|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Upoznajmo se
10.12.2010 14:04:12   
bandita
Hvala od srca

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1726
10.12.2010 16:47:11   
jasmin
Dobrodosla bandita,nadam se da ce ti biti lijepo u rr zajednici :).user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu bandita)
Neposredna veza do poruke: 1727
10.12.2010 16:48:53   
bandita
Hvala jasminuser posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1728
10.12.2010 19:09:55   
dijjja
Dobro dosla i ja sam nova nadam se da cemo se lijepo druziti i uklopiti sa starijim forumasicamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio dijjja -- 10.12.2010 19:19:37 >

(odgovor članu bandita)
Neposredna veza do poruke: 1729
12.12.2010 18:09:15   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: sina78

DRAGE RINGERAJKE,SAMO DA SE JAVIM I POZDRAVIM. JA SAN VAŠA NOVA ČLANICA. VEĆ DUGO VAS ČITAM SA STRANE I ODLUČILA SAM VAM SE PRIDRUŽIT. ups,tek sad vidim velika slova,sorry. nemam djece,iza sebe imam 2 spontana(8. i 20. tj.),pa ću vjerojatno više biti na nekim manje sretnim temama,ali nadam se ubrzo i među trudnicama. inače sam iz zagreba,udana 4 god.,konobar po zanimanju,imam divnog muža,još nam samo fali ta kruna naše ljubavi....

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu dijjja)
Neposredna veza do poruke: 1730
12.12.2010 18:11:07   
sina78
hvala!

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1731
12.12.2010 18:12:41   
Visnja RR
dobrodošla user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu sina78)
Neposredna veza do poruke: 1732
12.12.2010 18:19:21   
jasmin
Dobro dosla u nasu zajednicu.Iskreno se nadam da ces uzivati i da ce ti biti lijepo u ovoj velikoj rr porodici.Takodjer se nadam da ces se sto prije pridruziti buducim mamama na temi ``razgovori u iscekivanju bebe`` :).user posted image user posted image user posted image
Nek stoji i ovdje :).

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Neposredna veza do poruke: 1733
12.12.2010 18:20:00   
kupina
sina 78 dobrodosla user posted image
nadam se da ces sto manje vremena provesti na tuznijim temama,tj. tamo gdje su trudilice i da ces se uskoro pridruziti onoj veselijoj grupi nasih divnih zenica,a ne znaci da ni mi trudilice ne znamo biti sretne i zezati se user posted image

Neposredna veza do poruke: 1734
12.12.2010 20:56:49   
Mlada mama 89
Hallo drage moje!!!Zovem se Sara i imam 21 godinu.U braku sam vec tri godineuser posted image Trenutno zivim u Austriji sa muzem tu sam tri godine.Prije sam zivjela tj.rodila se u Sarajevu i kada mi je otac poginuo u ratu mama i ja smo se odselile u Bos.Dubicu kod njenih.Tu sam odrastala i skolovala se i upoznala svog muza.Mama i ostala familija se protivila nasem braku,ali mi smo se ipak vjencali nismo nista pravili samo otisli u opstinu i potpisaliuser posted image Danas sa familijom sa mamine strane nemam nikakvog kontakta,a sa tatine strane familijom nemam super odnose jer me nikada nisu prihvatali kao njegovu cerku e drage to vam je duga prica tuznuser posted image Ali nema veze:)Muz nikada nije upoznao moju majku jer ona to nije htjela sa njom imam kontakt ali nije to nista posebno jer od tatine pogibije njeni roditelji su se brinuli za mene i skolovali meuser posted image Pa tako da i nemam neke osjecaje prema njoj.Ustvari cjeli zivot sam zivjela u lazi.........zbog nje.Da vam pojasnim moj muz je musliman i stariji je od mene 12god,a ja sam pravoslavka(to je prvo sto je mojoj mami smetalo i ostalima),drugo krila mi je da je tata bio u armiji bih jer je bilo to sramota reci da njen muz srbin tu u toj armiji,trece krivo joj je zato stoo me je muzeva familija prihvatila ko cerku i cetvrto krivo joj je sto  akademiju nisam diplomirala jer mi je ostao samo diplomski.Ali ja negledam ko se kako zove ni koju ima oznaku ako je on ili ona iznutra dobar ili dobra za mene je to prijateljuser posted image E znate ukratko moju crnu stranu familije ali ja nisam kao oni za mene su svi ljudi isti jer smo svi od krvi i mesauser posted image E sada na vesele vjesti ja i muz smo poceli da radimo na bebi od 9.12 nadam se da ce mi za praznike doc najljepsi poklonuser posted image jer on ce biti super tata.Da njega nema nebi danas bila ovo sto jesam samopouzdanija i napokon voljenauser posted image

(odgovor članu kupina)
Neposredna veza do poruke: 1735
12.12.2010 21:10:44   
myb@by
Mlada mama dobro dosla, zelim ti sto prije da ugledas jedan plusicuser posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Mlada mama 89)
Neposredna veza do poruke: 1736
12.12.2010 21:14:49   
klemzi
Mlada mama dobrodošlauser posted image nadam se da ćeš uživati ovdje i da ćeš ubrzo dobiti svoju bebicuuser posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1737
12.12.2010 21:15:27   
malaaaa
dobro dosla Sarauser posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1738
12.12.2010 21:30:51   
Anoniman
Mlada mama dobro nam dosla user posted image user posted image  i drzimo fige da sto prije ugledas plusicuser posted image user posted image  na testu....

(odgovor članu malaaaa)
  Neposredna veza do poruke: 1739
12.12.2010 21:36:16   
sheri
dobrodoslica i od mene i moje cureuser posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1740
12.12.2010 21:37:17   
selina

IZVORNA PORUKA: Mlada mama 89

Hallo drage moje!!!Zovem se Sara i imam 21 godinu.U braku sam vec tri godineuser posted image Trenutno zivim u Austriji sa muzem tu sam tri godine.Prije sam zivjela tj.rodila se u Sarajevu i kada mi je otac poginuo u ratu mama i ja smo se odselile u Bos.Dubicu kod njenih.Tu sam odrastala i skolovala se i upoznala svog muza.Mama i ostala familija se protivila nasem braku,ali mi smo se ipak vjencali nismo nista pravili samo otisli u opstinu i potpisaliuser posted image Danas sa familijom sa mamine strane nemam nikakvog kontakta,a sa tatine strane familijom nemam super odnose jer me nikada nisu prihvatali kao njegovu cerku e drage to vam je duga prica tuznuser posted image Ali nema veze:)Muz nikada nije upoznao moju majku jer ona to nije htjela sa njom imam kontakt ali nije to nista posebno jer od tatine pogibije njeni roditelji su se brinuli za mene i skolovali meuser posted image Pa tako da i nemam neke osjecaje prema njoj.Ustvari cjeli zivot sam zivjela u lazi.........zbog nje.Da vam pojasnim moj muz je musliman i stariji je od mene 12god,a ja sam pravoslavka(to je prvo sto je mojoj mami smetalo i ostalima),drugo krila mi je da je tata bio u armiji bih jer je bilo to sramota reci da njen muz srbin tu u toj armiji,trece krivo joj je zato stoo me je muzeva familija prihvatila ko cerku i cetvrto krivo joj je sto  akademiju nisam diplomirala jer mi je ostao samo diplomski.Ali ja negledam ko se kako zove ni koju ima oznaku ako je on ili ona iznutra dobar ili dobra za mene je to prijateljuser posted image E znate ukratko moju crnu stranu familije ali ja nisam kao oni za mene su svi ljudi isti jer smo svi od krvi i mesauser posted image E sada na vesele vjesti ja i muz smo poceli da radimo na bebi od 9.12 nadam se da ce mi za praznike doc najljepsi poklonuser posted image jer on ce biti super tata.Da njega nema nebi danas bila ovo sto jesam samopouzdanija i napokon voljenauser posted image

jednu veliku dobrodoslicu i od mene i svaka cast na hrabrosti da uprkos svemu izboris se za svoju ljubav....ako bog da da zivite duuuugggo sretnih godina zajedno i uskoro ugledate svoju user posted image pozdrav

Neposredna veza do poruke: 1741
12.12.2010 21:41:38   
reallove
Mlada mama,dobro nam doslauser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 1742
13.12.2010 12:33:50   
Mlada mama 89
Hvala vam drage moje na podrsci i na dobrodosliciuser posted image Raduje se druzenju sa vamauser posted image I ja se nadam da cu uskoro imatiuser posted image ,jer radimo na njoj nadam se da ce mi poklo za bozic i novu godinu upravo bitiuser posted image user posted image ovaj znak.Ali isto se bojim kako kazu da sto vise nesto zelis da nemoze ti se tako brzo ostvariti,ali ja se nadam ovomeuser posted image user posted image user posted image Puno pozzzz od vase BOSANCICEuser posted image
P.S Otkako sam se uclanila na ringeraja osjecaj je superuser posted image user posted image jer ima vas puno i od svake dobijem korisne savjete i podrsku osjecaj je super iako sam jako daleko lijepo je osjecati se pa makar i ovako kao tu kod vas da sjedim i da pricamo i pijemo kafu skupa!Imam jedno pitanje ima li koja od vas da zivi u Sarajevu jer bi mi trebao rodni list i uvjerenje o drzavljanstvu da mi neko izvadi jer moram ovdje predati za drzavljanstvo a nemogu doc radnim danom jer sam tek pocela raditi oduzicu vam seuser posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1743
13.12.2010 12:37:20   
mamine oci
mlada mama 89 dobrodoslica i od meneuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

Neposredna veza do poruke: 1744
13.12.2010 12:38:16   
Mlada mama 89
Hvala Marina i ja se nadam da cu ugledati user posted image plusice uskoro jer nemogu docekati da produ ove dvije sedmice pa da ga uradimuser posted image

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 1745
13.12.2010 12:50:36   
Mlada mama 89
IZVORNA PORUKA: malaaaa

dobro dosla Sarauser posted image

Hvala malaaaa pa ja i ti smo blizo samo 43km nas djeli ja zivim u Kottingbrunnu NÖ a u kom si ti becirku i koliko si dugo u austriji

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 1746
19.12.2010 22:01:32   
MedinaA
DOBRO NAM DOSLA MLADA MAMA... SVEKA TI CAST NA HRABROSTI, I PUNOO SRECEE, DA USKORO UGLEDAS PLUSICuser posted image user posted image  OD SRCA TI ZELIMO

Neposredna veza do poruke: 1747
19.12.2010 23:33:10   
Mlada mama 89
Hvala puno nadam se da cu uskoro ugledati user posted image user posted image i da ovaj mjesec nece docuser posted image

(odgovor članu MedinaA)
Neposredna veza do poruke: 1748
14.1.2011 16:26:08   
limunada
Cao svima user posted image Zovem se SANJA imam 23 god.Bebica samo sto nije stigla jos mesec dana i user posted image ....tako sam user posted image happy.

Neposredna veza do poruke: 1749
14.1.2011 16:30:32   
klemzi
IZVORNA PORUKA: limunada

Cao svima user posted image Zovem se SANJA imam 23 god.Bebica samo sto nije stigla jos mesec dana i user posted image ....tako sam user posted image happy.

Dobrodošla " osvježenje " iliti limunado user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu limunada)
Neposredna veza do poruke: 1750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *