Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
Dragoj forumašici Niobe od želimo sve najbolje za rođendan. zdravlje, sreću za tebe mila i tvoje najmilije. želim ti ljubav da pronađeš jaku i snažnu koja će te zadržati kraj sebe svojom pažnjom jer ti to zaslužuješ mila.
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
Draga Moja Niobe zelim ti sve najljepse za tvoj rođendan da ti sesve zelje ispune da ti ova godina kao i sve ostale bude uspjesna sto u poslu sto u ljubavi i u onom najvaznije zdravlju....i prelijepi trenutcima uz svog Adriana.Ljubi te tvoja Apotekarka i njen Antonio...
Kasni mi 5 dana amaniamanic
Uradim test jedan navece jedan ujutro obadva su sa dvije crtice-pozitivan-:)))-Da li je rano s 5 dana kasnjenja da se otkrije(zadnja men 20. 11...Ma sva sam zbunjena jer pokusavamo
odgovorite mi (100%)
odgovorite mi (0%)
Broj svih glasova: 54
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!