|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti?
8.11.2010 13:13:46   
Dinkica
IZVORNA PORUKA: megi

user posted image e hvala
idem u potregu za putnim kreveticem
mora cura imati i krevetac kod nane

Draga Megi jel to došlo vrijeme za krevetic kod nane user posted image , i mi imamo 2 kod obje nane, kupila nekad u martu ove godine u Škafi, bila akcija 50 KM, eto sad je Škafa blizu pa pogledaj ima li nešto slično.

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 751
8.11.2010 13:24:04   
Lejla Ka
Putnih kreveta pristojnih kvaliteta i cijene ima u FIS-u u Vitezu (ako niste ljuti zbog onog otrovnog suđa).

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 752
8.11.2010 14:08:06   
tap3ah
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Elmu i svu ostalu kompaniju vidjeh neki dan u Konzumu.

Vidim da si iz Sarajeva ..... pa u kom si ih vidjela??

U nas u K. nema.

:) ..... šprinc je stigao ........... :)

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 753
8.11.2010 14:32:41   
M kao Mama
JA vidjela u KOnzumu na Stupu 

(odgovor članu tap3ah)
Neposredna veza do poruke: 754
9.11.2010 10:54:53   
Hannah
U Baby centru se mogu naručiti samo maxi cosi autosjedalice 0-13 kg user posted image

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 755
9.11.2010 17:04:48   
megi
e pogledacu i u skafi, a za vitez moramo ja i mm usladiti neradne vikende valjda i to uspijemo

dinkice vrijeme za krevetac kod nane, sad za sad spava na kaucu, ali svi cemo biti mirniji kad bude imala svoj krevetac

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Hannah)
Neposredna veza do poruke: 756
9.11.2010 17:13:11   
R&T@
Ne moras ici u Vitez, imas Fis u Rajlovcu...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 757
9.11.2010 20:05:52   
Niina
IZVORNA PORUKA: Hannah

U Baby centru se mogu naručiti samo maxi cosi autosjedalice 0-13 kg user posted image

Kako to??? Meni su rekle da se moze naruciti bilo koja ...

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu Hannah)
Neposredna veza do poruke: 758
10.11.2010 14:50:55   
leona81
kupili smo krevetic na piku...ima bocni otvor, ima i dva nivoa, prezadovoljni...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 759
10.11.2010 14:53:49   
megi
leona gdje ste kupili

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 760
10.11.2010 15:03:03   
maja78 RR
leona hajde molim te uslikaj ako ti nije mrsko

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 761
10.11.2010 15:06:58   
R&T@
Ima li otvor sa strane?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 762
10.11.2010 21:42:16   
aazra
Uspjela sam pronaci dva Elmova dvd-auser posted image  - jedan u prodavnici bebi opreme u Importanneu, a drugi u Mr. Toys u Kosevskoj ulici. Ali oba su bila zadnje zalihe - izgleda da se to vise ne uvoziuser posted image
Eto, sad ih imamo tri to je u svakom slucaju bolje nego jedan koji mi se popeo na glavu, ali Bilalu nikako da dosadiuser posted image
Ja mu stavim neki drugi dvd, a on jadnicak uzme daljinski, donese ga meni i place, viče "ULO SE, ULO SE" - to mu je naziv za Elmov svijet - ma nisam znala da dijete moze tako nesto da voli....Bas mi je drago da sam mu nasla jos ova dva - mada bi on mogao gledati i jedan te isti da mu ne dosadi satima...

< Poruku je uredio aazra -- 10.11.2010 21:43:34 >

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 763
10.11.2010 21:44:16   
škorpija
aaaa pa jel ima još tih dvd ili ste zadnje uzeli

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 764
10.11.2010 21:46:55   
Anoniman
aazra i skorpija jeste li gledale na OMV-u ako nema u SA mogu vam ja u nedjelju ponijetiuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 765
10.11.2010 21:55:49   
aazra
Mi otpuhali zadnjeuser posted image  - iz te radnje, a mozda ima i u drugima nekih zaliha...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 766
10.11.2010 22:17:10   
aazra
Noa, hvala ti ali kao sto rekoh kod mene presnimljeni cd-ovi traju manje od mjesec dana redovno mi se izbrisu podaci bilo da dobijem od nekog ili sama presnimimuser posted image

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 767
10.11.2010 23:27:58   
škorpija
azra mislim da su ovi na omv pumpama što predlaže noa ORIGINALI

noa hvala na ponudiuser posted image , sutra idemo poslij posla na prvu omv pumpu ako ne nađemo svakako ću te morati zamoliti da nam kupiš, ako bude neki od epizoda koje nemamo

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 768
10.11.2010 23:52:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

azra mislim da su ovi na omv pumpama što predlaže noa ORIGINALI

noa hvala na ponudiuser posted image , sutra idemo poslij posla na prvu omv pumpu ako ne nađemo svakako ću te morati zamoliti da nam kupiš, ako bude neki od epizoda koje nemamo

nema problema i meni su djelovali kao orginaliuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 769
13.11.2010 15:21:16   
škorpija
e ovako, našli samtene hlače na tregere (što smo baš na ovoj temi tražili ) u onoj radnji na čaršiji što je aazra spominje) koštale su 24 KM, našli i tregere za hlače, isto u jednoj drugoj radnji na čaršiji, što su me uputile forumašice, ali nismo kupili jer su enki bezeze, imaju samo crveni, a koštaju 21 KM, što je premašilo moj budžet.

e sad pitanje: gdje ima kupiti one plastične hepeke za vodu, što se objese na radijatore da isparava i vlaži zrak

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 770
13.11.2010 17:15:35   
teacher75
IZVORNA PORUKA: škorpija

e ovako, našli samtene hlače na tregere (što smo baš na ovoj temi tražili ) u onoj radnji na čaršiji što je aazra spominje) koštale su 24 KM, našli i tregere za hlače, isto u jednoj drugoj radnji na čaršiji, što su me uputile forumašice, ali nismo kupili jer su enki bezeze, imaju samo crveni, a koštaju 21 KM, što je premašilo moj budžet.

e sad pitanje: gdje ima kupiti one plastične hepeke za vodu, što se objese na radijatore da isparava i vlaži zrak

imaju u azelu na grbavici preslatke bermude samtane na tregere, mislim da su muske, pa pogledaj

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 771
13.11.2010 20:48:24   
škorpija
hvala ti, ali našli smo mi hlače, samo nam tregeri trebjau oni elastični što se zakače da hlače ne spadaju, al da nisu skupi, ima li toga u azeluuser posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 772
13.11.2010 21:54:17   
R&T@
Mislim da sam vec pisala, ali mogu ponoviti.
Tregeri za djecake (razlicite boje i dezeni) imaju u prodavnici metraze na bascarsiji, na telalima, krenes od slasticarne saraj prema vjecnici.
Cijena je 10 KM.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 773
13.11.2010 22:00:35   
Adana
IZVORNA PORUKA: škorpija.

Ja sam te hepeke, ali keramicke, vidjela u prodavnici svega i svacega :) u blizini pijace Markale. Kada ides od tramvajske stanice kod Katedrale prema pijaci, predjes ulicu na semaforu, prodjes pored prodavnice obuce, i dvije mesare i onda je cini mi se ta prodavnica. Gleda na ulicu kojom prolazi tramvaj. U njoj ima svega i svacega.
A moglo bi ih biti i u slicnoj prodavnici u blizini BBI. Kada se prodje BBI prema Predsjednistvu, poslije banke i neke prodavnice vesa je ta radnja. Isto prodaju sve i svasta, ima i mala trafika u skolopu iste.

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 774
13.11.2010 22:05:20   
salmy
IZVORNA PORUKA: Adana

IZVORNA PORUKA: škorpija.

Ja sam te hepeke, ali keramicke, vidjela u prodavnici svega i svacega :) u blizini pijace Markale. Kada ides od tramvajske stanice kod Katedrale prema pijaci, predjes ulicu na semaforu, prodjes pored prodavnice obuce, i dvije mesare i onda je cini mi se ta prodavnica. Gleda na ulicu kojom prolazi tramvaj. U njoj ima svega i svacega.
A moglo bi ih biti i u slicnoj prodavnici u blizini BBI. Kada se prodje BBI prema Predsjednistvu, poslije banke i neke prodavnice vesa je ta radnja. Isto prodaju sve i svasta, ima i mala trafika u skolopu iste.
Mercator Obi,tu smo mi uzimali sebi! ima ih 100%

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *