Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 8.12.2010 14:24:27
leona81
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
baš mi je drago noa, nadam se da ovaj nesporazum neće uticati na daljni odabir kupovina cipela u radnjama offisa, jer zadovoljan kupac je ipak najbitniji U svakom slučaju ako te put nanese u Sarajevo uposlenici offisa će se potruditi maximalno da te usluže adekvatno, kako samo dolikuje kupcima proizvoda iz asortimana ovih radnji
moze li jedno pitanje? office shoes i timberland u bbi, vlasnik je isti zar ne?
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 8.12.2010 14:27:50
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: teacher75
evo malo prijedloga za N.godinu
ne kontam kako vi ovdje vidite cijene il meni treba veca dioptrija
ne vide, nego eto tek da se ima šta napisati ja sam već rekla da su cijene obuće na slici od 40 - 100 KM al hele nejsi moja tiki a najsmješnije je jer su ovi modeli tek stigli u Sa pa je vrlo malo mogućnosti da su dame već iste vidjele u radnji i da znaju cijene
< Poruku je uredio veeseelaa -- 8.12.2010 14:31:02 >
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 8.12.2010 14:35:32
leona81
jeste
sto su onda cijene u BBI vece, ja sam uzela cizme koje su u ferhadiji bile 279 KM ali nije bilo mog broja, u BBI sam nasla br al 50 KM vise...cak mi prodavacica nije rekla ni cijenu a ja sam mislila da je ista jer su me iz ferhadije poslale u BBI...bas nidje veze
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 8.12.2010 14:41:24
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: leona81
jeste
sto su onda cijene u BBI vece, ja sam uzela cizme koje su u ferhadiji bile 279 KM ali nije bilo mog broja, u BBI sam nasla br al 50 KM vise...cak mi prodavacica nije rekla ni cijenu a ja sam mislila da je ista jer su me iz ferhadije poslale u BBI...bas nidje veze
roba koja se naručuje u offise je od drugog dobavljača i oni imaju samo par stvari od Timbrleand obuće i očito je taj dobavljač povoljniji, radnja koja je u BBI, robu nabavlja od sasvim drugog dobavljača Do dobavljača je, nažalost, nadam se da će se uskladiti sa cijenama
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 8.12.2010 22:09:46
Hanady RR
o dobre ti ove sa rozim detaljima prvi red 6 džep a ove druge slabo vidim....al vjerujem u tvoj istnčan ukus
< Poruku je uredio Hanady RR -- 8.12.2010 22:10:40 >
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 8.12.2010 23:33:30
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: noa
oprosti vesela ja imam troje sa onog stalka sve kupljene u 5,6 mjesecu ovdje u MO.
ja sam pričala za Sa jer javio se neko iz Sa i rekao da su preskupe a one neki dan puštene u prodaju do duše postoji mogućnost da su iste vidjene i u Mo, i u Bjeljini, Banjaluci, Zenici, Zagrebu, Rijeci, Beogradu, Novom Sadu itd da ne nabrajam sve druge gradove u kojoj postoji office