Rimljankaa
|
Hvala vam za savjete.... Ja isto nisam planirala nositi puno stvari. Ponjecu jedno dvije spavacice,mama mi je dala tri komada,neke svoje stare,ali koje su super ocuvane. Jao kako sam grozna u njima,prava zenetina... Ja cu pogledati da kupim bar jos jednu,ako nadjem nesto lijepo... Prava sam teta u njima,sama sebi smjesna.. Ponecu jos papuce i ogrtac. Vir 80 2 pakovanja,vlazne maramice,toaletni papir,sokice,cokoladice,mobitel,fotoaparat,mozda i mp4 dok me bude bolilo da slusam muziku,i da neslusam druge zene,carape,malo kozmetike,jednokratne gacice i to je to. Mozda sam nesto zaboravila??!!! Kontala sma spremiti i stvarcice u kojima cu iznjeti bebu,ali vidim po vasim savjetima,i mislim d aje tako bolje dacu muzu sve pripremiti pa neka on donese kad bude trebalo. Mi smo bebicu planirali iznjeti u korpi za iznosenje,nismo je kupili,nego smo je dobili. Ja je licno ne bi ni kupila. Vidim kostaju oko 100Km,a bezveze,kasnije nicemu nesluze. Tako ko nema moze da kupi onu toplu dekicu,a vidjela sma imaju i oni jastucici za iznosenje iz bolnice i kostaju oko 20KM. Ja jos nisam kupila taj grudnjak za dojenje,pa imate li neki savjet gdje bi to mogla potraziti? Da ste vi kupile i da ste zadovoljne??? I za spavacicu isto??? m.i.n.a. sto se tice odjece ja sma i pretjerala. Sinoc sma isto vidjela nekoliko lijepih stvarcica,ali mi muz nije dao ni da prilazim..haha...Ja sam dosta nakupovala,a vec sam dosta i dobila,tako da sam bas snadbjevena,ali vidjecemo sta ce iznosati,a sta ne,a kasnije aBd kupovacemo sta bude trebalo. Ovih dana cu samo jos kozmetiku da kupim. I to sam razmisljala smao da uzmem bivacin,palvoderm kremu,sampon i kupku za bebe,sterilne gaze za pupak i to je to. Kasnije po potrebi da kupujem. Opet kazem,ne znam da li sma upravu. Iskusne mame neka me isprave,ili dodaju nesto na spisak.. A ta izdajalica je li neophodna??? Ili kasnije po potrebi da kupujem i one skoljke za grudi i ostalo??? Ne znam samo treba li mi krema za bradavice da ne ispucaju odmah ili i ona moze kasnije?!
|