Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Help,mis u kuci !!!!!!!!!!!!!!! 5.12.2010 23:12:15
MELLI
probaj staviti komadić ribe iz konzerve.Ja sam ga na to upecala Izbirljiva je to "nacija" Ako nije meso bez žilica,svježe,mirisno i sl. džaba se nadaš,neće on svašta
RE: Help,mis u kuci !!!!!!!!!!!!!!! 5.12.2010 23:18:43
Anoniman
znam da moj dida nikad nije uhvatio misonju na sir...ono ko u crticima...ne znam uopste sto lazu djecu ...samo na spek tj. suho meso...ocigledno tvoj misonja ima zaliha ...mi imamo puha na vikendici...ja zabranila mami da ga ubije ...isto flasa nije upalila...kontam da nadjem ovo sto je melli postavila...mora biti u onim poljoprivrednim apotekama ili vec
RE: Help,mis u kuci !!!!!!!!!!!!!!! 5.12.2010 23:25:21
Dida79
Ovo je jutrosnji biser od mm
Ustala ja i odma pravac da provjerim zamke kad nista sve prazno.Ja onako nadrndana pocnem rondati reko stvarno nema smisla ti mrtav hladan a ja vec na pola luda od smisljanja kako da ga uhvatim.On govori neka bona dido smiri se ufatiti ce se on Opet ja ma sta ufatit se znas li ti kako je on prljav i prenosnik milion nekih bolestina a ti nista E sad on da mene udobrovolji joj kaze samo da mi ga je ufatiti ja bi njega fino okupao i neka nam ga E reko mahnita cojeka
RE: Help,mis u kuci !!!!!!!!!!!!!!! 5.12.2010 23:32:12
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dida79
Ovo je jutrosnji biser od mm
Ustala ja i odma pravac da provjerim zamke kad nista sve prazno.Ja onako nadrndana pocnem rondati reko stvarno nema smisla ti mrtav hladan a ja vec na pola luda od smisljanja kako da ga uhvatim.On govori neka bona dido smiri se ufatiti ce se on Opet ja ma sta ufatit se znas li ti kako je on prljav i prenosnik milion nekih bolestina a ti nista E sad on da mene udobrovolji joj kaze samo da mi ga je ufatiti ja bi njega fino okupao i neka nam ga E reko mahnita cojeka
bravo za muza bolan to je poljski misonja...nije gradski stakor...ne hoda ti taj po kanalizaciji cist je on...sigurno
RE: Help,mis u kuci !!!!!!!!!!!!!!! 5.12.2010 23:39:30
Hanady RR
ja došla da provjerim jel dadada spasila miša od sigurne smrti dođe mi jednog neokupanog da ti ubacim u kuhinju da se družite
Dido ja bih sad već bila naposla luda od toga gosta... ženo hranu skloni nemoj da sve uprzni...kud u ovu zimu sad pa čovjke ni oprat sve neće moći... zgombaj ti njemu šta kavlitetnije nek se upeca...
RE: Help,mis u kuci !!!!!!!!!!!!!!! 5.12.2010 23:43:13
Dida79
Sutra idem u potragu za necim efikasnijim..U donjim elementima mi nista nema sve sam ispraznila...samo stoje kartoncici sa ljepkom i od sinoc dadina flasa Ma luda i jesam sinoc sam bila budna do 2 i nisam ga cula da rovari Valjda se umorio od preksinocnog derneka
RE: Help,mis u kuci !!!!!!!!!!!!!!! 5.12.2010 23:48:55
Anoniman
Sutra idem u potragu za necim efikasnijim..U donjim elementima mi nista nema sve sam ispraznila...samo stoje kartoncici sa ljepkom i od sinoc dadina flasa Ma luda i jesam sinoc sam bila budna do 2 i nisam ga cula da rovari Valjda se umorio od preksinocnog derneka
neka dadada ne cita moj post dido ima neki otrov zovu ga jagoda,kao komadici rozi...efikasno rijesenje
RE: Help,mis u kuci !!!!!!!!!!!!!!! 5.12.2010 23:55:37
veeseelaa
ja bi ignorirala, otiće kad mu dojadi, il mu pusti DM sat
RE: Help,mis u kuci !!!!!!!!!!!!!!! 6.12.2010 0:10:01
Anoniman
dadada ovo pogotovo ne čitaj eh tu treba napraviti pravu strategiju, ovako kupiš mišolovku (onu običnu) te uzmeš mali komadić suhog mesa pričvrstiš ga nekom gumicom jako za mišolovku (znači namotati nekoliko puta oko mesa da ga miško ne može izvući) i tako on će se mučiti da uzme mesek a ono će ga cap-carap ... ovako smo mi hvatali mišeke u apoteci, nismo imali izbora i ovo je upalilo... ljepilo ništa, uvijek nam pojede meso a ne zalijepi se
RE: Help,mis u kuci !!!!!!!!!!!!!!! 6.12.2010 22:24:44
idana_85
Joj Dido, ne znam jel i to onaj isti sto je malo boravio u mom spaizu,al onaj je bio slada pravo,smedjkast,mali i umiljat, ja ne znams ta bi kad bih ga nasla zivog na ljepilu,al opet kad pomislim na onaj njegov izmetcic zbog kojeg sam radila generalku....Slatki su ti poljski misevi al u polju :D
RE: Help,mis u kuci !!!!!!!!!!!!!!! 6.12.2010 22:34:05
Dida79
IZVORNA PORUKA: idana_85
Joj Dido, ne znam jel i to onaj isti sto je malo boravio u mom spaizu,al onaj je bio slada pravo,smedjkast,mali i umiljat, ja ne znams ta bi kad bih ga nasla zivog na ljepilu,al opet kad pomislim na onaj njegov izmetcic zbog kojeg sam radila generalku....Slatki su ti poljski misevi al u polju :D
Cim ga ufatim vrnem ti ga odmah Vidim da ti nedostaje
RE: Help,mis u kuci !!!!!!!!!!!!!!! 6.12.2010 22:37:54
idana_85
Jos zeno imam fobiju, kad hocu brasno da prosijem, ispadose mi oci gledajuci ima li sta u situ,sve izmicem vrecu kao i od krompira,al hb nema, pa onda pogledam mrezu na prozoru,da nije progrizo