Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
marina ja sam vec okitila jelku sporty javi ako sanas kad je,možemo se nac tamo pa popit kavu anita u nasem vrticu nitko nista ne spominje,mislim da nece nista biti..
Nista ne saznah, u piramidi niko nista nije rekao... Ali saznala sam da u franjevackoj ima poslije vecernje mise dodjela paketica, za svu djecu besplatno, na sv.NIkolu Nije nista previse, ali eto da se djeca malo upoznaju sa Nidom, a Marijana nasoj djeci je tada i imendan
jojjj... ja sam svake godine u ova doba kitila jelku...ali sad ne mozem...bolesna sam..nisam pocistila kucu..uradim generealku...pa ondsa kitim...a sad kako nam s e sve iskompliciralo i svi bolesni ne smijem se zamarati s tim ..no mozda je bolje..andrej bi je mozda srusio ili ko zna sto ;)))
evo vam link s radovima djece..slikice nisu naj bolje..ali pomalo se vidi.....sve je bolje u zivo i prodaja nam kazu ide ok...ja sma na bolovanju ;(
Ne može nema sanse mozda je do interneta na poslu vidjet cu kod kuce Veceras kad podjem kuci navratiti cu u prodavnicu d lkupim Antoniu poklon za Sv.Nikolu a ne znam sto bi o tome kontam...
Ja imam 2 Božića i nemate pojma kako je to super.........sa 27 godina sam okitila prvu jelku joj te radostiiiiiiiiiiiiiiiiii naime ja sam se rodila u pravoslavnoj porodici a pravoslavlje je malo kruto sa običajima al je jako duhovno pa je Božić pun vjere i starih običaja punih mira i blagostanja,.............. kasnije po udaji prešla sam na katuličanstvo i sad sam kul presrećna ovom dopunom i mješavinom dobrote, vjere,ljubavi i prvi Božić mog sina me veseli do neba................
Ja imam 2 Božića i nemate pojma kako je to super.........sa 27 godina sam okitila prvu jelku joj te radostiiiiiiiiiiiiiiiiii naime ja sam se rodila u pravoslavnoj porodici a pravoslavlje je malo kruto sa običajima al je jako duhovno pa je Božić pun vjere i starih običaja punih mira i blagostanja,.............. kasnije po udaji prešla sam na katuličanstvo i sad sam kul presrećna ovom dopunom i mješavinom dobrote, vjere,ljubavi i prvi Božić mog sina me veseli do neba................
Isto i kod mene samo sto su kod mene roditelji mama pravoslavka, otac katolik, uvijek se sve slavilo i obiljezavalo, mada sam ja odrasla sa maminom mamom i familijom pa sam vise upucena u pravoslavnu tradiciju....
I Bog da ptici da nebom leti... i skoljki da biser stvori... a majci podari djecu da radja... njen let beskrajima, njene bisere oko srca..! 02.07.2010.
hvala drage moje...izlozba ide fino..lagano se sve rasprodaje marina- bitna je tvoja volja i veliko srce za ovakve dogadjaje..postoje ljudi koje nista ne dotice, a zive ovdje....evo jedan primjer ruzan i nisam zlopamtilo, ali nesto ovako covjeku prisijem na lice za cijeli zivot...evo kad smo kod ove izlozbe vec, taj prostor smo rezervirali ima nekoliko mjeseci, te morali dobiti jos masu odobrenja...nekoliko dana prije izlozbe ja sam opet za svaki slucaj sve provjerila i potvrdila.....no na sam taj dan, rano jutro- ja i ekipa se okupili i dolazi mi upravnik centra i kaze da se bas taj jedan gazda izjasnio kako ce mu smetati ta djeca pred izlogom njegova butika....a ja sam ostala sokirana na takvu hladnocu i rekla mu da mu svaka marka u zemlju propala i da ima srce pomagao bi ovu djecu i njihove obitelji, a ne to radio....covjek je pobjegao..a ja imam zelju na sva zvona okaciti takve ljude..inace njegov izlog je nedugo zatim prekrila ogromna jelka...a mi smo se preselili na drugu stranu
Mostarke, jel znate da ce ove godine biti Bozicni sajam u Rodocu Ajmo se organizirat pa jedan dan otic sa djecicom zajedno, noi je najblize pa nam moze biti vodic
ja cu ici , ne daj Boze samo ovaj mali da bude bolestan ...
svekrva i mama to odrade a ja narucim kod obadvije u slucaju da jednoj ne uspije mene zanima koliko ce biti karta za Bozicni sajam nece valjda preĆerat
sorry ot ali tek sad vidjeh ...Noa svidja mi se tekst ispod