|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti?
31.10.2010 16:39:33   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: manuela

Zna li neko gdje se u Tuzli može kupiti steznjak za porodilje,ali onaj na čičak,i banana jastuk za dojilje????

Poslala sam ti pp u vezi banana jastuka, ako nisi dobila nazovi me. Nesto me pp zezaju.

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 676
31.10.2010 17:02:34   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: manuela

Zna li neko gdje se u Tuzli može kupiti steznjak za porodilje,ali onaj na čičak,i banana jastuk za dojilje????

Manuela imas steznjak sigurno u svakoj apoteci...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 677
31.10.2010 20:50:28   
aazra
Termo hlace ja sam vidjela u jednoj radnji na Carsiji preko puta Cicibana (moje omiljeno mjesto za kupovinuuser posted image )kostaju oko 25 KM - ja sam Bilalu tamo kupila termo - trenerku i kvalitet je ekstrauser posted image
Nego ne mogu da nadjem a cula sam da ste pisale o tome - gdje da kupim dvd-eve "Elmov svijet" jer im je u TL istekla licenca i nece vise dobivatiuser posted image

< Poruku je uredio aazra -- 31.10.2010 20:51:14 >

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 678
1.11.2010 0:56:58   
leona81
obisli vecinu baby radnji, nema putnog krevetica sa bocnim otvorom...u TL nema ni onih bubu vec jaaako dugo niti znaju da li ce doci...u radnji na socijalnom ima jedan brevi al je 300 KM? da li igdje ima krevetica sa bocnim otvorom?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 679
1.11.2010 1:01:06   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: aazra

Termo hlace ja sam vidjela u jednoj radnji na Carsiji preko puta Cicibana (moje omiljeno mjesto za kupovinuuser posted image )kostaju oko 25 KM - ja sam Bilalu tamo kupila termo - trenerku i kvalitet je ekstrauser posted image
Nego ne mogu da nadjem a cula sam da ste pisale o tome - gdje da kupim dvd-eve "Elmov svijet" jer im je u TL istekla licenca i nece vise dobivatiuser posted image

ja imam nekoliko mogu ti presnimiti i donijeti na BB

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 680
1.11.2010 9:17:39   
mamina princeza
gdje da kupim one posudice za etericna ulja ili nesto slicno sto bih moglo poslusziti za tu svrhu? zrak nam je postao uzasno suh da moramo pod hitno nesto naci da poboljsamo situaciju

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

Neposredna veza do poruke: 681
1.11.2010 9:21:15   
snijeg
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

gdje da kupim one posudice za etericna ulja ili nesto slicno sto bih moglo poslusziti za tu svrhu? zrak nam je postao uzasno suh da moramo pod hitno nesto naci da poboljsamo situaciju

Za suh zrak su najbolje one keramičke posudice koje se nakače na radijator, a njih imaš kupiti u BBI centru na 4-tom spratu (ne znam naziv radnje). Naspeš vode i eteričnog ulja, miriše i vlaži zrak....  

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 682
1.11.2010 9:22:23   
ziki
U gift shoop-ovima sigurno ima, ja sam kod nas viđala u Bongu i u Fisu, ne znam kakva je kod vas ponuda. I u onim indijskim radanjama gdje ima raznih mirišljavih štapiča ima raznih.
U Etni u Gračanici sam vidjela super, jednostavne, kvadratne, pastelne boje prelijepe. Haj dođi na kahvu i po posudicuuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 683
1.11.2010 9:26:59   
veeseelaa
ja neznam gdje ima lijep izbor čizmica za djevojčice, br 24-25
Ja neki dan idoh u ciciban al sve nešto s pertlama, a to baš ne bi
Znal ko gdje ima veći izbor?
i neko je pisao da su gumene čizme bolje ako nisu futrovane, pa možel objašnjenje, zašto?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 684
1.11.2010 11:20:22   
mamina princeza
Zavisi sta trazis. Morali biti anatomski ulozak ili ne. Mi ne nosimo strogo anatomski ulozak otrpilike svake druge cipelice/cizmice nam imaju a ostale ne.

Te s pertlama obicno imaju sa strane na kopcanje tako da prakticno te pertle ne moras ni da diras. Al provjeri jos jednom. Mi smo kupili ove godine jedne frodove kao gleznjace i za par puta sve su se nekako 2izguzvale2 bas izgledaju iznoseno. Za 100 maraka koliko smo ih pratili vala su me razocarale.

Kupili smo gumene cizme na pijaci Ciglane razlog zasto nisu futrovane je sto se u futrovanim nogica obicno jako znoji jos posebno u gumenim tako da bude mokra. Mi smo prosle godine dobili i osip i rane na nogama od futrovanih gumenih cizmica. Vidjecemo kako ce se ove pokazati.

Imamo i jedne Primo iz Planike koje su kostale 20 KM za suhe dane i Geox za snijeg. Nesto od cipelica smo kupili netso dobili.
Prijateljica mi je rekla da ima cizmica jeftinijih u onoj radnji Harbi kod katedrale al su obicno samo od broja 26 pa na vise. Imaju i neke za manje nogice al ne te jeftine nego one standardne cijene oko 60-70 pa i 80 KM. To su obicne cizmice bez postave.

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 685
1.11.2010 23:19:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: aazra

ja imam nekoliko mogu ti presnimiti i donijeti na BB

ima na OMV pumpama ja danas vidjelauser posted image

Neposredna veza do poruke: 686
2.11.2010 8:41:19   
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

i neko je pisao da su gumene čizme bolje ako nisu futrovane, pa možel objašnjenje, zašto?

Joj, joj vesela preskaćeš gradivo i mene stavljaš na muke, ja o čizmama gumenim doktorsku disertaciju uradila, aaaaa

znači ne valjaju ni one skroz gumene (gole), a ni one skroz futrovane, najbolje su one srednje što ih ja zovem, znači samo tanki sloj nekog materijala sličnog pamuku,mada se i u njima nona znoji, ali puno manje.

A, za čizmice, ne znam, pogledaj u Planivi, Astri, ja sam LAjli kupila Forovode na pola lista i neku noć u Planici duboke, našla broj 29 i baš se iznenadila, budući da mahom te duboke rade od broja 30, 31. Sinoć na Otoci u Cipelićima vidjeh prelijepe modele tih dubokih, mislim da imaju i manje brojeve, stvarno su onako slatke za suknjice i za sredit se, a ima i onih do pola lista Primine, iso u Cipelićima.

Neposredna veza do poruke: 687
2.11.2010 8:48:58   
Dinkica
Pogledaj Lakonogi u BBi treći sprat i ko što mama alma reče u Astri. I ja sam tamo kupila gležnjače, one su 99 km a čizme su obično oko 120-130 to je sad nova kolekcija, skuplje su nego moje user posted image . I još sam vidjela u Wenice u Grand Centru prelijepe roze i ljubačaste futrovane (nisu gumene, neko je platno izvana ili koža, ne sjećam se dobro) samo 40 km, plaho su mi se svidjele, nemojte sve razgrabiti, nisam još kupila user posted image

< Poruku je uredio maja78 RR -- 2.11.2010 9:45:01 >

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 688
3.11.2010 7:42:32   
taurus
zna li neko gdje se može kupiti ograda za krevet, ona za veliki krevet što se postavi na stranicu da djete ne može pasti sa kreveta
ni u jednoj TL prodavnici nema
ne znam šta se ovo dešava sa TLuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 689
3.11.2010 7:57:43   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: taurus

zna li neko gdje se može kupiti ograda za krevet, ona za veliki krevet što se postavi na stranicu da djete ne može pasti sa kreveta
ni u jednoj TL prodavnici nema
ne znam šta se ovo dešava sa TLuser posted image user posted image user posted image

imaš ih u u BBi u onoj Cilek radnji...orgade im nisu skupe. To misliš na malenog da mu staviš sa strane na standardni krevet. Ja kad sam kupovala bila je oko 60 Km samo ta stranica. Isplativa je...ja sma je držala jedno vrijeme Hanadi a sad je čuvam za Farahuser posted image Doduše ja sam kupila iz Kiki programa u Uniprometu u Šopingu, pa možeš porbati i tamo. A da nebi hodala ja ti savjetujem lijepo nazoveš telefonom i dobiješ sve informacije dali imaju ili ne...pokušja i Fios rajlovac Ambienta njihova user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 690
3.11.2010 8:02:06   
taurus
hvala draga hanady user posted image user posted image user posted image
nisam ni pomislila da ima u onoj prodavnici u BBI
sutra idem da kupimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 691
3.11.2010 18:05:59   
Adana
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Jesi li gledala u WINKu?
Ima i neka prodavnica djecije obuce u Robotu na Socijalnom, mislim da je na 2. spratu.
Ima i cizmica po pijaci na Ciglanama.
I da, ima cizmica i u Škafi u Halilovicima.
A uglavnom te cizmice sa pertlama imaju i ferslus sa strane...

A gumene, sve ti je mama Alma rekla, i potpisujem je. :)

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

Neposredna veza do poruke: 692
3.11.2010 18:10:15   
Adana
IZVORNA PORUKA: škorpija

gdje se može kupiti konjić ili neka druiga životinja za jaahanje, ali da nije preskup,

Znam da je vec proslo dosta vremena od kada je ovo upitano, ali danas sam u Škafi u Halilovicima vidjela bezbroj ovih konjica. :) Nisam gledala cijene...

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 693
3.11.2010 18:35:14   
teacher75
ja sma vidjela konjica u importanu dole- radnja sa igrackama, ne znam koja je cijena...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 694
3.11.2010 19:37:01   
leona81
metar koji se lijepi na zid da mjeri bebinu visinu, bilo ih je svugdje ali sad ih bas nigdje nema?

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 695
3.11.2010 19:45:16   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: leona81

metar koji se lijepi na zid da mjeri bebinu visinu, bilo ih je svugdje ali sad ih bas nigdje nema?

http://www.tvornicasnova.co.ba/user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 696
3.11.2010 19:48:06   
leona81
hvala ali 35 km za to mi je preskupo, ovi su bili oko 7 km

Neposredna veza do poruke: 697
3.11.2010 19:57:44   
Hanady RR

hvala ali 35 km za to mi je preskupo, ovi su bili oko 7 km

pa ne znam ja sam negdje imala onaj violetin što nam je u bolničkom voleta paketu došla.  Samo ne znam gdje je nema šanseuser posted image
A jesi probala po knjižarama...ili čak ovim radnjama sa tapetama možda imaju samoljepljivu u fazonu neke tapete za sobicu dječiju.user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 698
3.11.2010 19:58:52   
Anoniman
imas drveni metar u bbi, radnja za bebe na -1 spratuuser posted image , samo je i taj oko 15ak KM

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 699
4.11.2010 8:38:21   
tap3ah
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

http://www.tvornicasnova.co.ba/user posted image

Mi uzeli nedavno u Bingu 5 KM

U obliku žirafe i iz 3 dijela je koji se kao puzle uklope jedan u drugi.

:) ..... šprinc je stigao ........... :)

Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *