|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najljepsa imena
27.11.2010 9:35:08   
Anoniman
ja volim unisex imenauser posted image ...sto ne znas je li musko ili zensko...to mi je bas superuser posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 801
27.11.2010 9:36:29   
aida.
Da, bas...
Ma sad znaju za Erol samo sto u toj seherzadi negdje procitali user posted image user posted image

znaci po "nasem" bi Aron bilo Harun... pffff... meni se ne svidja... e posto meni to nista ne prestavlja kod mene ce aBd bit Aron ako kad bude jos jedan djecak...uh jesam se zdala u razmisljanje o imenima user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

Neposredna veza do poruke: 802
27.11.2010 9:38:00   
aida.

IZVORNA PORUKA: dadada

ja volim unisex imenauser posted image ...sto ne znas je li musko ili zensko...to mi je bas superuser posted image user posted image

Djesi unisex dadada nisam te prepoznala user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 803
27.11.2010 9:38:04   
teacher75

ma nisu ni meni mrska ali zbog papirologije i zbunjujucih situacija izbjegavam ih, kao i imena sa Y, duplim slovima itd....user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 804
27.11.2010 9:39:30   
teacher75
IZVORNA PORUKA: aida.

Da, bas...
Ma sad znaju za Erol samo sto u toj seherzadi negdje procitali user posted image user posted image

znaci po "nasem" bi Aron bilo Harun... pffff... meni se ne svidja... e posto meni to nista ne prestavlja kod mene ce aBd bit Aron ako kad bude jos jedan djecak...uh jesam se zdala u razmisljanje o imenima user posted image user posted image

ja znam jedno erola godinama, moje je godisteuser posted image a kad sam bila u osnovnoj svidjao mi se jedan Miron, bas mi je to ime lijepo i neobicnouser posted image kao umjetnik- Miron i bacac diskauser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 805
27.11.2010 9:42:45   
Anoniman

Djesi unisex dadada nisam te prepoznala user posted image user posted image
pa fakat su mi dobrauser posted image user posted image user posted image ...evo recimo Vanja...nikad ne znas sta te cekauser posted image ...ili Olja...ili Noa (to sam ovdje na forumu skontala da moze i zensko...nisam prije znala)user posted image

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 806
27.11.2010 9:44:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

ma nisu ni meni mrska ali zbog papirologije i zbunjujucih situacija izbjegavam ih, kao i imena sa Y, duplim slovima itd....user posted image

a to s y...to ne volim...jer ga u nasem pismu nema...to mi je isto ko da amerikanac da svom djetetu ime džordž

Neposredna veza do poruke: 807
27.11.2010 9:45:54   
aida.

Da, bas...

ja znam jedno erola godinama, moje je godisteuser posted image a kad sam bila u osnovnoj svidjao mi se jedan Miron, bas mi je to ime lijepo i neobicnouser posted image kao umjetnik- Miron i bacac diskauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image predobro...

a ja imena sa y i ostalim slovima koja nemaju u nasem rjecniku ne volim..glupo mi ustvari..

Neposredna veza do poruke: 808
27.11.2010 9:46:50   
aida.

a to s y...to ne volim...jer ga u nasem pismu nema...to mi je isto ko da amerikanac da svom djetetu ime džordž

džordž iz džungleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 809
27.11.2010 9:52:32   
Anoniman

i meni je Ajla divno ime a svidja mi se od turskih zenskih imena i Ajlin (i ono znaci nesto vezano za mjesec), Sibel i Ajsel (kod nas obicno dodaju "a" na ta dva imena pa dobijemo Sibela i Ajsela sto se meni licno ne svidja- ljepse mi je ovako izvorno bez "a", mada u nasim krajevim dolazi do nesporazuma, odmah misle da je musko imeuser posted image

mene je nedavno djevojka jedna pitala jel Erol musko ili je zensko , ne moze da ocijeni po imenu user posted image user posted image e pa stvarnooo.... Sibel mi je lijepo... Ja ne volim cesta imena, ni jedno mi se ne svidja...

Meni je takodje slatko ime Erol, mada licno ne poznajem ni jednog sa tim imenom ali postoji poznati glumac Erol Flin cini mi se da je iz Tasmanije...

