|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
6.12.2010 12:25:07   
Anoniman
Znam Ena ja i zelim dijete...ali je situacija bas nezgodna...
Vjerujem i da je rano za UZ, a nisam ovaj test nikad ranije koristila pa me interesovalo iskustvo drugih zena koje jesu...jel rano ili ne....pa mi je vanmatericna naumpala...joj sve sto vise razmisljam gore mi...kontam pa nek je beba od Boga je sto bi ti rekla samo da ne bude stagod gore...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ena0002)
  Neposredna veza do poruke: 2476
6.12.2010 12:30:46   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image  o kakvom ti abortusu razmišljaš?????? kako god da bude od Boga je i prihvati to
Ni jedan posao nije vrijedan tvoje porodične sreće, razmisli malo! 

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2477
6.12.2010 12:32:12   
ena0002
Probaj ujutro uraditi jos jedan test, a ako opet bude - otidji svakako kod gin....mozda ti se ciklus malo poremetio

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2478
6.12.2010 12:33:06   
ena0002
Ma kakvi ako bude user posted image  mi joj necemo to dati user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 6.12.2010 14:47:27 >

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 2479
6.12.2010 12:33:49   
veeseelaa
ja joj stvarno al stvarno ne bi preporučila user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 6.12.2010 14:47:19 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 2480
6.12.2010 12:42:23   
Mirkica
slusaj draga moja posao tamo ili ovamo bice ako ne ovaj drugi mozda nije sve crno kako izgleda , ako si trudna raduj se tom malom srcu sto kuca u tebi i uzivaj a s Bozijom pomoci bice svega a koliko znam trudnu te ne smije niko izbaciti s posla niti na trudnickom a do tada ima vremena i nafake ce biti sretno.

< Poruku je uredio malena27 RR -- 6.12.2010 14:47:13 >

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2481
6.12.2010 20:55:22   
Anoniman
Drage moje pao mi je kamen sa srca, bila sam kod gineokologa , kaze mi da bi mi da nema trudnoce...hvala Bogu sto me nije pustio u patnju, mada sam ja,kako je vrijeme prolazilo sve vise nalazila mogucnosti da tu bebu zadrzim...jer abortus, je bas..bas...user posted image user posted image user posted image user posted image
Nije dr vidjela nista na uz, cak ni zuto tijelo koje bi moralo biti vidljivo, cak i da mi je kasnila ovulacija...Kaze da bi mogao biti stres...a toga imam u izobilju ovo vrijeme..
S toga test je ipak bio tacanuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 2482
6.12.2010 21:03:37   
amela2208
IZVORNA PORUKA: Anoniman
S toga test je ipak bio tacanuser posted image user posted image user posted image user posted image

sta sam ti reklauser posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2483
7.12.2010 15:22:29   
strki
Ćao drage moje ,tek sam se prijavila na ovaj forum i željela bi vam postaviti jedno pitanje i ako neko zna odgovor molim vas da mi odgovori.Dobivam već 3 mjeseca ali mi je men.jako oskudna ali grudi mi rastu,stomak mi raste ,grudi me bole pa jeli moguće da preko trudnoće dobivam ?user posted image

(odgovor članu dea)
Neposredna veza do poruke: 2484
7.12.2010 15:25:37   
klemzi
Dobrodošla!!Moguće je, da. Da sam na tvom mjestu odmah bih otišla ginekologu. Imaš li još kakvih simptoma?

< Poruku je uredio malena27 RR -- 7.12.2010 19:51:23 >

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu strki)
Neposredna veza do poruke: 2485
7.12.2010 15:32:53   
sheri
strki dobrodosla!
ja znam zenu koja ima tri djecaka, i u svakoj trudnoci je imala user posted image prva tri mjesecauser posted image
otidji doktoru! sretno!

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 2486
7.12.2010 16:16:40   
Niina
Dobro dosla user posted image user posted image
Prvo, postoji mogucnost da je to sve na psihickoj bazi..tacnije da si sama sebi to umislila, tacnije ako si puno razmisljala o tome, postoji mogucnost da ti se prividja da su ti dojke i stomak porasli pa cak do te mjere da ti i porastu.
Drugo, kao sto su ti vec rekle, mozes imati krvarenja slicna mesntrualnom i tokom trudnoce.
Otidji ginekologu, on je rjesenje za tvoje dileme.

< Poruku je uredio malena27 RR -- 7.12.2010 19:51:44 >

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu strki)
Neposredna veza do poruke: 2487
8.12.2010 11:20:01   
strki
Drage moje puno hvala na savjetima otići ću ljekaru ,a ja sam prosto pa sigurna da sam u drugom stanju da moj Muris dobije braca ili seku.Moj dečkić ima 4 god.Imala sam 2 spontana pa se bojim da opet se to nedaj bože desi.user posted image

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 2488
8.12.2010 12:11:09   
Niina
Nece Ako Bog da, drzimo ti fige..i javi sta je bilo kad odes kod dr...navijamo za jednu malu zdravu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu strki)
Neposredna veza do poruke: 2489
8.12.2010 20:07:01   
marinajoja
ovak,imam jedano pitanje...jučer sam imala odnos s dečkom i pukao nam je kondom,i mala količina je izašla u mene...i danas sam bila kod ginekologa da mi da tablete za dan poslije,no nije ga bilo...za 2 sata sam dobila menstruaciju..kolka je vjerojatnost da sam trudna? inače se ne razumijem u plodne i neplodne dane,zato i iskazivam svoj problem ovdje...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dea)
Neposredna veza do poruke: 2490
8.12.2010 20:09:11   
mnn
onda nisi trudna...ako si dobila...

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu marinajoja)
Neposredna veza do poruke: 2491
8.12.2010 20:15:35   
marinajoja
hvala 

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 2492
9.12.2010 19:32:23   
ena0002
Cisto sumnjam da si trudna obzirom da si dobila a i da si odnos imala dva dana pred user posted image . Plodni dani su obicno sredinom ciklusa a moj prijateljski savjet je da se dobro informises o svemu...plodnim danima itd...na internetu imas jako puno informacija o svemu tome

(odgovor članu marinajoja)
Neposredna veza do poruke: 2493
9.12.2010 20:29:05   
Niina
poslusaj ovaj savjet!!!

< Poruku je uredio malena27 RR -- 9.12.2010 20:30:54 >

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 2494
10.12.2010 14:50:58   
Ivanchy
Bokic svima,morala sam se javit na ovu temu,jer sam se i ja prosli mjesec pitala DALI SAM TRUDNA?Imala sam sve simptome,ujutro mi bilo mucno kao i po danu,grudi osjetljive,povečale se,neopisiva zelja za hranom,pospanost,umor,itd ,bila sam u potpunosti sigurna da sam trudna al odlucila sam jos pricekat i razocarala se kad sam dobila menstruaciju,ja i muz smo 3mj u braku,jako zelimo bebu al jos nista,vec se pocinjem brinuti,jer mi se cini da nakon sexa sve iscuri iz mene,cak imam osjecaj da uopce ne udje,dali netko ima slican problem,sta da radim,

(odgovor članu dea)
Neposredna veza do poruke: 2495
10.12.2010 15:49:22   
Niina
Nema potrebe da se brines...jer 3mj je nista, samo se trebas da opustis i o tome ne razmisljaj, jer prvo nije svaki ciklus ovulatorni, zatim ako si jedna od onih zena koje mogu isjetiti kada im je ovulacija moj savjet ti je da imate odnos svaki drugi dan, da bi ti sjeme se zadrzalo izbjegavajte poloze u kojim je zena vertikalnom polozaju a preferirajte one sa karlicom uzdignutom, jedan od takvih polozaja je i kada je zena na ledjima pri tome moze i da stavi jastuk ispod karlice i nakon odnosa ne bi bilo lose da se malo zadrzis u tom polozaju s nogama savijenim u koljenima i skvrcenim prema tijelu.
a ako neces da se mucis otidji kod gin da ti uradi folikulometriju.

Nadam se da sam ti malo pomogla a vise ce ti sigurno znati reci forumasice koje imaju slican problem

(odgovor članu Ivanchy)
Neposredna veza do poruke: 2496
   RE: dali sam trudna ?
10.12.2010 17:27:21   
Ivanchy
Bokic svima,ja i muz smo 3mj u braku,jako zelimo bebu,i ja sam sebi prosli mj postavila puno puta ovo pitanje DALI SAM TRUDNA?bila sam uvjerena da jesam,imala sam ujutro mucnine,cak mi miris moje omiljene kave smetao,grudi mi se znatno povecale,nisam ih smjela pipnut,zelja za hranom neopisiva,udebljala sam se,ne smijem ni pogledat vagu,pospanost,umor,cesto mokrenje ali razocaranje je stiglo kad sam dobila mjesecnicu i svi ovi simptomi su nestali,jos me vise frustrira sto nakon seksa imam osjecaj da nista ne udje,kao da sve iscuri opet van,il uopce ne udje,jeli imao tko slicno iskustvo,pozzziiiccc

(odgovor članu Amela V.)
Neposredna veza do poruke: 2497
10.12.2010 23:58:11   
Nellyy
Cao cao
danas je moj dan,hheheh sinoc sam uradila test mokrace koji je ima skoroz blijedu liniju,pa sam ujutro ponovila novi test i opet sam imala blijedu lijenijuuser posted image , otisla sam na posao sa testom u zipp. vrecici i pokazala svim kolegama. ujutro sam docekala prvog hirurga na odjelu(posto tu radim) da mi nalaz za krv i to uradila , za rucka otisla u arhivu po rezultat i 76 sammm,mmmm
napokon,nakon 10 mjeseci i prvom dozom hormona.
svima trudilicama kojim tesko ide,zelim istu srecu kao moja i nada uvijek postoji:))

(odgovor članu dea)
Neposredna veza do poruke: 2498
10.12.2010 23:59:18   
myb@by
Nellyy cestitam od srca user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Nellyy)
Neposredna veza do poruke: 2499
11.12.2010 0:15:37   
Niina
nelly cestitammmuser posted image user posted image user posted image user posted image da to bude lagana trudnoca ako bog da i cuvaj se na tom radnom mjestu..ne tegli previse...

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 2500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *