sve dva flastera.
RE: Miteseri- kako ih se rijesiti 4.3.2009 14:20:50
alisa grabus
Ja imam masnu kozu i cesto je jako necista. Dvaputa mjesecno prokuham oko dva litra vode i stavim dosta kamilice (caja) u to i naparim lice nad tom serpom kao kod prehlade. Kad se to sve fino malo omeksa mitiseri se vrlo lako mogu istisnuti a da se ne nadrazuje koza puno. Poslije toga stavim masku od kvasca i mlijeka i onda namazem nekom kremicom. A za povremene bubuljice koristim onaj SOS gel protiv bubuljica ne znam je li Oriflame ili AVON. Meni to pomaze.
RE: Miteseri- kako ih se rijesiti 22.11.2010 16:18:37
Lizy
Mislim da se vracaju, jer se to u stvari zacepe pore na kozi, zbog sminke, prasine i sl. Te flastere nisam koristila, ali jesam piling od Neutrogene..on fino ocisti kozu. Treba redovno koristiti neko sredstvo za ciscenje pora, mislim da su najbolji oni za dubinsko ciscenje, ali koji nisu previse jaki i mogu se koristiti svakodnevno.. Mada iskreno, meni ponekad bude pravo mrsko da to uradim prije spavanja.. , tako da nikad nisam uspjela potpuno da se izborim sa njma.. . Sretno tebi!
RE: Miteseri- kako ih se rijesiti 29.11.2010 20:27:30
smleila
IZVORNA PORUKA: Zejnebb
vjerujte da cistim,nekad samo preskocim,ali nikad nisam uspila skinuti mitesere
ja imam fino iskustvo sa Niveinim flasterima za odklanjanje mitesera. Neutrogenin gel za uklanjanje mitesera sam koristila al s obrizirom da imam jako osjetljivu suhu kozu, taj gel mi je samo jos vise pogorsavao stanje koze tj. jos vise isusivao.
RE: Miteseri- kako ih se rijesiti 30.11.2010 9:19:14
Latinka
Zejnebb, ovi Niveini flasteri za mitisere, što ih je spomenula smleila, su zakon! Ja sam koristila sve moguće gelove i tečnosti za otklanjanje mitisera, ali mi se ništa nije dobro pokazalo kao ovi flasteri
RE: Miteseri- kako ih se rijesiti 30.11.2010 18:32:28
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Zejnebb
vjerujte da cistim,nekad samo preskocim,ali nikad nisam uspila skinuti mitesere
ma i ja isto, a i flastere i maske sam koristila, i opet skine malo, vecina ostane, i opet se vrate... mene izludise vjerujte, posebno na nosu, celu i bradi...
RE: Miteseri- kako ih se rijesiti 15.12.2010 17:48:03
Zejnebb
IZVORNA PORUKA: Latinka
Zejnebb, ovi Niveini flasteri za mitisere, što ih je spomenula smleila, su zakon! Ja sam koristila sve moguće gelove i tečnosti za otklanjanje mitisera, ali mi se ništa nije dobro pokazalo kao ovi flasteri
Super Latinka,hvala,narucila sam iz dm-a te,pa probat cu i s niveinim ;)