Ali ja sam uvijek mislilada je Noa musko ime user posted image user posted image tj skracenica od Noah

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 810
27.11.2010 9:55:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

i meni je Ajla divno ime a svidja mi se od turskih zenskih imena i Ajlin (i ono znaci nesto vezano za mjesec), Sibel i Ajsel (kod nas obicno dodaju "a" na ta dva imena pa dobijemo Sibela i Ajsela sto se meni licno ne svidja- ljepse mi je ovako izvorno bez "a", mada u nasim krajevim dolazi do nesporazuma, odmah misle da je musko imeuser posted image

mene je nedavno djevojka jedna pitala jel Erol musko ili je zensko , ne moze da ocijeni po imenu user posted image user posted image e pa stvarnooo.... Sibel mi je lijepo... Ja ne volim cesta imena, ni jedno mi se ne svidja...

Meni je takodje slatko ime Erol, mada licno ne poznajem ni jednog sa tim imenom ali postoji poznati glumac Erol Flin cini mi se da je iz Tasmanije...

Ali ja sam uvijek mislilada je Noa musko ime user posted image user posted image tj skracenica od Noah
i ja sam mislilauser posted image ...Noina arka...fazoni...ali se uvjerila da mere i zensko...eto ti nase Noeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 811
27.11.2010 9:58:37   
teacher75
u biti najvise volim imena sa 4-5 slova, 3 su mi nekako premalo-kao nadimak, a vise od 5 su mi dugackauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 812
27.11.2010 10:01:38   
aida.
izvinjavam e sto idem ot dadada gdje je ovaj pit http://sos.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=594:pit-happy&catid=4:udomljavanje-ljubimaca&Itemid=6 user posted image user posted image user posted image user posted image da ovaj nas nije ljubomoran (pit bull) sad bih ga uzela... kako je prelijepa user posted image user posted image user posted image i mene i mm zelja za crnom zenkom... jel cistokrvna?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 813
27.11.2010 10:02:23   
aida.

u biti najvise volim imena sa 4-5 slova, 3 su mi nekako premalo-kao nadimak, a vise od 5 su mi dugackauser posted image

meni vise bed da te potpisujem user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 814
27.11.2010 10:06:58   
Anoniman

izvinjavam e sto idem ot dadada gdje je ovaj pit http://sos.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=594:pit-happy&catid=4:udomljavanje-ljubimaca&Itemid=6 user posted image user posted image user posted image user posted image da ovaj nas nije ljubomoran (pit bull) sad bih ga uzela... kako je prelijepa user posted image user posted image user posted image i mene i mm zelja za crnom zenkom... jel cistokrvna?
Kod nas u kancelariji sos-a...cistokrvna je...prelijepa je...umiljata...obozava mog Andreja...ali joj je noga zadnja...mozes vidjeti na slici...amputirana...jer je kreten ostavio na pruzi/prugi pa joj je voz odsjekao nogu...mogu je udomiti samo neko ko se jako razumije u pit bullove i ko ce je obozavati...pokusali su mnogi ali Velja ne da...jer su se uglavnom budale raspitivale za nju

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 815
27.11.2010 10:07:24   
teacher75

meni vise bed da te potpisujem user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image moramo popiti kaficu zajedno user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 816
27.11.2010 10:08:29   
aida.

Kod nas u kancelariji sos-a...cistokrvna je...prelijepa je...umiljata...obozava mog Andreja...ali joj je noga zadnja...mozes vidjeti na slici...amputirana...jer je kreten ostavio na pruzi/prugi pa joj je voz odsjekao nogu...mogu je udomiti samo neko ko se jako razumije u pit bullove i ko ce je obozavati...pokusali su mnogi ali Velja ne da...jer su se uglavnom budale raspitivale za nju

user posted image tako sam ljuta kad bulove koriste za borbe, idioti, a tako su umiljati kad su pravilo izdresirani user posted image kako mi je zao zbog noge... prelijepa je... da ne idemo vise ot saljem ti pp

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 817
27.11.2010 10:08:52   
teacher75
ja, nazalost ne volim pit bullove nikako, ostale pse volim...

Neposredna veza do poruke: 818
27.11.2010 10:09:06   
aida.

user posted image user posted image user posted image user posted image moramo popiti kaficu zajedno user posted image

user posted image user posted image user posted image al ja daleko od vas.. Gracanica

Neposredna veza do poruke: 819
27.11.2010 10:09:41   
teacher75

user posted image user posted image user posted image al ja daleko od vas.. Gracanica

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 820
27.11.2010 10:12:34   
aida.

user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna veza do poruke: 821
27.11.2010 11:10:36   
adissa_

Da, bas...

Meni je Erol poznato ime i od vremena prije seherzadeuser posted image ima jedan nas novinar na tv-u erol heheh

ne znam,meni je bitno da je ime lijepo i muslimansko,a svako ima svoje

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 822
27.11.2010 17:13:42   
Leena
Ja volim imena sa lijepim znacenjem, a mislim da nema tih muslimanskih i nemuslimanskih imena... tj. zivjela sam džamahiriji, ni oni to ne gledaju(ima imena bitnih za historiju Islama, ali "muslimanska" imena su samo Muhamed, Ahmed i Mustafa), samo kod nas to ima... Amerika puna Džemala (Jamal) krišćana itd., samo smo mi podijelili imena, ali hajd', da ne idem od teme... Ugl. moja mama se npr. zove Azra i kod nas ce svi reci da je muslimansko, a nije, nego hebrejsko, muslimansko je aDra (ovo d je malo drugacije od naseg d, ali nije Z), a oboje je iz svetih knjiga, sinonim za Merjem ili Mariju, znaci "djevica", pa je stvarno nebitno odakle potice... Ja imam grcko ime, muz njemacko (za oba ce ovdje ljudi reci da su muslimanska, a ni blizu!), Esma ima arapsko, i dali smo ime koje nam se sviđa, da nam se sviđalo neko iz Zimbabvea dali bi.. I ja mislim da je glupo davati imena sa slovima koja ne postoje u nasem jeziku, ali znam i pricu koja govori suprotno, danas je svijet premali i ne znas gdje ce dijete zivjeti kada odraste... Moja rodica je nedavno, sa 35 godina, promijenila ime iz AldiJana u Aldiana, jer joj je dodijalo da je svi zovu "Aldidžana", živi u Americi... Nekako su mi super imena koja svi svugdje isto citaju, kao npr. mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image .. Udavi ja pametovanjem, necu viseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu adissa_)
Neposredna veza do poruke: 823
27.11.2010 17:17:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Leena

Ja volim imena sa lijepim znacenjem, a mislim da nema tih muslimanskih i nemuslimanskih imena... tj. zivjela sam džamahiriji, ni oni to ne gledaju(ima imena bitnih za historiju Islama, ali "muslimanska" imena su samo Muhamed, Ahmed i Mustafa), samo kod nas to ima... Amerika puna Džemala (Jamal) krišćana itd., samo smo mi podijelili imena, ali hajd', da ne idem od teme... Ugl. moja mama se npr. zove Azra i kod nas ce svi reci da je muslimansko, a nije, nego hebrejsko, muslimansko je aDra (ovo d je malo drugacije od naseg d, ali nije Z), a oboje je iz svetih knjiga, sinonim za Merjem ili Mariju, znaci "djevica", pa je stvarno nebitno odakle potice... Ja imam grcko ime, muz njemacko (za oba ce ovdje ljudi reci da su muslimanska, a ni blizu!), Esma ima arapsko, i dali smo ime koje nam se sviđa, da nam se sviđalo neko iz Zimbabvea dali bi.. I ja mislim da je glupo davati imena sa slovima koja ne postoje u nasem jeziku, ali znam i pricu koja govori suprotno, danas je svijet premali i ne znas gdje ce dijete zivjeti kada odraste... Moja rodica je nedavno, sa 35 godina, promijenila ime iz AldiJana u Aldiana, jer joj je dodijalo da je svi zovu "Aldidžana", živi u Americi... Nekako su mi super imena koja svi svugdje isto citaju, kao npr. mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image .. Udavi ja pametovanjem, necu viseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja volim citati pametne postoveuser posted image user posted image user posted image user posted image ...samo naprijed

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 824
27.11.2010 17:30:10   
Visnja RR
teta Višnja potpisuje curicu s kauča user posted image user posted image
Leena odličan post user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *