teacher75
|
IZVORNA PORUKA: idacha joj, da mi je neko lijepo musko ime... ovdje zaista ima toooliko lijepih, ali znate kada naidjete na ime koje je sudjeno samo kazete to je to, a meni se to nije desilo jos uvijek :) meni je jos mala trudnoca, ali uveliko razmisljam o imenima.. ako bude curica zvace se Amina, a za djecaka pojma nemam.. meni je najljepse ime Tarik (poslije mog Imrana :)), a mm se svidja Hamza, Kerim - meni se ne svidja.. lijepo, ali nije to-to :) milsim, meni je Tarik - to, ali mm ni da cuje Razmisljali smo o imenima poput Ajdin, Arslan, Harun, Amar, Omar, ali, ili je ime vec ''''zauzeto'''' ili se ne svidja mm ili meni... nikako da skontamo... znam da je jos prerano, ali bih bas volila da skontam neko lijepo musko ime... kiss svimaaaaaaaa evo jedan dobar savjet: daj muzu listu imena, moze i stranica sa interneta i neka na ceduljicu napise 10 imena koja mu se najvise svidjaju. a zatim ti uradi isto, ali nemojte govoriti jedno drugom dok sve ne bude gotovo. onda uporedite spiskove i valjda ce se podudarati bar jedno ime meni je mm srecom pustio da ja biram al naravno pitala sam ga na kraju jel se i njemu svidja
< Poruku je uredio teacher75 -- 25.11.2010 0:10:13 >