|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti
2.11.2010 0:12:51   
teacher75
evo da se i ja pohvalim sa novim gleznjacamauser posted image konacno sam nasla onakve kakve sam trazila godinamauser posted image crne, kozne, postavljene-tople, mala peta antishock-super udobne, oblik lijep, mogu se nositi i uz suknju i uz pantole- tamaris, kupljene u planici, 169km

user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 526
2.11.2010 0:22:31   
myb@by
Teacherko odlicne su ti cizmice user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 527
2.11.2010 0:33:17   
mama75
Teacherko imam iste!!! user posted image Da dodam: super su ti gleznjace! E ja razmisljam da kupim i one ravne skroz, sa crvenim dugmetom sa strane, i one su mi bas udobne, ravne... I snizene su, kao od prosle god pa su sada 109KM 

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 528
2.11.2010 0:35:00   
teacher75
IZVORNA PORUKA: mama75

Teacherko imam iste!!! user posted image Da dodam: super su ti gleznjace! E ja razmisljam da kupim i one ravne skroz, sa crvenim dugmetom sa strane, i one su mi bas udobne, ravne... I snizene su, kao od prosle god pa su sada 109KM 

nisam te primijetila! u kojoj planici? ja sam ove kupila u titovo. mada sve sto je snizeno nikada nema broja za meneuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 529
2.11.2010 0:47:16   
mama75
Ma Planika u Strosi ti ima puno bolji izbor. Veca je puno i ima naravno vise modela. Pa i onih snizenih. Cak je i ona u Merkatoru bolje snadbjevena od te u Titovoj. Uh, cipele... Ja sam bolesnik kada je obuca u pitanju. Cini mi se da mjesecno kupim po 1. mm je alergican na moje kutije sa obucom. Sanjam neki "ormaric" kao onaj iz Sex i grad 1

Neposredna veza do poruke: 530
2.11.2010 7:42:43   
Hanady RR
teacher super su ti cipeuser posted image
ja imam slične smeđe...malo veća peta al ja sam mala žena u odnosu na tebe pa moram da porastemuser posted image

a isti su fazon i čak i ova mašnica ima...ja sam sebi olimpove uzela prošle godine...a ove ih nosam.user posted image

Ja tražim lakirane dublje, visočije čizme koje su elegantne ali imaju slaganu manju petu ( ne štiklu) al nema user posted image
kad nađem lakirane crne obično su na petu ili su toliko džidži midži da mi se ne dopadaju...trebuju mi glat lakirane bez dodatnih detalja, dovoljan im je lak.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 531
2.11.2010 9:07:40   
Dinkica
samo da vam javim da na Ilidzi preko puta Orandža ima prodavnica obuće čini mi se da se zove FELIX, ja ušla i pala sa nogu koliko ima modela za sve, osoblje ljubazno, ja sam 4 modela našla da mi otprilike odgovaraju, cijene su oko 150 - 200 km, posebno su mi se svidjele gležnjače slične tičerkinim 165 km, ravne, mogu se saviti a može se gornji dio i odviti pa da budu duboke, moderne, mekane....pa kome je usput, ja slučajno otkrila riznicu čizama, to je bilo prije 10tak dana, nadam se da se nije rasprodalo....

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 532
2.11.2010 9:14:13   
veeseelaa
Felix? jel ima takva radnja i u ulici Koševo il sam nešto pobrkala?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 533
2.11.2010 9:22:50   
Dinkica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Felix? jel ima takva radnja i u ulici Koševo il sam nešto pobrkala?

Ne znam mila, nisam tamo zalazila od gimnazije, kako sam se porodila, sve mi ista ruta user posted image

Neposredna veza do poruke: 534
2.11.2010 9:25:17   
M kao Mama
Jeste, to je ta, u Kralja Tomislava i na Ilidži, a ja sam vidjela prelijepe čizme od laka, Hanady mislim da bi ti se svidjele, u Merkuru na Otoci, Cipelići- Orandz,kako već se zove, prelijepe, do  koljena, mala lijepa peta , nisu na špic, nisu okruge, nego onaj lijepi pačiji kljun,  ma prelijepe

A, ja sam sebo konačno našla nešto što dugo tražim u Astri, smeđe, orto peta od kuhane gume, zaljubiška sam se u njih, čekam da mi nabave 39 broj i slikam ih uskoro akobogda

Neposredna veza do poruke: 535
2.11.2010 9:48:04   
mama75
Hanady prodavnica Saraz u Ferhadiji. Imaju super cizme koje trazis, 2 modela: do pola lista i do koljena. Peta ona mala skroz, klasika. I nesto su jeftine, ne znam tacno cijenu, ali oko 100KM

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 536
8.11.2010 14:38:03   
reallove
user posted image evo ga moje nove cipeliceuser posted image i papeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 537
8.11.2010 14:52:00   
acudesa
Samo da ti pohvalim cipelice i pape, super suuser posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 538
8.11.2010 14:54:03   
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: mama75

Hanady prodavnica Saraz u Ferhadiji. Imaju super cizme koje trazis, 2 modela: do pola lista i do koljena. Peta ona mala skroz, klasika. I nesto su jeftine, ne znam tacno cijenu, ali oko 100KM

E, to su ove iste o kojim samjoj i ja pričala da sam vidjela u Cipelićima, prelijepe su, stvarno su mi se svidjele, pogotove ove duboke još su ljepše.

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 539
8.11.2010 14:55:22   
samedi
user posted image user posted image user posted image user posted image Joooj kako mi se svijdaju ove pape!! Hocu i jaaa user posted image REallove,hajd mi prodaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 540
8.11.2010 15:00:19   
reallove

IZVORNA PORUKA: samedi

user posted image user posted image user posted image user posted image Joooj kako mi se svijdaju ove pape!! Hocu i jaaa user posted image REallove,hajd mi prodaj user posted image user posted image user posted image user posted image
mislila sam da cete mi se smijati za papeuser posted image user posted image sve sam kontala hocu li postaviti ili ne...samedi,pokonila bih ti radouser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 541
8.11.2010 18:33:01   
samedi

IZVORNA PORUKA: reallove

IZVORNA PORUKA: samedi

mislila sam da cete mi se smijati za papeuser posted image user posted image sve sam kontala hocu li postaviti ili ne...samedi,pokonila bih ti radouser posted image

ma kakvo smijanje,ja sam ti luda za ovakvim slatkim stvarcicama,a pape ne skidam u kuci,samo kad legnem spavati,nekako navikla hodati stalno u papama pa mi neobicno i zima po nogama kad hodam bosa,narod mi se smije sto i ljeti pape nosim po kuci. Odoh ja predaleko...ma zaljubila sam se u ove pape,mogu misliti kako su samo udobne,hocuuuuu user posted image user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 542
8.11.2010 23:07:36   
reallove
pravo su udobne i mekane,i ja sam uvijek u papama,ma hladno pogotovo parket,ne skidam ih

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 543
9.11.2010 13:07:48   
leli§
reallove: nemoj da te kritikujem da se "toplis s nogu"user posted image  papice su supeeej!!!ja sma neko evce kupija isto papice slikam pa postavim...

pitanje: cipelice koje su s  vana platnene a iznutra oblozene kozom, su kad smo se selili slucajno ostale u kutiji u autu malo duze i bile izlozene toploti. sinoc kad sam ih stvaljala u ormaric, primjetim da je ljepilo koje je spajalo kozu i platno "procurilo" kroz kozu i sad je tu fleka, i imam osjecaj da su postale malo kruce na tim mjestimauser posted image  bas mi ih je zao, ima li neko neki savjet kako da to malo regulizem user posted image

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 544
9.11.2010 13:25:22   
Dinkica
možda da namažeš te dijelove nekom masnom kremom za ruke ili tijelo, nešto kao nivea ili solea, znam da nema tih ali uvijek ima sličnih. Meni to odmekene obuću iznutra pogotovo onaj dio pozadi gdje se stvaraju žuljevi ili naprijed ako su cipele nove

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 545
9.11.2010 13:33:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dinkica

možda da namažeš te dijelove nekom masnom kremom za ruke ili tijelo, nešto kao nivea ili solea, znam da nema tih ali uvijek ima sličnih. Meni to odmekene obuću iznutra pogotovo onaj dio pozadi gdje se stvaraju žuljevi ili naprijed ako su cipele nove

jel samo namazes kremom i pustis da ''upije'' imam jedne super cipele al ubise na petiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinkica)
  Neposredna veza do poruke: 546
9.11.2010 13:41:14   
Amrino
Mnogo bolja varijanta od krema je- omeksivac ;-)
Provjereno...hem mirise hem bas omeksa user posted image .

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 547
9.11.2010 13:44:26   
Dinkica
IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: Dinkica

baš tako kako si rekla, fino je razmažem i utrljam naveče, znači iznutra, ujutro je već druga priča.

jel samo namazes kremom i pustis da ''upije'' imam jedne super cipele al ubise na petiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 548
9.11.2010 13:50:38   
leli§
Amrino kako naneses omeksivac? na krpicu pa utrljas ili...???moja mama je u cipele koje je zuljaju sipala mlijeko i onda ih ostavi uspravno

ja bih radije iomeksvac jer ce mi od kreme ostati masne fleke po toj kozi sa unutrasnje strane...ma joj bas ne znam od te krutoce mi se cini da kad bih ih obula da bi se one raspale... bas kao kad se ljepilo presusiuser posted image  a bas mi ih zao, roze karirane cipele, kad cu opet naletiti na takvo nestouser posted image

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 549
9.11.2010 13:52:12   
Anoniman
Dinkice ako ih obujem bez ''krvi'' imas cokoladu od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Amrino omeksivac nije upaliouser posted image

(odgovor članu Dinkica)
  Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *