|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lijecenje kod dr.Godinjaka na ginekološko...
3.10.2010 12:35:37   
Sarah82
Velika hvala user posted image

(odgovor članu san4)
Neposredna veza do poruke: 676
3.10.2010 18:43:41   
mazaLy
Cao cao drage moje ja sam nova a isto sam na ovu temu bas yainteresirana samo ja imam veci problemuser posted image user posted image  razlog tome je sto sam ja u Libiji i nemam sada ni u cemu uvid s mojim stanjem!!Ove godine sam bila u Sarajevu kod kuce i isla sam na pregled ko dr.lejla Imsirija u KC.medjutim radila sam papa test i radila sam ultrazvuk na papa testu je napisano da je sve ok i ponoviti za 6 mjeseci ali nalaz i misljenje kolposkopije je sve urednouser posted image prije pola godine sam radila nalaz progesterona 0.72 tsh1.17 i prolactina 13.27 drage moje da li se iko o tome bas nesto razumije ustvari sta je ovdje sad najbolje u svemu ovom da uradim jer vec pola godine smo odlucili imatiuser posted image please da li je neko imao iskustva s ovim rezultatima da mi ih pojasni ili sta je vas savjet???vec sam pomisljala jer ovdje nemamizbora i dobrog doktora pogotovu ginekologa kom da se obratim a citala sam forum o klomifenu i pomisljala da ga i ja uzmem piti na svoju idgovornost????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Molim vas pisite ko sta misli sta je najbolje ili ko ima iskustav o nekim medikamentima koje mogu poceti koristiti ili bilo sta____

Sreca si moja tiiiii..............<3<3

(odgovor članu san4)
Neposredna veza do poruke: 677
3.10.2010 20:46:26   
malena27 RR
dobro dosla na forum, nadam se da ces nam biti stalni clan user posted image

ako zelis da ti neko protumaci nalaze hormona, najbolje da postavis i referentne vrijednosti...
prekontrolisi i prolaktin i hormone stitne zlijezde, a tm spermogram ako ste u mogucnosti user posted image
trudite se 6 mjeseci? nista strasno, ako nakon godine dana redovnih spolnih odnosa ne ostanes u drugom stanju, tad trebate poceti sa detaljnijim pretragama...
imas li ginekologa u libiji?

s klomifenom se nemoj igrati.... mozes dobiti ciste....kad se koristi klomifen, treba biti pod nadzorom ginekologa...

< Poruku je uredio malena27 RR -- 3.10.2010 20:47:09 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu mazaLy)
Neposredna veza do poruke: 678
3.10.2010 22:42:09   
mazaLy
Hvala malena27RR
hvala ti puno na odgovoru pa iskreno imam nekog ginekologa kojeg licno ja moram navidti sta i kako bi uradila testove!!user posted image user posted image znas cesto mi naumpadne kako sam nesretnica zapale me ova zemlja da zivim ovdje ali tek smo 6 mjeseci na user posted image  probi prije smo imali odnos ali smo se cuvali i sad je to tako meni malo sumnjivo pa zato ja sad sam u nedoumici kako i sta je najbolje koje nalaze da uradim jer sama moram da kazem sta hocu da radim ovaj doktor je arapin ali je NISTA 0 !!user posted image uzas cesto sam tako tuzna i bjesna pa kazem lijepi nasi dr,dekatra i ako nemaju pojma bar te izvozaju pa izvadis milion nalaza a ovdje niko nece da te uputi sta da uradis!!

hvala ti ali bas sam u nekoj nedoumici i nekoj depresiji jer bas sam daleko od naseg drustva!!
hvalla punooo

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 679
5.10.2010 13:48:02   
belmica
zdravo cure,
ja sam prije dvije godine uz pomoc dragog boga, dr.godinjaka i naravno mm, rodila moju princezu.
sada bih u novu borbu i pokusala bih roditi jos jednu bebu akobogda
zna li neko kakva je sansa da opet uđem u cijelu proceduru  kod njega, hormoni, nalazi...folikolumetrije,...

(odgovor članu mazaLy)
Neposredna veza do poruke: 680
5.10.2010 17:33:13   
mala87
sve najljepse cestitke za princezu..... nisam sigurna za dugi put jer vec imas karton.Ja sam morala uzeti uputnicu od svog dr. uradim sledece nalaze:   hormone  8 d.c. (fsh, lh, progesteron, prolaktin, testosteron, kortizol) i 21 d.c ( progesteron i prolaktin) , kolposkopiju ,VCE obrisak (vagina-cervix-endometrij). B C i V cerviksa i vrata materice, calmidia i naravno suprug spermiogram..Nadam se da nisam nista zaboravila ali ipak mislim da je najbolje da uzmes uputnicu od svog ljekara i da odes da ti dr.Godinaka kaze sta treba da uradis od nalza..

(odgovor članu belmica)
Neposredna veza do poruke: 681
5.10.2010 21:33:58   
ena0002
Belmica posto imas karton samo nazovi gore da te naruce...pa fino njemu sve objasni i on ce ti reci sta dalje....sretno da mala princeza aBd sto prije dobije seku ili bracu user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu mala87)
Neposredna veza do poruke: 682
6.10.2010 11:33:49   
belmica
hvala vam
isla sam mu privatno prije par mjeseci... kontrolni pregled, nije mi nista pominjao da bih mogla opet gore u GAK doći.  morat cu nazvati sestre i raspitati se

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 683
6.10.2010 18:59:26   
ledy blue
belmice mozes sigurno...samo reci da si njegov pacijent i nece biti problema...mnoge zene nakon jedne bebe ..poslije par godina ponovo dođu kod njega...tako da to nije problem...sretno !!!

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu belmica)
Neposredna veza do poruke: 684
7.10.2010 11:02:21   
mazaLy
cao cao i ja se nadam da ce sve biti ok i da cu ostati s vama u kontaktu..user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 685
10.10.2010 12:36:04   
Amelaa RR
Mi ako Bog da kontamo tamo u februaru ponovo sve nalaze i vidjet sta i kako..a do tada bi ginekoloska klinika trebala preci na Jezero, pouzdana info. od sestre koja radi gore. Kaze da su gore uslovi boli glava, instrumenti, sve.. Pa vala bilo je i vakat..

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu mazaLy)
Neposredna veza do poruke: 686
14.10.2010 12:25:43   
ivannna
Cao cure, da se i ja prikljucim, nekako je lakse kad nas je vise, i ja sam zapocela nakon skoro dvije godine pokusaja raznih ( i jednog missed abortion), lijecenje kod dr. Godinjaka, za sad uglavnom idem privatno i jednom na kliniku, inace imam endometriom, a ostali nalazi ok, pa vjerovatno je to onda uzrok, ovaj mjesec sam bila na stimulaciji klomifenom, dva folikula fino narasla, primila pregnil i eto sad slijedi cekanje. A prosli mjesec mi kasnila menstruacija i ja uradim test kad on blago pozitivan, ja sva sretna, no za tri dana dobijem, i eto ocito tzv. biohemijska trudnoća user posted image

Belmice, mozes li nam malo napisati kako je teklo tvoje lijecenje kod dr. Godinjaka, kada si dobila svoju princezicu.

Puno pozdrava svima i da sto prije ugledate user posted image

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 687
18.10.2010 21:04:01   
san4
Evo opet mene!Dobila sam termin za laparoskopiju,ali mi je sto nikad,kasnila menstruacija,pa sam danas otkazala operaciju.user posted image Na moju veliku zalost!Toliko trke oko nalaza i profesora...na kraju nista!Ali,idemo ponovo!
Da li se to vama desilo,da ste morale pomjeriti operaciju i kako je poslije islo sto se tice termina!?user posted image

(odgovor članu ivannna)
Neposredna veza do poruke: 688
18.10.2010 21:09:11   
ena0002
Ja ne skontah sto si otkazivala op user posted image ...je li ti u tom terminu bila user posted image ...pa nista otidji gore, mislim da se ne moras narucivati i reci mu da si zbog toga otkazala op i dace ti drugi termin user posted image

(odgovor članu san4)
Neposredna veza do poruke: 689
19.10.2010 14:36:02   
san4
Draga Ena 0002!Ja jednostavno nisam dobila menstruaciju kad sam trebala,to jeste kasni mi deset dana,a nisam trudna.Nikada nije kasnila i pored ciste koju imam,ali eto...sad jeste!Hvala na razumijevanju...

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 690
19.10.2010 21:45:21   
BENU
Čao svima,nova sam ovdje,sviđa mi se tema.pa bi voljela da i ja podjelim svoju priču sa vama.user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 19.10.2010 21:46:34 >

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 691
19.10.2010 21:48:12   
malena27 RR
Benu, dobro dosla na forum...
Pridruzi nam se u cekaonici i malo nam se predstavi na ovom linku: http://www.ringeraja.ba/forum/m_726485/mpage_90/key_/tm.htm#743812

< Poruku je uredio malena27 RR -- 19.10.2010 21:49:34 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu BENU)
Neposredna veza do poruke: 692
7.11.2010 23:24:05   
hmela
godinjak
Skoro dvoije godine sam u braku i od samog početka pokušavamo da dobijemo bebicu,ali ne ide.Pijem rane čajeve i vitamine E i ništa.Muž je radio nalaze kod Mehmedbašića i svi su super.Ja sam do sada išla privatno kod jende dr.mislim nije žena uopšte loša samo mi je nejasna ne znam šta hoće od mene samo sam pod nekim tabletama,a nikakvog pomaka.Interesuje me kakav je dr.Godinjak i da li je nekada nmeko išao kod njega i kakav je taj proces liječenja kod njega.Unaprijed velika hvala nadam se da će sad početi ozbiljno kod jjega liječenje i da ću ubrzo ugledati dvije II abd.Ljubim vas sve i sretnouser posted image

Tko čekati ne zna, taj neće shvatit, niti će znati drugi
da si me spasila ti jedina čekanjem svojim dugim.
Nas dvoje samo znat ćemo kako preživjeh vatru kletu -
naprosto, ti si čekati znalakao nitko na svijetu.

Neposredna veza do poruke: 693
   RE: Liječenje kod dr. Godinjaka na ginekološk...
8.11.2010 19:05:18   
sabas
hmela dobro dosla

dr Godinjak je jedini strucnjak za sterilitet na KC , na prvi termin kd dr se dugo ceka, kada udjete u ''program'' ide sve brze. Uradi se kompletna obrada za sterilitet za osiguranike kantona Sarajevo placa se oko KM 120 (nalazi hormona, papa test test klamidija... spermiogram) to traje jedno mjesec dana Zatim kada dr pregleda nalaze odredi sta dalje. 
Kod mene je nakon toga slijedila Laparaskopija iza toga par ciljanih odnosa sa blagom stimulacijom zatim 4 inseminacije
Takodje mozes se naruciti kod njega privatno na Termama (772 - 002) pa razgovarati (ponesi dokumentaciju koju imas) , a na klinici tel je 250 -276
Ja sam zadovoljna dr , ali se zna nekada cekati i kada si narucena po 3- 4 sata

< Poruku je uredio malena27 RR -- 9.11.2010 9:56:54 >

ja 73 mm OK MM 67 OAT 7g u braku,dijagnoza: primarni sterilitet
4 ins -0 , 1 ICSI-beta o; 2 ICSI beta 19 biohem

(odgovor članu hmela)
Neposredna veza do poruke: 694
14.11.2010 21:51:34   
hmela
Hvala vam velika puno hvala.Nadam se da će to uskoro upaliti i nadam se da kod njega ovaj mjesec i neću trebat abd ićiuser posted image .Samo ako vam nije teško da mi malo pojasnite te termine jer sam zaista laik za to.Hvala još jednom od srca

Tko čekati ne zna, taj neće shvatit, niti će znati drugi
da si me spasila ti jedina čekanjem svojim dugim.
Nas dvoje samo znat ćemo kako preživjeh vatru kletu -
naprosto, ti si čekati znalakao nitko na svijetu.

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 695
17.11.2010 18:05:55   
san4
I moja laparoskopija je uradena i oporavak je stvarno brz.Ovom prilikom sam htjela da pohvalim dr Godinjaka,stvarno je divan covjek,a i strucnjak,te mogu samo reci:Svaka cast, doktore!user posted image

(odgovor članu hmela)
Neposredna veza do poruke: 696
17.11.2010 18:24:10   
Almaa
san4, drago mi je da se opravljasuser posted image user posted image user posted image , zelim ti sve najbolje

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu san4)
Neposredna veza do poruke: 697
17.11.2010 18:32:37   
san4
Hvala Almaa!user posted image user posted image

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 698
20.11.2010 19:02:15   
san4
user posted image evo mene,opet sa pitanjima!Dr.Godinjak mi je rekao,poslije laparoskopije,kad sam izlazila iz bolnice,da dodem na kontrolu sa patohistoloskim nalazom za petnaest dana.Mene interesuje,gdje se uzima taj patohistoloski nalaz?Da li uz njega ide i otpusno pismo? I da li se trebam naruciti kod dr,sa tim nalazom?Ili mogu uzeti taj nalaz i potraziti ljekara?
Ps.Cini mi se da ja imam konce na ove tri rupice!Da li da idem dr ranije radi ovih koncica ili da sacekam kontrolu?user posted image

(odgovor članu san4)
Neposredna veza do poruke: 699
20.11.2010 21:10:33   
ena0002
Konci ce ti sami izaci, a nalaz se do sada dizao u istoj zgradi gdje je Godinjak ali na spratu, a otpusno pismo tamo gdje je blagajna. Otpusno pismo bude gotovo prije. Koliko sam shvatila oni slj sedmice sele na Jezero pa ne znam gdje ces sve to dizati.
Uglavnom na kontrolu ides sa otpusnim pismom, tim nalazom i obavezno ponesi i onaj papir koji ti je dr. dao u bolnici na kojem pise sta je radio i koju ti je terapiju prpisao.
Obzirom da nalaz bude gotov tek za 15-20 dana vec mozes nazvati Izetu da se narucis.

(odgovor članu san4)
Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *