maja78 RR
|
Prenos postova sa srodne teme IZVORNA PORUKA: juni Drage moje, slucajno mi se javila ideja da bi mogle jedna drugoj pomoci kad se radi o cuvanju djece na par sati. Dosta puta MM i ja bi zeljeli otici na predstavu, koncert, pogledati film (pogotovo sad kad je poceo festival) ili jednostavno izaci bez bebe ali nismo u mogucnosti ostaviti nekome Emila jer nasi roditelji ne zive u Sarajevu. Sta vi mislite o ovom prijedlogu? IZVORNA PORUKA: Hanady RR Ideja je super... samo zavisi kako je izvodiva...recimo ja koja imam 2 male djece neznam kako bih kome mogla pomoći kad jedva i sebi mogu ali zato uvijek postoji opcija...da moju djecu čuva moja mama...a ja tvoju....COOL. IZVORNA PORUKA: Suzana Juni, evo SFF-a, MM i ja bi rado izašli, da ti dam na par sati ova moja dva mala jalijaša? IZVORNA PORUKA: juni Ma ja bih rado zaista, nije mi problem. Stan je prilagodjen maloj djeci tako da nema opasnosti da se dijete udari. Ako nekom treba tu sam, doduse do nedjelje jer tada idemo na more. Moze i poslije, naravno! IZVORNA PORUKA: Suzana Ma zezam se draga Juni, jedva ih nas dvoje pohvatamo i 2 tete kada mi radimo, još ti samo oni fale pored tvog djeteta. Hvala ti u svakom slučaju! IZVORNA PORUKA: Ivona Auuuu,ja imam VELIKI problem sa povjerenjem.Nikome ne dajem dijete na cuvanje...Samo muz i ja. Kada budem morala,ne znam kako cu Evo sada sam bila 5 dana u bolnici i muz je uzeo slobodne dane da bi je cuvao. U vrtic je ne zelim dati, jer je jos mala,a ne znam kako izabrati "pravu" osobu za cuvanje. Na par sati bih je moooozda (u slucaju velike nuzde) mogla ostaviti kod kolegice koju ona svakako vidja svaki dan (djeca su nam vrsnjaci i stalno se druzimo) i mogla bih cuvati njeno dijete par sati,jer ga jako dobro poznajem...,a drugacije no way IZVORNA PORUKA: emma.L Ja se prvi put ne bih mogla opustiti, ali nisam se opustila ni kad je prvi put ostala s nanom . Ali sam to prevazišla (joj, rekao bi čovjek da sam partijaner koji samo gleda kako utrapiti dijete, LOL). Inače smo se mi raspitivali za nekoga tko bi Emu čuvao jednom tjedno uvečer, ali kako je stiglo ljeto, mi je vučemo za sobom i izlazimo jednako kao i prije njenog rođenja. Jest da je u autu uvijek hrkljuš- kolica, dekica, pelene, maramice, presvlaka, aptamil, termos... strašno. Ali je oko 9 sati nahranimo i položimo kolica- i evo ga. Kad zima dođe...hmmm, naravno da neću s njom u zadimljene kafiće i restorane, pa mi treba netko da je čuva kod nas u stanu, koga bismo platili po satu. Ne želim da spava van svog krevetića. Nekako mislim da kada se smiri u svojoj sobi, sa svojim medom, zna da je dan završen i spavanjac. Eh, sad, meni to treba iza 9 uvečer IZVORNA PORUKA: mama2009 moja kolegica ima tetu za uvece......znam da ona ostane do 2-3 ujutro s muzem vani, a teta cuva princezicu