|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti
7.12.2010 23:27:06   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

baš mi je drago noa, nadam se da ovaj nesporazum neće uticati na daljni odabir kupovina cipela u radnjama offisa, jer zadovoljan kupac je ipak najbitniji
U svakom slučaju ako te put nanese u Sarajevo uposlenici offisa će se potruditi maximalno da te usluže adekvatno, kako samo dolikuje kupcima proizvoda iz asortimana ovih radnji

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naravno da nece cak cu te iskoristiti i pozvati se na tebeuser posted image

bit će mi zadovoljstvo user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 576
7.12.2010 23:28:21   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

pa dobro vesela mjaka mu stara ti reče ne treba reklama njima
da ja ipak tebe uputim u skladu sa pravilima kao i svaki skretničar na našu administratorku Višnju RR da ti proslijedi mjesečni cjenovnik reklamiranja na RRuser posted image

već sam se ja s njom čula, ništa ne brini user posted image   
user posted image user posted image user posted image  ne moras i o ovome brinuti, tema je krenula u tom smjeru, noa je prva spomenula offise, nek ona plati user posted image user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 7.12.2010 23:29:47 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 577
7.12.2010 23:30:10   
Anoniman
hahaha ja cu da reklamiram al za cipele iz nove kolekcije br.37 nije vazno kojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 578
7.12.2010 23:32:32   
Anoniman
pih vazda ja krivauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 579
7.12.2010 23:34:34   
Hanady RR

pa dobro vesela mjaka mu stara ti reče ne treba reklama njima
da ja ipak tebe uputim u skladu sa pravilima kao i svaki skretničar na našu administratorku Višnju RR da ti proslijedi mjesečni cjenovnik reklamiranja na RRuser posted image

već sam se ja s njom čula, ništa ne brini user posted image   
user posted image user posted image user posted image  ne moras i o ovome brinuti, tema je krenula u tom smjeru, noa je prva spomenula offise, nek ona plati user posted image user posted image

oprosti al moj posao skretničara je temaljan i profesionalan na ovome mjestu što je i poznato.
informacija da si se čula sa adminkom nije tačna
.user posted image

Noa spremi pola para, a veseloj će biti poslan cjenovnik pa neka ti javi koliko je to.user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 580
7.12.2010 23:35:10   
veeseelaa

pih vazda ja krivauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hebi ga noa, ja nisam pri šutu za plaćanje reklama, ko ima za offise nek se lijepo istrese na RR za reklamu user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 581
7.12.2010 23:36:00   
veeseelaa
informacija da si se ula sa adminkom nije tana.

user posted image user posted image user posted image  koja si ti legenda
a sad je Visnja bila na temi pa nista ne rece, izgleda da joj je ovo intrsting user posted image user posted image  zna zena sta valja user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 7.12.2010 23:37:46 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 582
7.12.2010 23:36:24   
maja78 RR
user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 583
7.12.2010 23:37:22   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: maja78 RR

user posted image

hvala

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 584
7.12.2010 23:37:33   
Hanady RR
majo bona ne smijem kokice jošuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
daj šta mekšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 585
7.12.2010 23:39:36   
Anoniman

hebi ga noa, ja nisam pri šutu za plaćanje reklama, ko ima za offise nek se lijepo istrese na RR za reklamu user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja ne radim nemam para za reklamuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jedino da prodam cipele na BBuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 586
7.12.2010 23:40:29   
maja78 RR
ovo sam ja sebi dok gledam prepucavanje, nisam ponudila, samo gledaoce user posted image , a i vas dvije cete pokvariti liniju ja nemam sta

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 587
7.12.2010 23:44:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: maja78 RR

ovo sam ja sebi dok gledam prepucavanje, nisam ponudila, samo gledaoce user posted image , a i vas dvije cete pokvariti liniju ja nemam sta

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sve ovo je veliki nesporazumuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 588
7.12.2010 23:45:21   
veeseelaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja ne radim nemam para za reklamuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jedino da prodam cipele na BBuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponesi te koje si kupila u offisu user posted image user posted image  ja sam zainteresovana, nema veze broj, nek ih imam u sehariuser posted image user posted image
Ops opet ja spomenuh offise (a šta je to uopće i koja je to radnja uopće???)
ko bi to znao

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 589
7.12.2010 23:48:57   
Hanady RR
ja bih rado u jednom postu od pola metra opisla kako iz pravca Mostara doći do te radnje...
međutim....
bez novogodišnjeg pospusta na model koji mi se slaže sa podiumom u restoranu u Beču neću namjerno
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 590
7.12.2010 23:49:44   
Anoniman
e sipak vesela hoces moje skupe cipele po simbolicnoj bazarskoj cijeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neMereuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 591
7.12.2010 23:51:19   
Anoniman

ja bih rado u jednom postu od pola metra opisla kako iz pravca Mostara doći do te radnje...
međutim....
bez novogodišnjeg pospusta na model koji mi se slaže sa podiumom u restoranu u Beču neću namjerno
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bona imam ja radnju u MO pa nismo mi Čekrčići gornjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 592
7.12.2010 23:53:32   
veeseelaa

e sipak vesela hoces moje skupe cipele po simbolicnoj bazarskoj cijeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neMereuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  ja sam završila sa ovom temom za veceras, žao mi je zbog nesporazuma

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 593
8.12.2010 1:58:07   
veeseelaa
ajme ko je ovdje moderator nek pobriše ove postove, zaista reklama i to ružna user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 594
8.12.2010 2:02:17   
Galicia
Cipele mi izgledaju cool.
A sto je to problem dati 150 za salonke zimi? Ne kontam kakve to veze ima...Al' eto.

“It takes a long time to make it simple.”

Neposredna veza do poruke: 595
8.12.2010 2:02:29   
Hanady RR

ajme ko je ovdje moderator nek pobriše ove postove, zaista reklama i to ružna user posted image

kao pravi skretničar na pravoeme mjestu u pravo vrijemeuser posted image
sugerišem da pošalješ PP ovlaštenom moderatoru
Ilhana RR , Mya_81 RR

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 596
8.12.2010 2:07:03   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Galicia

Cipele mi izgledaju cool.
A sto je to problem dati 150 za salonke zimi? Ne kontam kakve to veze ima...Al' eto.

ima veze kad je zima sniženje treba biti salnoki i sandaleta...a valjda u proljeće treba biti sniženje čizama....
tako je bar svugdje u svijetu, sniženja i tzv. tilbuti daju mogućnost da se svako obuje pristojno po pristojnoj cijeni.

naime ja sam iz danske naručila cipele za NG...kavlitetne, markirane i nadasve jedinsteve u gradu...za punih 40 eura. u skladu sa tim ne slažem se da nam ovdašnji prodavači uzimaju novac za nešto što jako jeftino plate u veleprodajnom objektu van BiH.

nas pljačkaju i za dječiju obuću...geoxove patike u Holandiji mogu 4 komada u jeku sezone da kupim za dijete koliko ovdje van sezone platim jedne.

nije porblme...kad mi treba hitno i obavezno platit ću...ali zaista poznajem način i proizvodnje i uvoza i izbora pa u sakldu sa istim ne želim da me neko guli za lovu ako već imama mogućnost izbora.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 597
8.12.2010 4:01:56   
Galicia
Razumijem ja to. Ja obicno kupujem zimsku garderobu ljeti, a zimsku mogu naci jeftinu tokom ljeta. Ali, ako je markirano garderoba/obuca, barem ovdje u USA, to onda nema snizenja u prodavnicama. Neovisno o godisnjem dobu, snizenja sad nesto nema tokom ljeta ili zime. Uglavnom su snizenja u neko gluho vrijeme, ni tam ni vam. Ja sam do sad vise puta kupovala obucu preko interneta i ni jedan put mi nije odgovarala velicina. E sad dok ja to opet upakujem, odnesem na postu, vratim, dok ovo dok ono, izgubim zivce. I zato vise obucu  ne narucujem preko interneta.
A sto se tice djecije obuce, pa to je uvijek bilo skupo i svugdje. Ja se sjecam ko dijete, nekih 10 godina, da mi je mama kupila cizmice pa recemo da su bile skoro sad gledajuci oko 300$. A bile su kvalitetne samo tako. Hebiga ipak je to puno para, ali na nasa trzista nije dolazio neki kvalitet, pa smo bili ( i jos uvijek ) prinudjeni da placamo troduplu cijenu, za nesto sto ne vrijedi toliko.
Gledam ovdje djeciju obucu, pa to je uzas. Mislim, da je to nesto spacno, i da imas neki kvalitet, pa hajd ni po jada, ali kad vidim one zvjezdice, pa sljokice, pa nesto sjaji, sve ko disko kugle iz 80'-tih, meni muka. Nema normalnih cipelica, patikica. Al' mozda ni moj zeludac ne moze sve to prezvakati, te roza, te ljubicasto...
Nemam djecu, pa ovako razmisljam, mozda danas sutra da misljenje promjenim, al znam u jedno sam sigurna, roza mi curica nece nositi. user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

Neposredna veza do poruke: 598
8.12.2010 8:55:31   
teacher75
ovdje se izgleda sinoc zakuhalo pravouser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 599
8.12.2010 8:56:48   
teacher75

evo malo prijedloga za N.godinu

user posted image

ne kontam kako vi ovdje vidite cijene il meni treba veca dioptrijauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *