|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: šminka na porodu:)
24.11.2010 12:16:14   
Dinkica
Ja podržavam i našminkane i nenašminkane porodilje.  Ja sam bila skroz blago našminkana ali u suštini mi ništa nije ljepše od nenašminkane mame uz osmijeh i lijepe zube (zubi su pola ljepote, zar ne user posted image ). Znači kad je neko lijep, lijep je i poslije poroda sa šminkom ili bez. Ja sam se ipak malo našminkala user posted image . E sada vezano za odjeću pravo je neumjesno komentarisati kako je ko izašao, u ogrtaču ili ne, neka oblači šta ko hoće, kako se ko osjeća u tom momentu, u ostalom šta ima da obuče i sl. Ja mogu komentarisati svoj izgled, ali izgled drugih, pogotovo porođene žene u negativnom kontekstu, neka hvala. 

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 201
24.11.2010 12:18:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dinkica

Ja podržavam i našminkane i nenašminkane porodilje.  Ja sam bila skroz blago našminkana ali u suštini mi ništa nije ljepše od nenašminkane mame uz osmijeh i lijepe zube (zubi su pola ljepote, zar ne user posted image ). Znači kad je neko lijep, lijep je i poslije poroda sa šminkom ili bez. Ja sam se ipak malo našminkala user posted image . E sada vezano za odjeću pravo je neumjesno komentarisati kako je ko izašao, u ogrtaču ili ne, neka oblači šta ko hoće, kako se ko osjeća u tom momentu, u ostalom šta ima da obuče i sl. Ja mogu komentarisati svoj izgled, ali izgled drugih, pogotovo porođene žene u negativnom kontekstu, neka hvala. 
user posted image

(odgovor članu Dinkica)
  Neposredna veza do poruke: 202
24.11.2010 12:19:42   
Anoniman
Hanady...prelijepa fotografijauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 203
24.11.2010 12:20:05   
Hanady RR
evo slika i nakon prirodnog poroda...znači sutradan...
26.6.2006. godine, dan koji je porglašen najtoplijim danom u posljednjih 50 godina u BiH...
dan akada je mom pokojnom ocu rođendan bio...
ali ja sam svoju bebu iznijela i trudila se u svojoj boli s akoncima i svim da izgledam najbolje što mogu...
imam i kilograme viška, i blijeda sam ali nasmijana sam i s aponosom svojim bebama sada ove slike pokazujem....

prvo sam babici pomagala bebu da mi obuče jer sam željela da ona bude najljepša kada svojoj nani kući dođeuser posted image
user posted image
i evo me sa bolnim osmijehom ali smijem se i našminkala sam se...to što se sve na meni topilo nije mi smetalo da sa ponosom fotografišu me sa mojom malom porodicom tada
user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 204
24.11.2010 12:21:16   
veeseelaa

(zubi su pola ljepote, zar ne user posted image ). Znači kad je neko lijep, lijep je i poslije poroda sa šminkom ili bez.

user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 205
24.11.2010 17:35:35   
aida.

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

(zubi su pola ljepote, zar ne user posted image ). Znači kad je neko lijep, lijep je i poslije poroda sa šminkom ili bez.

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 206
24.11.2010 17:50:21   
Apotekarka
Evo i nas 24 h nakon poroda bez sminke mama,nikakva podbula imam i svjezu iz porodilista ali jev nemam tu na poslu
user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 207
24.11.2010 17:51:09   
Apotekarka
Hanady ti si mi predivna ko da nisi tu ni rodila vidi meneuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 208
24.11.2010 17:56:50   
vila.vilica
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: vila.vilica

a koja je poenta da se nasminkas za slikanja, a dole budes u ogrtacu jer ne mozes ni pomisliti da navuces nesto drugo na sebe user posted image

a zašto u ogrtačuuser posted image
ja sam i nakon prirodnog i nakon craskog reza izašča obučena u garadrobu koju sam pripremila da mi se donese nakon poroda....
Znam nije se nekome lako obući...ali u februaru u ogrtaču iz bolnice mi bilo besmisleno izlaziti...
istini na volju nikada nisma vidjela porodilju koja je u orgtaču napustila bolnicu.user posted image

pa recimo mojoj rodici je bila misaona imenica da obuce bilo sta na sebe osim ogrtacauser posted image
ne kazem da ja necu moc u farmerke odmah..ali bilo bi mi smijesno da sam je vidjela tip top nasminkanu a dole cirkususer posted image

< Poruku je uredio vila.vilica -- 24.11.2010 18:04:00 >

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 209
24.11.2010 17:59:00   
vila.vilica
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Evo i nas 24 h nakon poroda bez sminke mama,nikakva podbula imam i svjezu iz porodilista ali jev nemam tu na poslu
user posted image

user posted image sta ce ti sminka bona ne bila, vidi kako si lijepa!!!user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 210
24.11.2010 19:28:23   
juni
Sreca pa je dadada sve napisala kao sto i ja mislim pa ne moram pisati user posted image Nisam se sminkala, lijepa sam i bez sminke user posted image  

EMIL,7.9.2008.

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 211
24.11.2010 19:47:43   
samedi
Ja se nisam sminkala niti sam ponijela sminku u porodiliste,jednostavno nije mi bilo do toga,jos kad sam vidjela sta su mi donijeli da obucem,kad se nisam rasplakala. JA fino spremila sve sta ce mi ponijeti a moj muzic da me obraduje poslao sestru da mi kupi sve novo,nista mi nije moglo,usko,katastrofa. Nisam se ni slikala user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 212
24.11.2010 20:15:50   
acudesa
Sminkala sam se kad sam krenula doma...ta slika mi je jedna od najdrazih, pored svih onih u bljedilu poslije porodjaja
Ja sam u izasla kosuljici, hlacicama, a na nogama-bljestavo roze kucne papuce..

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 213
24.11.2010 20:23:34   
Visnja RR

user posted image

sreća na licu lijepe žene ...i uspavani slatki mrvuljak user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 214
24.11.2010 22:36:20   
new mama
IZVORNA PORUKA: juni

Sreca pa je dadada sve napisala kao sto i ja mislim pa ne moram pisati user posted image Nisam se sminkala, lijepa sam i bez sminke user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e bas takouser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 215
24.11.2010 23:12:42   
bebbe RR
E, ja nisam prirodno dovoljno lijepa, pa sam išla i na manikuru i na pedikuru i frizeru i kozmetičaru i na masažu dan pred porod (dogovoreni carski), i našminkala sam se ujutro kad sam krenula u bolnicu, kao i svako naredno jutro... A sutra su tačno dvije godine od tog divnog poroda.

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 216
24.11.2010 23:15:08   
Anoniman

user posted image

Predivna slika....Toliko srece i topline.

Neposredna veza do poruke: 217
24.11.2010 23:16:25   
teacher75
mene je porod iznenadio jer sam rodila ranije ,a da nisam bar bih oprala kosu noc prijeuser posted image i pripremila odgovarajucu sminku uz odgovarajucu haljinu...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 218
24.11.2010 23:21:58   
Anoniman
Ticer, ne kontam to sminku uz odgovarajucu haljinu.
Mogla si bez sjene ako je to u pitanju. Ja ionako rijetko stavljam neke upecatljive sjene. A ostalo je valjda univerzalno..user posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 219
24.11.2010 23:26:56   
bebbe RR
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Mogla si bez sjene ako je to u pitanju. Ja ionako rijetko stavljam neke upecatljive sjene. A ostalo je valjda univerzalno..user posted image

I ja sam pomislila isto:)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 220
24.11.2010 23:28:36   
teacher75

haljina je bila u smedjim nijansama a olovka za oci koju inace stavljam umjesto sjene plavo-sivauser posted image user posted image user posted image a ja inace ne koristim nista osim te olovke i maskare, tako da je to bilo to

< Poruku je uredio teacher75 -- 24.11.2010 23:29:17 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 221
24.11.2010 23:30:13   
bebbe RR
IZVORNA PORUKA: teacher75

haljina je bila u smedjim nijansama a olovka za oci koju inace stavljam umjesto sjene plavo-sivauser posted image user posted image user posted image a ja inace ne koristim nista osim te olovke i maskare, tako da je to bilo to

Onda je sve bilo super!

Neposredna veza do poruke: 222
24.11.2010 23:33:05   
teacher75
IZVORNA PORUKA: bebbe RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

Onda je sve bilo super!

ma kako super kad inace uz tu haljinu koristim zlatno smedje sjene?user posted image

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 223
24.11.2010 23:35:59   
myb@by
Meni kada je pukao vodenjak, otisla sam u kupatilo istusirala se, malo popravila depilaciju i decentno se nasminkala.
Sminka mi se na porodu nnije razmazala.
Sminkala sam se zbog sebe, jer jednostavno uzivam u tim stvarima. Dan prije sam bila kod frizera na feniranju a par dana prije poroda sam otisla na geliranje noktiju.
U bolnici sam ostala dva dana i oba sam se sminkala i tusirala.
Ja razumijem i zene koje se ne sminkaju, to je stvar izbora. Šminkanje i držanje do sebe je jednostavno dio mene i u tako divnom trenutku nisam se htjela toga odreci user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 224
24.11.2010 23:36:08   
bebbe RR
Ticerko, dobila si Lanu. A sve mi znamo da se u tom čarobnom trenutku sve boje slažu, ili ne slažu, a svejedno je:) Dobila si najdragocijeniji "ukras" pred kojimm se sve ljepote koje je do tada svijet poznavao mogu samo poklopit ušima:) Eto tako sve super!

Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *