|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti
9.11.2010 13:59:23   
Dinkica
IZVORNA PORUKA: noa

Dinkice ako ih obujem bez ''krvi'' imas cokoladu od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Amrino omeksivac nije upaliouser posted image

onda naćoskaj kreme user posted image

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 551
9.11.2010 14:05:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dinkica

Dinkice ako ih obujem bez ''krvi'' imas cokoladu od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Amrino omeksivac nije upaliouser posted image

onda naćoskaj kreme user posted image

hocu,hocu nemam sta izgubitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image osim zuljeva i cokoladeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinkica)
  Neposredna veza do poruke: 552
9.11.2010 14:15:47   
reallove
noa,ozbiljno,stavi kremu,ja probala,pomazeuser posted image ........hocu li i ja dobiti cokoladuuser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 553
9.11.2010 14:16:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: reallove

noa,ozbiljno,stavi kremu,ja probala,pomazeuser posted image ........hocu li i ja dobiti cokoladuuser posted image user posted image

hocesuser posted image cim dodjesuser posted image

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 554
9.11.2010 14:22:44   
reallove
ok,hvala..user posted image ja cu krajem 3.mjeseca abd u Bosnu,pa se pripremiuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 555
9.11.2010 14:23:57   
M kao Mama
Noa, nisi ih tretirala kako treba 100 %, mene i pokučnice nazuljaju, ali kako sam čula ovu caku sa omekšivaćem, hvala Bogu godinama eto nisamviše krvava Meri,

ovako uzmeš par čarapa, i staviš u neku malu posudicu omekšivača, otprilike, to ćeš vremenom nadoći koliko da sipaš

napraviš kao loptice od čarapa i onda staviš u omekšivač da se dobro natopi, onda uzmeš te kuglice i fino naguraš u dio koji je problematičan (kod mene su to pete) i onda cipele stavih negdje uspravno 24 sata.

Probaj pomenut ćeš me

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 556
9.11.2010 17:17:56   
myb@by

IZVORNA PORUKA: Dinkica

možda da namažeš te dijelove nekom masnom kremom za ruke ili tijelo, nešto kao nivea ili solea, znam da nema tih ali uvijek ima sličnih. Meni to odmekene obuću iznutra pogotovo onaj dio pozadi gdje se stvaraju žuljevi ili naprijed ako su cipele nove

jel samo namazes kremom i pustis da ''upije'' imam jedne super cipele al ubise na petiuser posted image user posted image user posted image

Ako te zulja peta, kupi u dm-u baleine silikonske flastere koje zalijepis u cipelu. Na mjesto gdje te cipela zulja nalijepis taj jedan flaster i nemas nikakvih problema. Super stvar user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 557
9.11.2010 18:37:35   
megi
ja sam probala i omeksivac i kremu pomogne oboje
tako da savjeta nikad dosta

mama 75 ja sam kupila te cipele sa crvenim dugmetom u planici i samo mogu reci da nisam udobnije cipele imala odavno
super su

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 558
9.11.2010 18:39:34   
teacher75
ja sam prezadovoljna svojim gleznjacama, tople su i preudobne!user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 559
11.11.2010 13:03:26   
Almaa
u Alpininim radnjama, mozete kupiti omeksivac za obucu u vidu pjene ili tecnosti, super stvar ja ga koristim par godina, imam osjetljivo stopalo i svaka me cipela nazulja, tako kad kupim nove cipele namazem ih prije prvog obuvanja i bas sam zadovoljna

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 560
7.12.2010 22:05:41   
veeseelaa
evo malo prijedloga za N.godinu

user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 561
7.12.2010 22:53:44   
veeseelaa
ajme

user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 562
7.12.2010 23:02:05   
Hanady RR
ma vesela fino je sve to al cijene ko da smo svi rokfeleri....

na interent stranicima u evropi cijene za istu marku obuće manje nego kod nas...
jeftinije mi interentom naručit...

a ove sa ovim plastičnim kamenčićima i nisu nešto za moj ukus al možda ja i nemam stila doduše...
mada sam jedne zlatne salonke tamo snimila koje bi mi pasale za NG...al brate tu lovu za salonku da dam u sred zime....user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 563
7.12.2010 23:05:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ma vesela fino je sve to al cijene ko da smo svi rokfeleri....

na interent stranicima u evropi cijene za istu marku obuće manje nego kod nas...
jeftinije mi interentom naručit...

a ove sa ovim plastičnim kamenčićima i nisu nešto za moj ukus al možda ja i nemam stila doduše...
mada sam jedne zlatne salonke tamo snimila koje bi mi pasale za NG...al brate tu lovu za salonku da dam u sred zime....user posted image user posted image user posted image

ja u office uđem ovakouser posted image a izađem ovakouser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al imam jedne od ovih sto je veesela postavila kupljene na snizenjuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 564
7.12.2010 23:06:58   
veeseelaa
svašta, nemojte tako širiti dezinformacije, cijene navedenih cipela su od 40 - 150 KM
Cipele su kvalitetne, markirane itd
Naravno ima i pijaca, pa moze jeftinije da se prodje

< Poruku je uredio veeseelaa -- 7.12.2010 23:08:28 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 565
7.12.2010 23:07:14   
Hanady RR
Ove drugi red prvi džep jel noauser posted image

jest al meni je ono pomaleno za zime....
nisma obezbjedila crveni tepih još za NGuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 566
7.12.2010 23:09:09   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

svašta, nemojte tako širiti dezinformacije, cijene navedenih cipela su od 40 - 150 KM

pa vesela draga
prvi red peti džep....
koliko su one.....

e hajd ti meni reci jel normalno us red zime da im je ta cijena...
ja sam salonke antilop-lak jesenas kupila za 45...a sad salonke 130 KMuser posted image

ja u životu svome na pijaci cipele nisma kupila, pa ni papuče...
kao prvo pogubim se u onome šarenilu uđem i ništa ne nađem...dođem kući i kažem nema ništauser posted image user posted image user posted image user posted image
a kao drugo...kolegica mi se jedna na pijaci obuvala i do njenih obaveznih štikli fobiju sam imala...vazda je sa izgledom pete kasnila jedno 5 godina...
a treće...
ne volim noge koje smrdeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a cijena... meni je svejedeno...al ne volem brate da me se blesavim pravi...

< Poruku je uredio Hanady RR -- 7.12.2010 23:11:34 >

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 567
7.12.2010 23:13:06   
Anoniman

e de me ti molim te nauci sta je marka i kvalitetuser posted image user posted image user posted image user posted image ja u officu kupujem samo na snizenju jer mi je tad pristupacna cijena a ovo za pijacu ne bih komentirala otici ce dalekouser posted image

Neposredna veza do poruke: 568
7.12.2010 23:14:18   
veeseelaa
cipele su namjenski nabavljene za novogodišnje praznike user posted image
u svakom slučaju kupaca ima, mislim da se svi srednjoškolci a Boga mi i osnovci tu snadbjevaju, kao i starija populacija al hele nejsi, zaista reklama za ovu radnju je suvišnauser posted image user posted image  
al baš suvišnauser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 569
7.12.2010 23:16:07   
veeseelaa

e de me ti molim te nauci sta je marka i kvalitetuser posted image user posted image user posted image user posted image ja u officu kupujem samo na snizenju jer mi je tad pristupacna cijena a ovo za pijacu ne bih komentirala otici ce dalekouser posted image

izvini kontala sam da nešto znam jer sam lično učestvovala u odabiru skoro svih modela dopremljenih za radnju u Sarajevu user posted image  
ako hoće rado ću te obavijestiti kad budu snienja

< Poruku je uredio veeseelaa -- 7.12.2010 23:17:05 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 570
7.12.2010 23:16:30   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image previsoko... ja bi se složila u ovome u prvom poluvremenuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 571
7.12.2010 23:18:53   
Anoniman

izvini kontala sam da nešto znam jer sam lično učestvovala u odabiru skoro svih modela dopremljenih za radnju u Sarajevu user posted image  
ako hoće rado ću te obavijestiti kad budu snienja

vidis a ja sam redovan kupac istih pa valjda i ja ponesto znamuser posted image nemoj se muciti za obavjestenje redovno ja uđem tamouser posted image

Neposredna veza do poruke: 572
7.12.2010 23:23:47   
veeseelaa
baš mi je drago noa, nadam se da ovaj nesporazum neće uticati na daljni odabir kupovina cipela u radnjama offisa, jer zadovoljan kupac je ipak najbitniji
U svakom slučaju ako te put nanese u Sarajevo uposlenici offisa će se potruditi maximalno da te usluže adekvatno, kako samo dolikuje kupcima proizvoda iz asortimana ovih radnji

< Poruku je uredio veeseelaa -- 7.12.2010 23:24:15 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 573
7.12.2010 23:25:18   
Anoniman

baš mi je drago noa, nadam se da ovaj nesporazum neće uticati na daljni odabir kupovina cipela u radnjama offisa, jer zadovoljan kupac je ipak najbitniji
U svakom slučaju ako te put nanese u Sarajevo uposlenici offisa će se potruditi maximalno da te usluže adekvatno, kako samo dolikuje kupcima proizvoda iz asortimana ovih radnji

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naravno da nece cak cu te iskoristiti i pozvati se na tebeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 574
7.12.2010 23:25:23   
Hanady RR
pa dobro vesela mjaka mu stara ti reče ne treba reklama njima
da ja ipak tebe uputim u skladu sa pravilima kao i svaki skretničar na našu administratorku Višnju RR da ti proslijedi mjesečni cjenovnik reklamiranja na RRuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *